Отговори
# 120
Здравейте Мамита!

Честит Рожден Ден на Бебешондел! /малко на патерица/ Пожелавам и скоро да се гушкат с Теа живи и здравички и 4-мката!  bouquet

ллеелее ,много сополиви дечица  Sad, бързо да се оправят всички ! и бързо да пробиват тези упорити зъбчета!

# 121
Вече съм при тея. Цялата болница ни научи че
сме злояди и инатливи. Оревала е интензивното
и всеки който идва пита:"ма наустина ли
стесамо на кърма?"

# 122
Вече съм при тея. Цялата болница ни научи че
сме злояди и инатливи. Оревала е интензивното
и всеки който идва пита:"ма наустина ли
стесамо на кърма?"

Много се радвам,че се гушкате вече Laughing Hug,Теа е била голяма палавница явно  Laughing да е жива и здрава !

надявам се ,че се грижат добре за вас там Praynig

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 15:04 от RikaRurika

# 123
 Hug

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 15:36 от RikaRurika

# 124
Ели,Ели...така се зарадвах HugМного целувки за Тея,немирницата сладка!Само така!Тя е с характер,я JoyБързо да се оправяте напълно!

Поли,брой ме и мен към хваналите се;)И аз като Ники премислях кой може да те е ядосал...защо  JoyДаже днес като не можах досега да вляза и все това се сещах:)Добре ме метна!А за спичането...факт...много се сдухвам и тормозя за нищо...От великия непукист станах...не ми се говори...

Която,съжалявам за дядо ти Hug

Мари,Ая с нищо не заспива друго освен с кичур моя коса в ръчичка JoyСега като заспива бързо се чудя дали да не пробвам да си държи дудуто-зайче...Сега поне вече го няма великото скубане:)

Иве,и аз знам,че повечето капки са годни по около месец след отварянето...или до 6 седмици съм срещала.Аз понеже яко си капех капки за нос навремето.В училище бях като наркоманка с този синузит...

Много бързо да минават всички неразположения на бебчовците!Леле като слушам за избиващи вече кучешки...ние май сме сред най-беззъбите:)

Хубав слънчев ден и все по-хубави да стават!

# 125
Тея е борбено човече, няма да им се даде лесно тя  Hug

Бързо оздравяване на всички дечица, с това променливо време и никнещи зъбки почти всяко мъниче е с хрема.

Аз днес правя пробен козунак, празниците наближават да не се изложа накрая. Wink

# 126
Кимбърли,велика си направо-козунакът си е за баш майстори Mr. Green Mr. Green дано ти се получи вкусен!  chef  chef

едно много сладко стихче открих и се сетиох за бонбонестата Теа:
‎"Шляпа с чехлички из двора малката Теодора,патенца край нея пискат,чехличките искат.
 Ето,сети се Теодора сбра листа от двора и на всяко патешко краченце,сложи по едно листенце!" Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 16:56 от RikaRurika

# 127
  • Морска приказка
Ели, Теа много  Hug Hug Hug

# 128
Рика, благодаря ти  bouquet

Ето какво се получи:

Стана много вкусен, макар още да не съм се усъвършенствала в плетенето. Wink

# 129
Еха, Ели,браво , че сте вече заедно с малката героиня.Бързо възстановяване, целувки за малката. Hug
Кали,  Grinning , не мина ли този период със скубането преди заспиване при вас?Моята калпазанка кой знае какво щеше да прави с мен ако не беше гърдата.А пък на каката и остана навика да ми бърка в пазвата Joy когато легне до мен, остана си като навик след кърменето при нея.

# 130
  • Ямбол
mari:)и Дени ми бърка в пазвата,мачка,стиска,вади подплънки.Не знам как ще се отучим.
Бебешондел,бързо възстановяване  и край на мъките ви желая.

# 131
Привет!
Не съм влизала от няколко дни.. Бебо е яко сополив, със задна хрема и благодарение на нея много сериозно се разкашля:-( съответно сополи тръгнаха и на големия бебо.. Така че при нас си е лудница отвсякъде.
Иве,  четирите вида антибиотични капки, които аз знам са макситрол, тобрекс, тобрадекс и цилоксан. Всичките са с годност след отваряне 28 дни. В някои от тях има кортикостероиди, ама не помня в кои точно. Аз без лекарско предписание не бих ги дала. Те са и когато хремата не е течна, а жълтозелена..

