Честит Рожден Ден на Бебешондел! /малко на патерица/ Пожелавам и скоро да се гушкат с Теа живи и здравички и 4-мката!

ллеелее ,много сополиви дечица
, бързо да се оправят всички ! и бързо да пробиват тези упорити зъбчета!
,Теа е била голяма палавница явно
Много целувки за Тея,немирницата сладка!Само така!Тя е с характер,я
Бързо да се оправяте напълно!
Даже днес като не можах досега да вляза и все това се сещах:)Добре ме метна!А за спичането...факт...много се сдухвам и тормозя за нищо...От великия непукист станах...не ми се говори...
Сега като заспива бързо се чудя дали да не пробвам да си държи дудуто-зайче...Сега поне вече го няма великото скубане:)
, не мина ли този период със скубането преди заспиване при вас?Моята калпазанка кой знае какво щеше да прави с мен ако не беше гърдата.А пък на каката и остана навика да ми бърка в пазвата
когато легне до мен, остана си като навик след кърменето при нея.
с мерките не знам как сме, а и с ваксините сме назад. До есента трябва да наваксаме, че ясли ни чакат
досега. 
За минутка заспива с това едно спане,вечер също.Но пробуди ли се и я взема...почва се...зор да хване коса...Аз й бутам леко ръчичката,ама тя се сърди и се разбужда.Та сега съм решила да не й давам вече...ще се сърди малко и пак ще заспи:)То без коса останах за тия месеци.
Примерно като бяха студовете като видех количка,а аз съм решила да сме си вкъщи...много яд ме хващаше:)И айде на балкона:)Но над 0-та откакто е няма ден без поне малко навън.Най ми е тежко като съм първи ден неразположена...кошмарно е при мен...и 4-рите етажа нагоре и надолу с нея...реве ми се, ама я извеждам.Даже половинката сега само ми се кара,че и сутрин и следобед я мъкна,но знам,че е здраве да са навън.
Аз съм била до 3 години без да имам един сопол докато са ме гледали вкъщи..Обаче в ДГ-всяка седмица...А с хрема си бях по цяла зима...Не знам защо някои дечуца са така по -предразположени явно...