целувки от мен и моето его
.Бебешондел, бъди силна и позитивна!!!!!
.
просто нямам думи. Всичко бе направено с най-добри чувства и всички тук се молим да се възстанови бързо Теа. Това е едно от децата в този форум, което чувствам най-близко и това, че не го коментирам това тук не означава , че ми е безразлично всичко, което се случва с тях. Просто не съм човек, който би притеснил когото и да било в такъв труден момент. Спирам до тук !
Няма виновен за заглавието, просто е редно да се смени, щом Бебешондел така иска и до там да се приключи спора. Бебеш знае, че се тревожим за нея и за детето и че сме го направили от добри чувства. 
Няма виновен за заглавието, просто е редно да се смени, щом Бебешондел така иска и до там да се приключи спора. Бебеш знае, че се тревожим за нея и за детето и че сме го направили от добри чувства. 
, а на Данили
за труда по хубавата темичка.
За мен това е новост и много забавно, защото батко й не бих го нарекла злояд, но е много консервативен към нови неща и няма особен интерес все още към нашата храна.
Аз никога не съм изпадала в подобни ситуации, но вероятно защото почти винаги излизам или с таткото и двете деца или с други познати майки с децата им и не се социализираме много с останалите, а и избягвам пикови часове и многолюдни площадки, /което предполагам и ти правиш, но пак ви намират
/.
.
Живеем в един от "хубавите" столични квартали със специален контингент. Като сляза до Борисовата, Южен парк и Банкя подобни сцени са изключение. При нас - правило.