Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002RX52EW/ref=oh_details_o01_s00_i00
За първии път направих поръчка от амазон,тази тенджера.Получих мейл че е изпратена и след ден-два излезе този надпис-This product is not currently offered by Amazon.co.uk because a customer recently told us that the item he or she received was not as described.
Притеснена съм какво ще получа.Някой сблъсквал ли се е с такава ситуация ?
Щом тенджерата е пратена, мисля, че ще я получиш. Надписът се е появил на самия артикул в страницата, т.е. следващите кандидат купувачи да му мислят. Все пак сподели как се развива случая. Аз също чакам такава тенджера, но друг размер и цвят Simple Smile
Получих я.Перфектна е точно като на картинките LaughingИзлишно съм се притеснявала,но като поръчвам за ппърви път....

# 226
Някой ползвал ли е това одеяло и възглавничка за пътуване за дете?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052RMWUW/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE

Одялото е 70 x 90cm - това до каква възраст върши работа  newsm78

# 227
  • София
anbibian нямаме такова одеялце, но този размер според мен става някъде за до 1 годинка. На нас например са ни малки вече от 2-3 месеца.

Искам да Ви попитам следното. Поръчах си хлебопекарна, вчера я получих, днес се засилих да правя хляб и какво да видя....липсва бъркалката  Shocked . Забелязах първо, че липсва каната, мерителната лъжичка ама викам хайде....обаче без бъркалка не става  Mr. Green . Писах и се разбрахме да я върна, те ми пращат вече друга. Вярно е, че няма значение с кой куриер, но все пак....кой да ползвам  newsm78 . Разрових се и избрах Speedy - DPD Economy. Какво ще кажете?
Извинявам се, но нямам много време да чета назад в темата и да намеря отговор на въпроса си  Sad

# 228
Гърнето на Фишър прайс е на промоция £7.99
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001NJ0BI8/ref=oh_details_o00_s00_i01

# 229
здравейте,искам да поръчам лего нинджаго/мечтаното/ доста е намалено,но е общо за 15лв,а доставката от де е 12лв,на немски превозвач ли е по удачно,не разбрах доставката в германия колко е,и искам да ви попитам някой ще пуска ли поръчка от немския

# 230
  • София
Здравейте, харесала съм си тази палатка. Нямам регистрация все още. Искам да попитам само на немски ли е сайта, защото не видях от къде мога да променя езика. И ако може  да ми каже - излиза ми минус 30 Е. Това, като някакъв кредит за бъдещ период ли е? И когато завърша поръчката ли ще видя точно колко ще ми е сумата и дали ще ми я доставят до БГ?
Благодаря предварително.

# 231
Да,немски е сайта(.de)Сакън,не натискай това - 30 Е,това е абоманент за тяхна карта,ще ти излезе през носа.Натискаш Zur Kasse gehen. До БГ не мога да ти кажа колко е доставката,тъй като това се вижда ,като въведеш номера на картата( на предпоследна стъпка) ,а аз току-що го изтрих,след като прочетох мнение в Джаварската тема,че мошеници са източили картата на някакво момиче,регистрирана в амазон.

Takaa,пробвах с Бг-адреса,не се доставя до БГ.Ако ползваш немски превозвач има тема за това,но тарифирали транспорта до Бг по обемно тегло,което излиза доста солено.До Германия е безплатна.

# 232
  • Sofia
anbibian нямаме такова одеялце, но този размер според мен става някъде за до 1 годинка. На нас например са ни малки вече от 2-3 месеца.

Искам да Ви попитам следното. Поръчах си хлебопекарна, вчера я получих, днес се засилих да правя хляб и какво да видя....липсва бъркалката  Shocked . Забелязах първо, че липсва каната, мерителната лъжичка ама викам хайде....обаче без бъркалка не става  Mr. Green . Писах и се разбрахме да я върна, те ми пращат вече друга. Вярно е, че няма значение с кой куриер, но все пак....кой да ползвам  newsm78 . Разрових се и избрах Speedy - DPD Economy. Какво ще кажете?
Извинявам се, но нямам много време да чета назад в темата и да намеря отговор на въпроса си  Sad

Аз бих я върнала по пощата, препоръчано .

Всичко връщам така.

# 233
  • София
Да,немски е сайта(.de)Сакън,не натискай това - 30 Е,това е абоманент за тяхна карта,ще ти излезе през носа.Натискаш Zur Kasse gehen. До БГ не мога да ти кажа колко е доставката,тъй като това се вижда ,като въведеш номера на картата( на предпоследна стъпка) ,а аз току-що го изтрих,след като прочетох мнение в Джаварската тема,че мошеници са източили картата на някакво момиче,регистрирана в амазон.

Takaa,пробвах с Бг-адреса,не се доставя до БГ.Ако ползваш немски превозвач има тема за това,но тарифирали транспорта до Бг по обемно тегло,което излиза доста солено.До Германия е безплатна.
ми, аз май съм го натиснала... Но не съм поръчала нищо все още. Кажи, моля какво би могло да стане?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 20:03 от verabel

# 234
Нали не си въвела данните на картата си-надявам се нищо не може да стане,гледай ако поръчваш да плащаш сумата,която пише в началото на стоката + доставка,ако има такава.Дори и да си се абонирала,което на мен ми се струва малко вероятно,но не съм патила лично,с едно писмо им казваш,че е станала грешка и нещата се оправят. Техните карти дават пъвоначално някаква отстъпка,но им плащаш абонамент .Информацията ми е само от четене на темите,лично не съм препатила.по принцип съм скептична към "безплатния обяд " Peace

# 235
  • София
Трапезица благодаря. Не съм давала данни на картата ми.
И не съм получила никакъв имел от тях. Дори за регистрацията ми в сайта им.

# 236
  • София
Shantal благодаря ти, но докато чаках отговор избрах едни куриери и вчера я пратих

# 237
Момичета, харесала съм си един домакински робот на Филипс  от френския Амазон.
http://www.amazon.fr/gp/product/B0015Y7H2Y/ref=ox_sc_act_image_1 … ;m=A1X6FK5RDHNB96

Чудя се как стои въпроса с гаранцията, досега техника не съм поръчвала. 

А и ще ползвам френски превозвач и се притеснявам и дали ще пристигне невредим.   Thinking

А се изкушавам да го купя от тук, защото е близо 150лв по-евтин отколкото в БГ.

# 238
  • Luxemburg
Днес са намалили отново играчките на Wow toys. Някои над 50%.
Имам едно въпросче към майките с малки дечица и бебета. Кои памперси на Pampers ползвате когато детето още не може да ходи. Ние сме още на New Baby но виждам че още от размер 3 започват Activе Fit и Baby Dry и не знам кои да купувам. Реално размер 3 го има и в трите разновидности. Какво ще препоръчате?

# 239
ronicat ние ползваме Activе baby, другите май не съм ги пробвала. Сега купувам Бейбилов от Дм и също ги харесвам.
paleto аз купих същия робот от немския Амазон с доставка до България. До сега не съм имала проблеми с него, но до колкото ми е известно, гаранцията е международна и ако се наложи сервиз, трябва да го извършат в нашия сервиз на Филипс.
На мен ми излезе тогава 350 лв. с доставката до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт