Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Моля за съвет, пуснат поръчка от амазон.де пише, че до 26 ще дойде... но няма нищо, нямам и тракинг номер. Пуснали са я с Роял майл - странно, стойността изобщо не е малка и няма проследяване. За колко време идват доставките от там ? Мисля вече днес да им пиша пък да видим.

# 481
Да се похваля с поръчката на тази камера http://www.amazon.co.uk/Sony-Handycam-CX190-Full-Camcorder/dp/B0 … amp;s=electronics, която поръчах на 27.06.2012г., диспечната на 28.06.2012г., а днес я получих по пощата. Все още не съм я отворила все още, ще дам отзиви по-късно. Към камерата имаше и безплатна чанта, но тя не е в този пакет.
Хубавото е, че камерата пристигна, а пък чантата я пристигне я не.

ps Ако има значение - търговеца е Amazon.co.uk

# 482
  • Бг
Ragga, аз също чакам едни обувки с крайна дата на доставка 29 юни, но до този момент едно голямо нищо. И в пощата ходих да проверя, и нищо. Сега им писах един мейл да видим какво ще отговорят. Предполагам, че ще искат да изчакам една седмица още.

# 483
  • Luxemburg
Момичета, харесала съм тази рокля http://www.amazon.co.uk/Yumi-Summer-Strapless-Girls-Dress/dp/B00 … lid=1ESJDK82FN0CI но нищо не ми говори марката. Някой поръчвал ли е техни неща и дали си отговарят на размера? Търся нещо за 10г. момиче.

# 484
  • Пловдив
Привет!Преди две седмици пуснах поръчка за часовници с код за отстъпка 15 от 75 паунда.Сега вече не виждам кода,някой знае ли дали все още има действащ код за отстъпка за часовници

# 485
  • София
Поръчах си кана за вода с филтри за една година - ще ми излезе към 20 паунда с доставката до тук.
Доста добра цена, а и отзивите са супер. Нямам търпение да я получа  Grinning

Ето я

# 486
Поръчах си кана за вода с филтри за една година - ще ми излезе към 20 паунда с доставката до тук.
Доста добра цена, а и отзивите са супер. Нямам търпение да я получа  Grinning

Ето я
Да не би да ползва код newsm78, на мен ми дава с доставка до България 26 лири Shocked

# 487
  • София
Не, няма код, до английски адрес я шипнах
Грешно съм се изразила, аз си смятам и доставката с превозвач за да знам колко реално ще ми излезе, но не уточних

# 488
Здравейте! Искам да си поръчам сутиен на триумф, но как мога да разбера кой номер съм?! Чета си на етикетите, но веднъж вече се излъгах с френските. Къде мога да проверя размерите?!

# 489
Как мога да поставя оценка на продавача? Никъде не виждам възможност за feedback.

# 490
Как мога да поставя оценка на продавача? Никъде не виждам възможност за feedback.

След като мине месец и нещо от покупката, ще ти изпратят на имейла, с който си регистрирана, покана да споделиш впечатленията си. В този мейл ще има един линк и от него оставяш фийдбека.

# 491
Благодаря  Hug!

# 492
Здравейте! Искам да си поръчам сутиен на триумф, но как мога да разбера кой номер съм?! Чета си на етикетите, но веднъж вече се излъгах с френските. Къде мога да проверя размерите?!
И аз пазарувам само от тази марка,но от магазините тук.С огромно разочарование се налага да споделя,че нещата им вече съвсем не са така изпипани и перфектни както бяха едно време.Това съвсем не е само мое мнение ,а и мнение на близки приятелки.
Например не е преценина добре презрамката и резултата е неудобен и некомфортен .Друг случай имах с кофти извивка отпред и до подмишницата от което ми се протри кожата от едно обличане.
Попадала съм и на модели ,които на практика съвсем не стоят както на картинката.
Във фирмените магазини има таблички за размерите понякога ги подаряват с покупка,но в никакъв случай не бих посъветвала да се купува без да се пробва.
П.П. Същото ми е мнението и за банските.Последно имах доста конфузна ситуация в едно джакузи с недоискусурен модел  ,за чиито подробности предпочитам да си премълча ,но трябва да се гледа хубаво .

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 10:40 от mamamari

# 493
Здравейте! Някой има ли нещо подобно:
http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Patrol-Police-Car/dp/B000B8 … lid=1OIHN3G24DCIZ
Много ми се ще да я купя за моето момченце на 1,5 г и ако има някой да ги похвали ще  взема решение много бързо   bouquet

# 494
  • На топло в неговото сърце.
още стискам да не я поръчам тая машинка .Докога и аз не знам

Общи условия

Активация на акаунт