Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Susie

наистина доста странно за амазонци  newsm78 Те в немското имат ли чат? 
 Имат, проверих сега, пиши там и попитай - какво става, нека докато са онлайн проверят всичко и да ти кажат.

# 286
Susie

наистина доста странно за амазонци  newsm78 Те в немското имат ли чат?  
 Имат, проверих сега, пиши там и попитай - какво става, нека докато са онлайн проверят всичко и да ти кажат.
Писмата криво ляво  ги пиша,но  за  чат,  английският  ми  не е достатъчно добър  Embarassed
освен,срам не срам.....    ooooh! ако се наложи и до там ще  стигна

# 287
  • Пловдив
Защо не ми отразява -20% за некст покупка на обувки? Нямам спомен да съм пазарувала до сега?  newsm78

Вариантите да не става са 2:
1. След като си се абонирала за новините се получава код, който е валиден 30дни след получаването на мейла - we invite you to receive 20% off your next purchase of clothing and/or shoes from Amazon.co.uk on the website www.amazon.co.uk within 30 days of receipt of this email

2. Нещото, което искаш да купиш не се продава от Амазон, или за него не се ползва отстъпка - под описанието на всеки артикул стои надписа за 20%.  Peace

# 288
  • В реалността
Aз бях поръчала един телефон до тук от немския амазон. Малко след поръчката видях, че тук е на същата цена и я отказах.
След написването данните на картата излиза цената за доставка и един червен надпис, ако не се доставя до БГ.

Благодаря ти  Hug. Това преди колко време беше?

Ще пробвам довечера.
Ще се радвам, все пак ако се включи и някой, който е получил телефон от там без посредник.

# 289
  • София-Младост
Защо не ми отразява -20% за некст покупка на обувки? Нямам спомен да съм пазарувала до сега?  newsm78

1. След като си се абонирала за новините се получава код, който е валиден 30дни след получаването на мейла - we invite you to receive 20% off your next purchase of clothing and/or shoes from Amazon.co.uk on the website www.amazon.co.uk within 30 days of receipt of this email

2. Нещото, което искаш да купиш не се продава от Амазон, или за него не се ползва отстъпка - под описанието на всеки артикул стои надписа за 20%.  Peace
Надпис има:
hthttp://www.amazon.co.uk/gp/product/B0073Y1OSS/ref=ox_sc_act_ti … p;m=APZGI6OQCC5PX
Обаче получих потвърждение, че съм се рег. за новините им, но не и код.

# 290
  • Пловдив

Надпис има:
hthttp://www.amazon.co.uk/gp/product/B0073Y1OSS/ref=ox_sc_act_ti … p;m=APZGI6OQCC5PX
Обаче получих потвърждение, че съм се рег. за новините им, но не и код.

Кода е еднократен. Да не си го ползвала и да си забравила или да са минали 30-то дни. Аз също се регистрирах втори път с надеждата да получа нов код  Embarassed, но не ме огря.

# 291
В случая за кода, може да приложите тактиката, която ползвахме преди за немското Джавари - няколко акаунта  Peace

# 292
  • Пловдив
Simple Smile) Подкрепям-имам 3 акаунта с една и  съща карта от зимните намаления...  Peace

# 293
  • Пловдив

Simple Smile) Подкрепям-имам 3 акаунта с една и  съща карта от зимните намаления...  Peace

Laughing и аз имам 3 акаунта заради прекрасните кодчета на Джавари. Тук не ми се е налагало да ги ползвам, защото е нямало нещо чаааак толкова да го искам и да не съм го купила с първия акаунт + текущия код за намаление и за това не се сетих да го предложа като решение на проблема.  Peace

# 294
  • В реалността
Може ли някой да ми разясни колко пакета е това, моля. На картинката са 4*80 /320бр/ в описанието пише 2*320.
http://www.amazon.de/Babylove-Sensitive-Feuchtt%C3%BCcher-Pack-S … C/ref=pd_sim_dr_4

Тук ги взимам към 7,50 лв. за два пакета.

# 295
  • София-Младост
В случая за кода, може да приложите тактиката, която ползвахме преди за немското Джавари - няколко акаунта  Peace
Навихте ме;)
Категорично не съм ползвала, да не кажа, че не помня да съм пазарувала от амазон...само от джавари, ако това има значение, защото ползвам един и същи акаунт.

# 296
  • София-Младост
Може ли някой да ми разясни колко пакета е това, моля. На картинката са 4*80 /320бр/ в описанието пише 2*320.
http://www.amazon.de/Babylove-Sensitive-Feuchtt%C3%BCcher-Pack-S … C/ref=pd_sim_dr_4

Според мен са два пакета, като във всеки има 320 кърпички.

# 297
Момичета, моля за помощ. Искам да поръчам нещо от немския амазон. Направих си акаунт, сложих покупката, но се оказа на следваща стъпка че въпросното нещо не се доставя до тук. Има ли фирма доставчик до бг, с немски адрес, до който да занесат пратката? Може би питането ми е твърде елементарно, но досега не съм правила поръчки от друго място освен от laredoute..

# 298
  • София-Младост
Момичета, моля за помощ. Искам да поръчам нещо от немския амазон. Направих си акаунт, сложих покупката, но се оказа на следваща стъпка че въпросното нещо не се доставя до тук. Има ли фирма доставчик до бг, с немски адрес, до който да занесат пратката? Може би питането ми е твърде елементарно, но досега не съм правила поръчки от друго място освен от laredoute..
http://dostavki.de/ceni/
Не съм ги ползвала, но са на същият принцип.

# 299

4x80 според мен, те и тук са опаковани 2х80 и вероятно затова в описанието са ги написали 2 бр., но общо са си 320
само че аз пробвах с памперси и не доставят до БГ

Общи условия

Активация на акаунт