Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Walnut-скъсване на старите връзки,Honeysuckle,ако ви е носталгично,останалите цветове-по личните ви характеристики.

# 526
Walnut-скъсване на старите връзки,Honeysuckle,ако ви е носталгично,останалите цветове-по личните ви характеристики.

Благодаря.
Пфу..от целия комплект само Орех-а ми е свършил.

# 527
от feelunique.com ще ти ги доставят безплатно,но гледам,че си в Англия,предполагам са доста по-разпространени по аптеките.Успех с местенето  Peace

# 528
  • София
Здравейте. Искам да споделя с вас сайта http://floremedies.com/, на който случайно попаднах днес. Не си спомням да е коментиран тук, а ми се вижда доста полезен с начинът, по който са описани симптомите, които проявяват възрастните, децата или даже животните, нуждаещи се от определена есенция. За всяко цвете има и списък и с болестите, които може да се повлияят от есенцията. На простичък език е написано и не е нужен отличен английски, за да го ползвате. А и търсачката в сайта може да е полезна - така си открих уртикарията ми с какво може да се излекува. Дано да е в помощ за тепърва навлизащите в материята... bouquet

# 529
Здравейте . Доста почетох за цветята на д-р Бах и Мимулус , няма да ви занимавам с дълги обяснения , та го избрах понеже съм много притеснителен и се изчервявам постоянно като домат :Д и да питам който го е пробвал да каже дали ще има действие , благодаря предварително : )

# 530
всички есенции действат,щом са правилно подбрани  Peace

# 531
а колко са дълготрайни - примерно ако изпиеш едно шишенце и след това всичко е по старо му или ?

# 532
Здравейте, аз пак с въпрос, нали може да приемам капките докато съм бременна и кърмя?

# 533
Здравейте, аз пак с въпрос, нали може да приемам капките докато съм бременна и кърмя?
може
а колко са дълготрайни - примерно ако изпиеш едно шишенце и след това всичко е по старо му или ?
Възможно е да се коригира нещо в характера и да нямаш нужда да повтаряш есенцията. Възможно е да трябва по-дълго време да се приема-месеци една и съща. Индивидуално е. Не можеш да очакваш като цял живот ти се е изграждал характера и темперамента, за 1 седмица да се промени  Peace.

# 534
  • Бургас
аз започнах да си сменям комбинацията всеки път, даже не си записвам каква е била предната. повечето цветове се повтарят, но някои ги сменям.

# 535
аз започнах да си сменям комбинацията всеки път, даже не си записвам каква е била предната. повечето цветове се повтарят, но някои ги сменям.
не виждам нищо притеснително в това. Laughing
Ние се променяме...тялото ни се променя..., времето в което живеем се променя, ситуациите в който попадаме ежедневно се променят, емоциите ни се променят според отношенията ни...необходимо е да променяме и комбинациите за самопомощ за да са актуални с нуждите и израстването ни Peace
Явно добре се справяш.Поздравления! Peace

# 536
Писа ми едно момиче с молба за комбинация:

Цитат
Затворен тип човек съм , недоверчива и нетолерантна. На работа не смея да си изкажа мнението, защото се страхувам че ще избухна . вечер като се прибера в къщи настава кошмара ми , още от вратата като видя разхвърляно или пък само при мисълта че ме чакат да сготвя побеснявам . Започвам да крещя за дребни незначителни неща, изпадам в истерия и не спирам . Искам само да се сещат да ми помагат , не да чакат да им кажа . Също така съм ревнива .
На пръв прочит се сещам за holly, pine, vine, cherry plum, може би agrimony.
Вашето мнение?

# 537
Да помоля и тук за съвет. Предстои ми да се сблъскам с една много стресова за мен ситуация - шофьорски курс. Преди доста години карах курса, скъсаха ме и реших, че шофирането не е за мен, не го мога. Да, ама сега наистина ми се налага да изкарам курс и да направя всичко възможно да се науча да шофирам.
По принцип съм неуверена, като реша, че нещо не го мога, спирам и не се опитвам повече да го правя. Ако ми се направи забележка, в старанието си да се поправя, затъвам в повече грешки.
Та какви капки биха ми помогнали да си вдъхна малко увереност, да не се впрягам и от всяка казана дума, щото ако инструктора започне да ми се кара, съм наясно, че приключвам отново с  курса.

# 538
Писа ми едно момиче с молба за комбинация:

Цитат
Затворен тип човек съм , недоверчива и нетолерантна. На работа не смея да си изкажа мнението, защото се страхувам че ще избухна . вечер като се прибера в къщи настава кошмара ми , още от вратата като видя разхвърляно или пък само при мисълта че ме чакат да сготвя побеснявам . Започвам да крещя за дребни незначителни неща, изпадам в истерия и не спирам . Искам само да се сещат да ми помагат , не да чакат да им кажа . Също така съм ревнива .
На пръв прочит се сещам за holly, pine, vine, cherry plum, може би agrimony.
Вашето мнение?
Вече и отговорих вчера на лични, явно пише наред... Shocked
 моля да си задавате въпросите тук във форума , не е нужно да пишете на всеки един съфорумец на лични.Тук е много по-голям шанса да се създаде дискусия и да се получат повече мнения и препоръки за избор на есенции.
Пействам и вчерашният ми отговор:
Та...подходящи за теб есенции са : Chicory+Beech+Chery plum+Agrimony+Holly+Centaury+ Elm... не му мисли това е най-подходящото за теб ДНЕС...следващият път ще редуцираш някои есенции според състоянието ти и отпадане на "дразнителите"
п.п.Факта ,че пишеш на лични-  си класическа Agrimony

# 539
Да помоля и тук за съвет. Предстои ми да се сблъскам с една много стресова за мен ситуация - шофьорски курс. Преди доста години карах курса, скъсаха ме и реших, че шофирането не е за мен, не го мога. Да, ама сега наистина ми се налага да изкарам курс и да направя всичко възможно да се науча да шофирам.
По принцип съм неуверена, като реша, че нещо не го мога, спирам и не се опитвам повече да го правя. Ако ми се направи забележка, в старанието си да се поправя, затъвам в повече грешки.
Та какви капки биха ми помогнали да си вдъхна малко увереност, да не се впрягам и от всяка казана дума, щото ако инструктора започне да ми се кара, съм наясно, че приключвам отново с  курса.
Биха ти помогнали следните есенции:
Star of Bethlehem+Gorse+Honeysuckle+Larch+White chestnut

Общи условия

Активация на акаунт