Математически турнири - 15

• 101 638
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Иначе и по негови думи задачите не били трудни.

Има нещо гнило да знаеш Simple Smile
Синчето също ми каза по телефона, че били лесни, едно момиченце от неговия клас - също.
Кой знае какви са ги натворили Simple Smile Поне досега като гледам задачите от минали години... всичко друго, но не и лесни изглеждат.
И аз се боря за условията?

Хихиии, малките вече може би са по-умни от нас.  Laughing Laughing Laughing

# 106
  • София
Извинете за дилетантският въпрос - това ли са задачите от миналите години? http://math-bg.com/?page_id=2967

# 107
  • Варна
Извинете за дилетантският въпрос - това ли са задачите от миналите години? http://math-bg.com/?page_id=2967
да

# 108
Здравейте! Ще публикуват ли някъде резултатите тази вечер или утре тепърва на награждаването?

# 109
Има нещо гнило да знаеш Simple Smile
Синчето също ми каза по телефона, че били лесни, едно момиченце от неговия клас - също.
Кой знае какви са ги натворили Simple Smile

Аз чух, че и за по-големите задачите били лесни. По принцип да се дават лесни задачи е лошо, защото решаващи са не решените задачи, а недопускането на минимални грешчици и пропуски в описанията. И малка липса на късмет може да изпрати и много подготвено дете назад в класирането.

# 110
И аз съм на същото мнение, когато задачите са трудни - класирането е по-прецизно. Затова и се надявах  тази година задачите да са със сложността на тези от миналите години. Иначе детето ми каза преди малко, че довечера щели да им съобщят резултатите. В хотела, където са настанени / Кайлъка/ май се вихри голям купон. Едва се чувахме по телефона.

# 111
Уффф Sad
Изпратиха ми задачите / благодаря Чандра / трагично е положението поне при 4-ти клас, точно както го описва Черна Станция. Задачите и според мен са лесни, решават се бързо и не отговарят на трудността на някои от миналите години.
Хлапето се е справило с всички, поне по блицразпита по телефона останах с подобно впечатление, но тук ще навлезе субективния фактор оценяващи, качество на описанието, четливо писане и куп други простотии, които поне на мен никога не са ми се удавали на ниво. Ще видим дали синчето е по-добър в краснописа и описанието...

Определено ще са ми интересни крайните резултати и ми е много интересно ако примерно за София има 30 деца, разпределени на първите 3 места... какво ще правим с приема в СМГ Simple Smile

# 112
  • Пловдив
Къде да ги видим тези лесни задачи за 4-ти клас?

# 113
И аз винаги съм се страхувала от "много лесните задачи" и сега така ме заинтригувахте.............а моят както винаги няма батерия на телефона. Моля, давайте задачите, ако някой се е докопал до тях.

# 114
Danybon, радвам се, че ти е харесало в Плевен Simple Smile Аз съм от София, но живея тук от няколко години и вече си обичам и двата града.  Wink

И синът ми - 5 клас от МГ Плевен - участва на състезанието, и според него задачите не били много трудни Rolling Eyes Ще видим утре резултатите  Simple Smile

# 115
Здравейте! Ще публикуват ли някъде резултатите тази вечер или утре тепърва на награждаването?
Организаторите обещаха да ги качат на сайта на гимназията веднага щом станат готови, вероятно късно довечера.

# 116
Danybon, радвам се, че ти е харесало в Плевен Simple Smile Аз съм от София, но живея тук от няколко години и вече си обичам и двата града.  Wink

И синът ми - 5 клас от МГ Плевен - участва на състезанието, и според него задачите не били много трудни Rolling Eyes Ще видим утре резултатите  Simple Smile

Да, всички са много дружелюбни и отзивчиви в Плевен. Много ми хареса това. А при училищата ми направи впечатление, че са доста по-просторни в сравнение със столичните и имат огромни дворове и зелени площи.

И аз съм в очакване да видя какви са отговорите (а тръпна за резултатите вече). Не съм проверявала задачите. То аз и никога не проверявам, само си философствам по темата "мат. състезания" Grinning и съм по логистиката вкъщи - кой къде и какво да прави.  Laughing Laughing Laughing

# 117
Извинете, че ви връщам към Кенгуруто, но някой да знае кога излизат одобрените за националното състезание? И грамоти от Рио-то дали ще дават, защото доста деца са ходили в кварталните училища и там не дават нищо, миналата година се оказа че са давали ама я получихме септември от директорката на училището?

# 118
  • София
И грамоти от Рио-то дали ще дават, защото доста деца са ходили в кварталните училища и там не дават нищо, миналата година се оказа че са давали ама я получихме септември от директорката на училището?

И в нашето у-ще не дават нищо. Уж е много елитно, но математиката хич не ги интересува Sad

# 119
И грамоти от Рио-то дали ще дават, защото доста деца са ходили в кварталните училища и там не дават нищо, миналата година се оказа че са давали ама я получихме септември от директорката на училището?

И в нашето у-ще не дават нищо. Уж е много елитно, но математиката хич не ги интересува Sad
е щом е така да не страдам че в нашето дето се интегрираме математиката е само за пазаруване

Общи условия

Активация на акаунт