Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Luxemburg
с дъщеря ми ползвах също Active Fit, че другите мислих че са предимно за през нощта, а размер 3 май не съм и виждала от тях. Сега като пазарувам от амазон и има всички модели се чудя какъв модел да избера.
За тези които си купиха бебешки термометър Braun накрайниците в момента са на -66% http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00008J1YB/ref=oh_details_o00_s00_i01

# 241
  • София
Поръчах си палатката днес сутринта чрез  e-Top.bg. 15 Е е доставката й до БГ. Кредитна карта Амазон се оказа, че може да се издава само на немски граждани работещи в полицията или в банковата система.

# 242
Здравейте. Харесах си маратонки от Амазон, но се предлагат от друг продавач. Моля запознатите да споделят - има ли нещо по-специфично, при положение че доставчика не е Амазон? Поръчката ми е до БГ адрес (тъй като не открих превозвач от Германия)

# 243
Момичета здравейте Hug малко не по темата, но във връзка с горното питане:някой знае ли каква трябва да е стойността на пратката в долари,за да не се дължи мито и ДДС? Върти ми се нещов главата под 15 USD.... Thinking

# 244
Здравейте. Харесах си маратонки от Амазон, но се предлагат от друг продавач. Моля запознатите да споделят - има ли нещо по-специфично, при положение че доставчика не е Амазон? Поръчката ми е до БГ адрес (тъй като не открих превозвач от Германия)
ella, аз наскоро използвах Dostavki.de за доставка от Германия  Peace

# 245
Аз съм поръчвала,няма разлика,но виж от кой магазин са и влез в сайта му ,оттам ги купи,така ще е по лесно,ако имаш проблем с артикула.Иначе аз съм купувала от разни магазини в Амазон не съм имала проблем. Peace

# 246
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, дами, не съм пазарувала от Амазон и имам няколко въпроса, за които не намерих отговор:

- Free Super Saver Delivery - колко време приблизително отнема доставката с тази опция до английски адрес?
- Харесала съм панталони Columbia, намерих таблица с размерите  т.н. но там нямаше 6/6Х?
Благодаря предварително.

# 247
  • Sofia

- Free Super Saver Delivery - колко време приблизително отнема доставката с тази опция до английски адрес?

След като поръчаш, ще видиш крайна дата за доставката (винаги съм получавала нещата си преди нея), но по мои наблюдения всичко пристига максимум за 5 дни.
За размерите , за съжаление не мога да помогна ...

# 248
  • София
Здравейте, дами, не съм пазарувала от Амазон и имам няколко въпроса, за които не намерих отговор:

- Харесала съм панталони Columbia, намерих таблица с размерите  т.н. но там нямаше 6/6Х?
Благодаря предварително.

- Бърза е доставката с тази опция, дори се е случвало на следващия ден след поръчката да ми пратят нещата, средно около 2-3-4 дни.
- Ето тук можеш да видиш размерите на детските дрехи на Columbia  Simple Smile

# 249
  • Beyond the Frontiers

Благодаря предварително.

- Бърза е доставката с тази опция, дори се е случвало на следващия ден след поръчката да ми пратят нещата, средно около 2-3-4 дни.
- Ето тук можеш да видиш размерите на детските дрехи на Columbia  Simple Smile

Уф, и аз там гледам, ама патка не погледнах надолу, че го има и 6/6Х  Embarassed...

# 250
  • Варна
Момичета, спомняте ли си колко най-много са намаляли тези четки...2010 декември май беше...
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HGHBUQ/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE

# 251
Момичета, спомняте ли си колко най-много са намаляли тези четки...2010 декември май беше...
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HGHBUQ/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
http://uk.camelcamelcamel.com/Philips-Sonicare-HX6952-71-Recharg … roduct/B003HGHBUQ
75 декември 2010  Grinning

# 252
  • Варна

Мерси  Hug

Еххх, и лирата беше по-евтинка...

# 253
  • София

Мерси  Hug

Еххх, и лирата беше по-евтинка...

Много са хубави, тогава веднага се възползвах, все още съм много доволна, заслужават си  парите, дори и тази цена е добра за този комплект...следващата година пак по това време също бяха на добра цена, но за много кратко. Изчакай и ги наблюдавай, ще ги намалят пак според мен, само трябва да се дебне  Laughing

# 254
Момичета, купували ли сте обувки за разходки в планината, подходящи за по-стръмни участъци? Препоръчайте ми нещо  Praynig Към коя марка да се ориентирам, кои са по-леки?

Общи условия

Активация на акаунт