Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Възможно  е да има код ,но аз нямам информация.

# 646
С молба за малко помощ!
При регистрацията на дебитната/кредитната карта в Amazon профила се вписва:
1.на първата позиция  - номера на банковата сметка
2.на втората позиция /name on card/ - това е името на човека на който се води картата ли?
3. не виждам никъде поле за въвеждане на CVV кода. В Amazon не се ли изисква този код?
Благодаря предварително на отзовалите се!
  bouquet

# 647
  • Пловдив
С молба за малко помощ!
1.на първата позиция  - номера на банковата сметка - пишеш номера, който е изписан на дебитната/кредитната карта
2.на втората позиция /name on card/ - това е името на човека на който се води картата ли?Да
3. не виждам никъде поле за въвеждане на CVV кода. В Amazon не се ли изисква този код?В Амазон не се изисква попълване на CVV кода, съответно няма и поле за него  Peace
  bouquet

# 648
С молба за малко помощ!
1.на първата позиция  - номера на банковата сметка - пишеш номера, който е изписан на дебитната/кредитната карта
2.на втората позиция /name on card/ - това е името на човека на който се води картата ли?Да
3. не виждам никъде поле за въвеждане на CVV кода. В Amazon не се ли изисква този код?В Амазон не се изисква попълване на CVV кода, съответно няма и поле за него  Peace
  bouquet

Благодаря за експедитивността и ако може още едно въпросче
за да въведа в акаунта си адрес в UK на фирма превозвач, то в опцията enter a new delivery address на първа позиция - full name какво име следва да попълня?

# 649
  • Пловдив
С молба за малко помощ!
  bouquet

Благодаря за експедитивността и ако може още едно въпросче
за да въведа в акаунта си адрес в UK на фирма превозвач, то в опцията enter a new delivery address на първа позиция - full name какво име следва да попълня?

Твоето име и адреса на превозвача  Peace.

# 650
  • pomorie
Вчера пуснах поръчка от Amazon uk и имам някой въпросчета -за колко дни пристигат нещата и с БП ли ще пристигне или с куриер

# 651
  • Пловдив
Вчера пуснах поръчка от Amazon uk и имам някой въпросчета -за колко дни пристигат нещата и с БП ли ще пристигне или с куриер

За около седмица пристигат пратките с БП.

# 652
Момичета , опитвам да направя поръчка от немския амазон - едни обувки и ми дава доставка 12Е .
Преди мисля че беше 6 Е - или нещо бъркам сега.
Така ли е при вас ?

# 653
Момичета , опитвам да направя поръчка от немския амазон - едни обувки и ми дава доставка 12Е .
Преди мисля че беше 6 Е - или нещо бъркам сега.
Така ли е при вас ?

Аз поръчвах едни неща преди време и доставката ми беше 6 евро. Ако има значение тежестта - беше около 400-500гр.

# 654
  • Sofia
На мен последната ми поръчка от Англия ми я доставиха с "Интерлогистика" и на въпроса ми "защо" момчето ми каза, че вече те разнасят английски пратки, а не БП.
А цената на доставката, наистина зависи от теглото и от това дали продавач е Амазон.

# 655
  • Варна
На мен последната ми поръчка от Англия ми я доставиха с "Интерлогистика" и на въпроса ми "защо" момчето ми каза, че вече те разнасят английски пратки, а не БП.
А цената на доставката, наистина зависи от теглото и от това дали продавач е Амазон.

Интерлогистика доставят само Royal Mail Signed For /с тракинг/. Обикновените пратки без проследяване си ги носи пощата.

# 656
Момичета,  харесала съм нещо от немския Амазон, но до БГ ми дава доставка 12 лири, а до UK адреса на Габко - 4лири. Въпроса е дали ще има проблем да го поръчам до Габко newsm78

# 657
  • Пловдив
Момичета, някой от вас пазарувал ли е от италианския амазон? Как стоят нещата с доставката? Благодаря!

# 658
  • Sofia
Момичета,  харесала съм нещо от немския Амазон, но до БГ ми дава доставка 12 лири, а до UK адреса на Габко - 4лири. Въпроса е дали ще има проблем да го поръчам до Габко newsm78

Не, няма проблем.

# 659

Да и аз писах - после проверих сменена е цената на доставката .

Защо да има проблем ? Мисля че няма да има проблем - сметни си и в двата случая как ще ти излезе и поръчвай .

Общи условия

Активация на акаунт