Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Този превозач от Германия ползвах наскоро и само веднъж засега. Пътуват по-рядко отколкото тези от УК (~2-3 пъти в месеца). Всичко беше наред.  Офиса е в Света Троица Peace

Пътуват по-често от френските. Laughing
Благодаря за информацията. Hug
Как 2-3 пъти в месеца на мен ми казаха,че имат курс към БГ. един път в месеца засега.Говорих с тях в края на март и ми казаха,че следващият курс към БГ. ще е към 22.04.Иначе ми се сториха доста отзивчиви проверяват,отговарят бързо.Цената е 2.50 лв за кг.,но големите пратки ги смятат на обемно тегло за колело 18 инча(12 кг.) ми обявиха цена 90 лв.,а за 26 инча 130 лв.

# 61
  • София
   И аз съм ви загубила!   bouquet

# 62
Аз мине - не мине малко време и все питам - Някой ползва ли стиймър? да даде отзиви от кой е доволен. Аз съм се насочила към ето този на Тефал.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000BTAEAQ/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
До сега не ми беше спешен, обаче вече почвам да бъкам пюрета и да загарям тенджери и ми трябва такъв уред, най-вече да се изключва сам  Mr. Green
Този, който съм харесала май няма автоматично изключване  newsm78

# 63
  • София
anbibian аз го имам,но не го ползвам храна приготвена по този здравословен начин не ни е по вкуса.Резервоара за водата е 1,5 л и 1 час непрекъснат работен режим.Има индикатор за следене на нивото на водата след като изтече зададеното времето за готвене таймерът иззвънява и се изключва автоматично също и светлинният индикатор угасва.И тук са на такава цена мисля,че ги има в техномаркет.

# 64
Dzuls на този пише, че резервоарът е 3 литра, аз се зачудих къде ще се съберат тези три литра  newsm78 Видях го в Техномаркет и там е 115 лв, и ако не го намалят в Амазон сигурно от там ще го купя. Иначе ние в къщи не ядем много неща на пара, обаче сега за бебето правя зеленчуците на пара и после пасирам с адаптирано мляко и я храня с домашно пюре и ето пак забравих тенджерата с броколи на котлона  ooooh!

Който се интересува още от роботите прахосмукачки в Технополис до 19 април има на изплащане без лихва 555 модел  Peace

# 65
  • София
anbibian ,ако ще го ползваш само за бебето според мен не си заслужава по добре си вземи от тези таймерчета/часовничета(ама го обясних  Crazy),ако нямаш на фурната и си го нагласяй да те подсеща.За толкова малки количества храна не си заслужава цялата хамалогия по миене/сушене,но всеки сам си преценява.В Амазон явно са объркали нещо сега гледах книжката и там си пише 1,5 литра.Ако не е достатъчно водата можеш да си доливаш по време на готвенето също и да го изключваш сама преди да е изтекло зададеното време(това от книжката).

# 66
ох  Tired ами имам таймер и тенджерата ми пак загоря  Tired
Направо отивам и го купувам от техномаркета, в противен случай ще се наложи да купувам нови тенджери  ooooh!

# 67
  • София
Споделете какви тенджери сте купували от Амазон? Имам предвид по- обикновени...

# 68
Споделете какви тенджери сте купували от Амазон? Имам предвид по- обикновени...

от амазон не съм купувала
всъщност никога не съм купувала тенджери  Blush
всичките ми са подарък от майка ми, обаче след като унищожих половината трябва да си купя нови и аз нямам представа какви и от къде  Tired

# 69
  • Стара Загора
аз имам тези от няколко месеца ,но не са съвсем обикновенни стават за индукция.
http://www.amazon.de/Fissler-110004000-Sardinia-4-teilig-Bestehe … 61912&sr=8-13
бяха 99 EUR,доволна съм .

# 70
Момичета,поръчах онзи денедни обувки до УК адрес.Сега гледам-изпратени с Йодел.Чела съм,че има проблеми с този доставчик,да ги отписвам ли направо ,или все пак има някакъв шанс да ги получа.

# 71
аз всичко от Йодел го получавам, но на няколко пъти със закъснение
последните ми проблемни пратки бяха с роял мейл, една се загуби, но продавача ми върна парите

# 72
има ли някакъв срок за реакция,ако не го получа,да не го изтърва,при положение,че е платено с карта.Продавач е амазон.Благодаря много   bouquet

# 73
Не знам дали има, аз чаках повече от месец, а при мен продавача не беше амазон и затова бях малко притеснена, но те бяха много вежливи и веднага ми върнаха парите.
А Амазон са много коректни, сигурна съм, че ако не го получиш ще ти върнат парите.
Веднъж им писах за едни филтри за каните Брита, те ме помолиха да чакам още (непомня колко дни) и те дойдоха филтрите, така че по-добре изчакай, а Йодел имат и проследяване, ако го обновят де  Tired

# 74
Момичета, искам да поръчам нещо от немския Амазон и да го пратя на адрес в Германия (не е на превозвач)...Според вас дали ще е възможно аз да поръчам и платя,а да посоча друго име за получател?

Общи условия

Активация на акаунт