Зъби момъка нареди вече 16  newsm47 с мерките не знам как сме, а и с ваксините сме назад. До есента трябва да наваксаме, че ясли ни чакат Tired

# 132
Здравейте момичета,

днес много гадно времето, ужас ,а и мен нещо ме е хванал мързела и след като вчера първо умряхме от студ , после от жега и съответно накрая ни надуха ,реших, че няма да се излиза днес. Нямам сили и идеи как да се облечем. Малко ми е гузно за детето, но наистина не виждам смисъл, много духа, 18-те градуса по прогноза явно са се запиляли някъде или поне не могат да се усетят ... вие чувствате ли се зле ако не изведете децата ?

За хремата мерси на всички за идеите. Аз да ви кажа грам не се замислям като видя хрема. При баткото още от малък ,а явно и при Алекс ще е така, хремата е нещо обичайно. 5 дни е с хрема 2 не, така че ако трябва всеки път да ходим при педи за преглед ще трябва да ни осинови и направо при него да си живеем. Така той много отдавна ни е дал схема по , която да действам. Едни капки при течна и прозрачна хрема, други капки при гъста и с цвят хрема, в това число са и антибиотичните капки. Общо взето това са вариантите за бързо и ефикасно лечение на хрема. Колкото до срока на годност грам не гледам какво са написали на опаковката, гледам само производсвения срок и толкова. След като не е АБ или капки , които се капят в очите и трябва да са стерилни, са ми казали,че няма проблем и повече време да се държат отворени и няма какво да им стане... иначе ако трябва да следя всички лекарства в къщи ще трябва само с това да се замимавам и да включа и ексела да ми помага   Joy

Ние сме с 10 зъба ,от които 2 кътника. Сега го мъчи трети ама много упорит, пробил е от едната страна и нещо се е спрял и много кофти е положението. Незнам на средата сме с тия зъби ,а най-трудното предстои Sad
Засега ви оставям ,че Алекс ще разрущи къщата зад гърба ми ... лек ден на всички  Hug

# 133
mama_Iva, като отворя някое лекарство, записвам на опаковката дата и после си го следя до кога мога да го ползвам. И ние сме половин аптека, няма как да запомня, ако не го правя.
още сме с хрема, средно обилна... къде по-зле е било. Малчо спа с баща си по мъжки и доклада беше, че цяла нощ се е мятал от хремата.
Днес ми е много каръшки ден, направо главата ме заболя от дребни неприятности.... Касиер съм на входа, чистачката още в 8:30  дойде да и платя надника. Показах и счетоводната книга, че за март съм и платила. Като се ядоса тази жена, не било вярно, като се фръцна! И хем нейн подпис има!!!  Началото на месеца дойде да ми реве, че зъб я боляло и и трябвали авансово, по-предния месец внучка и рожден ден .... все авансово и ги давам откакто поех касата.  ... Ей ти сега добрина. Седнах, веднага направих ревизия, всичко ми излиза. Хем знам, че съм изрядна и морално и документално, пак успя да ми навлече негативни емоции. Най-ми е криво, че тя сигурно си вярва или поне добре го изигра. И като ми тръгна едно след друго  ooooh! досега.

Ивче, и на мен ми е гузно като не го изведа някой път, а времето примерно става. Но и ние сме хора, и ние имаме емоции. Сега разходките ни са само в количка, защото не мога да го пусна да тича със сополи по площадките.

# 134
Рика,много сладко стихчето Hug

Мари,вече определено тормоза е по-малък и поне по-кратък... JoyЗа минутка заспива с това едно спане,вечер също.Но пробуди ли се и я взема...почва се...зор да хване коса...Аз й бутам леко ръчичката,ама тя се сърди и се разбужда.Та сега съм решила да не й давам вече...ще се сърди малко и пак ще заспи:)То без коса останах за тия месеци.

Иве,аз много се ядосвам ако не я изведа Simple SmileПримерно като бяха студовете като видех количка,а аз съм решила да сме си вкъщи...много яд ме хващаше:)И айде на балкона:)Но над 0-та откакто е няма ден без поне малко навън.Най ми е тежко като съм първи ден неразположена...кошмарно е при мен...и 4-рите етажа нагоре и надолу с нея...реве ми се, ама я извеждам.Даже половинката сега само ми се кара,че и сутрин и следобед я мъкна,но знам,че е здраве да са навън.

А за хремите...досега я разминава...Но то като се случва по-често нормално човек да знае как да действа...А и ти с второ дете...половин педиатър си HugАз съм била до 3 години без да имам един сопол докато са ме гледали вкъщи..Обаче в ДГ-всяка седмица...А с хрема си бях по цяла зима...Не знам защо някои дечуца са така по -предразположени явно...

Ние тази нощ не мигнахме...поне аз де...Тя все при мен,будене на половин час...Класика...Тези зъбки верно много упорити!

Хайде нагря слънцето:)Приятен следобед:)

Общи условия

Активация на акаунт