Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Благодаря за помощта!

# 32
На мен защо ми се струва,че са различни парфюми?

# 33
Единият е различен, но другият е точно този, който иска

# 34
  • София
Здравейте момичета!

Налага ми се за пръв път да пазарувам от amazon.de, защото най- сетне открих един страхотен парфюм, който издирвам от години. Проблемът е, че не правят доставки на парфюми до България и много бих се радвала ако ми обясните дали има друг начин да си го получа някак. Четох за услугите на превозвачи, но никак не съм на ясно за какво става дума, а и погледнах няколко сайта на фирми, които се споменават тук, но те извършваха такива услуги само за Великобритания.

Предварително ви благодаря ако отделите малко време да ми помогнете с ориентацията Simple Smile

От немския Амазон много често попадам на продукти, които не могат да се поръчат до БГ. В такъв случай проверявам дали не може да се изпрати на английски адрес на превозвач. На този парфюм доставката от Германия до ЮК е 6,90 евро. Ако те устройва цената, си го пусни до там  Peace Не съм пробвала колко би излязла до адрес във Франция, от където също можеш да ползваш услугите на фирма превозвач. Успех!

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 23:26 от em4eto

# 35
Здравейте!Досега в поръчките ми нямаше никакъв проблем.Но последното дънки,което поръчах ми беше голямо и го върнах.В четвъртък получих потвърждение,че ще ми върнат парите,но досега не се е случило.Колко време да чакам,да ходя ли в банката,да пиша на амазон ли?Не знам,посъветвайте ме нещо.  newsm78Благодаря!   

# 36
  • Wolwedans
Здравейте!Досега в поръчките ми нямаше никакъв проблем.Но последното дънки,което поръчах ми беше голямо и го върнах.В четвъртък получих потвърждение,че ще ми върнат парите,но досега не се е случило.Колко време да чакам,да ходя ли в банката,да пиша на амазон ли?Не знам,посъветвайте ме нещо.  newsm78Благодаря!   
Ще ти ги върнат, много са коректни амазонци! Не се притеснявай, отнема известно време да се появят в картата ти Peace

# 37
  • София
...В четвъртък получих потвърждение,че ще ми върнат парите,но досега не се е случило.Колко време да чакам,да ходя ли в банката,да пиша на амазон ли?Не знам,посъветвайте ме нещо.  newsm78Благодаря!   
Ще ти пратят кредитна нота, когато ги върнат. В нея пише, че трябва да изчакаш, за да се появят в сметката ти. Нали има банки-кореспондент - не става като да отидеш в твоята банка и да внесеш на каса в дебитна карта  Peace

# 38
 Ще чакам значи.Благодаря!

# 39
  • София
Здравейте момичета!

Налага ми се за пръв път да пазарувам от amazon.de, защото най- сетне открих един страхотен парфюм, който издирвам от години. Проблемът е, че не правят доставки на парфюми до България и много бих се радвала ако ми обясните дали има друг начин да си го получа някак. Четох за услугите на превозвачи, но никак не съм на ясно за какво става дума, а и погледнах няколко сайта на фирми, които се споменават тук, но те извършваха такива услуги само за Великобритания.

Предварително ви благодаря ако отделите малко време да ми помогнете с ориентацията Simple Smile
И от Германия има фирма превозвач. Само че имат курсове по-рядко. Вече 2 пъти ги ползвам и съм доволна. Цената е като при английските и френските.

# 40
нещо ви изпуснах напоследък..Simple Smile

# 41
Дигитален термометър Браун на промоция  Laughing
http://www.amazon.co.uk/Braun-Thermoscan-3020-Compact-Thermomete … 348316&sr=1-4

Гледам, пуснали са някакви сделки в прозорче, като черния петък, но нищо интересно не виждам там и са само 3 странички.

Някой купувал ли е хубаво сгъваемо бюро от амазон?

# 42
 ха ,като заговирихте за термометри,препоръчайте ми моля ,за тези за уши съм чувала че не са много точни...

# 43
моя е на Браун, но не този модел и според мен си е съвсем точен

# 44
  • Пловдив
Здравейте! Никога не съм пазарувала от тук, а спешно ми трябват два такива комплекта за подарък http://www.amazon.co.uk/Hairdressers-Holster-belt-scissors-acess … 3542&sr=8-217
може ли да ми кажете дали сте ги виждали и някъде другаде или дали с някакъв код може да се намали цената.
Благодаря предварително!
Доколкото разбрах е само чантата - търся такова подобно с аксесоарите. Моля за помощ!

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 11:17 от margoto1960

Общи условия

Активация на акаунт