Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И аз имам 3 поръчани Киндъла за Пловдив, но с КД шопинг. Дойдоха много бързо и прекрасно опаковани. Никакъв проблем, поръчвай смело  Peace
Български се чете без проблем, следователно и с гръцкия би трябвало да е така. Менюто обаче си е на английски само, не знам дали има възможност да стане на български.

# 376
  • Пловдив
Важи ли още тази промоция в Амазон - да се регистрираш за писма и да пратят код  Embarassed

# 377
Не съм имала Kindle, но от доста време заглеждам модела с Keyboard  и  global 3g.
Освен за четене на книги в електронен формат - за какво друго успешно се използва? Имам предвид - разликите с обикновен таблет / изключвам подсветката/

# 378
  • Пловдив
Според мен няма нищо общо с таблет, книга си е основно. Става да си провериш мейла, но не и да го ползваш за сърфиране, досадно неудобно е  Peace
Освен несравнимото удобство да носиш цяла библиотека в джоба си и да можеш да четеш винаги, когато пожелаеш, любими функции са ми речника, когато чета на английски и възможността да отбелязваш пасажи и да си водиш бележки по текста.
Като предимство пред таблета посочвам екрана - не изморява очите изобщо. Точно все едно книга четеш.

# 379
искам да си купя парочистачка и съм харесала този модел
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004J358BA/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
някакви отзиви, ако някой я е купувал? или да ми препоръчате нещо, от което сте доволни

# 380
Важи ли още тази промоция в Амазон - да се регистрираш за писма и да пратят код  Embarassed

Да, преди 2 дена го ползвах кода.

# 381
Благодаря ви момичета  Heart Eyes ще пробвам да поръчам

# 382
  • София
Оферта за френския амазон -
http://www.amazon.fr/b/ref=amb_link_164000387_1?ie=UTF8&node … tag=clubpromos-21

Цитат
Du 4 juin au 8 juillet 2012, bénéficiez de l'offre Mois Disney sur la sélection de produits ci-dessous grâce au code promotionnel DISNEY06 dans le champ "Chèques-cadeaux" sur la page "Mode de paiement":

-20€ pour 4 ou 5 produits achetés
-30€pour 6 produits + 1 peluche offerte.
Валидна до 8 юли.

# 383
  • София-Младост
Момичета, на 18 май направих поръчка от англ. амазон, едни кроксове и една везна. Обаче ги разделиха на две, Крокс-а днес си ги взех от Габко, а везната пише, че е диспачната, Delivery Estimate: Thursday 24 May 2012 - Monday 28 May 2012, обаче още я няма. Трябва ли нещо да направя, да пиша на продавача или да изчакам?
Моля ви, поне ми кажете директно на амазон ли се пише в такъв случай?

# 384
  • София

Да, преди 2 дена го ползвах кода.

Аз имам абонаменти за оферти от Амазон, а не са ми пращали код. От къде точно трябва да се абонирам, за да го получа?

# 385
Ала-Бала

ти кога си поръчала тази везна? Имам предвид дата... И от кой е купена - от амазон или от друг търговец? Как е изпратена - с куриер или с Роял мейл?
 Ако си я купила от търговец - трябва да пишеш на него първо. Ако при него има надпис  fulfilled by amazon - тогава директно на амазон ще пишеш.

Bubble79

нещо сега не виждам, но под дрехите и обувки продавани от амазон трябва да има зелено квадратче за 20% отстъпка, натисни на линк в него, там има условия за кода  Peace понякога изчезва, не мога да го намеря в момента  Mr. Green

# 386
  • София

Bubble79

нещо сега не виждам, но под дрехите и обувки продавани от амазон трябва да има зелено квадратче за 20% отстъпка, натисни на линк в него, там има условия за кода  Peace понякога изчезва, не мога да го намеря в момента  Mr. Green
Мерси! Аз мислех, че става за еднократно ползване и за други стоки.

# 387
  • София-Младост
Ала-Бала

ти кога си поръчала тази везна? Имам предвид дата... И от кой е купена - от амазон или от друг търговец? Как е изпратена - с куриер или с Роял мейл?
 Ако си я купила от търговец - трябва да пишеш на него първо. Ако при него има надпис  fulfilled by amazon - тогава директно на амазон ще пишеш.
Поръчана е на 18-ти май. Delivery Estimate: Thursday 24 May 2012 - Monday 28 May 2012. 1 package via Royal Mail.
И сега виждам, че пише: For information about this order, please contact Shahab Treasure ... значи на него ще пиша.
Благодаря много!

# 388
  • В друго измерение
Привет   bouquet

Исках просто да споделя развитието на нещата с акаунта за Амазон Прайм, който не можех да затворя или настроя да не се ъпгрейдва, никъде нямах такава опция  Sunglasses
От Амазон ми отговориха светкавично, впечатлена съм. Казаха, че са ми "сетнали" акаунта на Do not upgrade, но така или иначе членството в Прайм не е активирано, тъй като било валидно само за UK.
Та така, аз продължавам да виждам жълтото съобщение, че има проблем, но хората казаха, че нямало да дърпат пари.   Whistling

# 389
Ала-Бала

Поръчана е на 18-ти май. Delivery Estimate: Thursday 24 May 2012 - Monday 28 May 2012. 1 package via Royal Mail.
И сега виждам, че пише: For information about this order, please contact Shahab Treasure ... значи на него ще пиша.
Благодаря много!
Ако си я поръчала на 18 май има вероятност да е още в склада на Габко. По-добре изчакай следващия курс и тогава ако не дойде пиши.

Общи условия

Активация на акаунт