Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София-Младост
Ала-Бала

ти кога си поръчала тази везна? Имам предвид дата... И от кой е купена - от амазон или от друг търговец? Как е изпратена - с куриер или с Роял мейл?
 Ако си я купила от търговец - трябва да пишеш на него първо. Ако при него има надпис  fulfilled by amazon - тогава директно на амазон ще пишеш.
Поръчана е на 18-ти май. Delivery Estimate: Thursday 24 May 2012 - Monday 28 May 2012. 1 package via Royal Mail.
И сега виждам, че пише: For information about this order, please contact Shahab Treasure ... значи на него ще пиша.
Благодаря много!
Ако си я поръчала на 18 май има вероятност да е още в склада на Габко. По-добре изчакай следващия курс и тогава ако не дойде пиши.
Габко винаги ме уведомяват, че има поръчка с моя ID в техен склад в Англия. Аз с тази везна поръчах и едни Crocs, те отдавна пристигнаха. Но разделиха поръчката за мое съжаление и от везната ни вест от никъде. Знам, че имаха почивни дне сега в UK, но да видим.

# 391
  • София
Извинете, че нахълтвам в темата ви направо с въпрос. Харесахме си с мъжа ми един кабел за камера, той се намира в amazon.com - има ли вариант да поръчам оттам, защото подобен кабел неможах да намеря в англ. сайт. Ето и линк : http://www.amazon.com/Sony-Handycam-DCR-SX44-Compatible-TV-Out/d … f=pd_rhf_se_shvl8

# 392
Sweety_lady

За съжаление не  Confused Не изпращат до тук. Това ми излезна

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order

Потърси в ибей  Peace

# 393
  • София
Благодаря, fandango.

# 394
искам да си купя парочистачка и съм харесала този модел
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004J358BA/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
някакви отзиви, ако някой я е купувал? или да ми препоръчате нещо, от което сте доволни

itama, ако я поръчаш дай отзиви. Аз се чудих много дълго каква да взема и накрая взех тази и тази. Първата е само за пода, става и за паркет. С втората си чистя банята.
А това уредче ви го препоръчвам за прозорци. Просто е уникално, вече миенето ми доставя удоволствие. Купила съм го на 37 паунда. Има и по-малки приставки, както и пулверизатор за насапунисване на прозореца, но не съм си взела от тях.

# 395
  • Варна
Eто едно кодче - за бижута и часовници Peace:

Until 23.59 [BST] on Sunday, 17th June 2012, save on jewellery and watch orders from Amazon.co.uk. Get an extra £15 off £75 orders with promotional code FATHER15

# 396
Някой питаше за кода като се абонираш за писма от Амазон, ето от тук:
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163287947_1?ie=UTF8&n … f_rd_i=1000623563

# 397
Ноември 2010 си взехме бебефон от amazon.co.uk , но за съжаление от около месец не иска да включва и трябва да вадя батериите и отново да ги сложа, за да включи (родителското тяло). Има ли начин да разбера колко му е гаранцията? Има ли еднаква гаранция за всички стоки или за всяка си е поотделно. newsm78 Върти ми се нещо в главата 2 год. за ЕС... Rolling Eyes Ако някой може да ми помогне, моля, че си ми е нужен бебефона, а не ми се купува нов. ooooh!

# 398
enigmata какъв е бебефона?

# 399
# 400
Не ми е позната марката, сигурно нямат поддържка в България. Пиши на Амазон и ги питай, сигурно ще те свържат с производител или представител на фирмата  newsm78

# 401
Ами ще пробвам да им пиша. Rolling Eyes

# 402
  • Варна
Момичета, извинявам се, че нахлувам така, но имам проблем с плащането и доставката на един велосипед до БГ. При опит за завършване на поръчката, амазон.де казва че не може да се достави до адреса, който сме избрали (във Варна). Не съм поръчвала до сега от този сайт, данеби да няма доставка до България?  Rolling Eyes

# 403
някой пазарувал ли е от amazon.fr?
Има ли значение за качеството на продуктите в сравнение с amazon.co.uk.?
Харесала съм си една видео-камера и там е на доста по-ниска цена.

# 404
Момичета, извинявам се, че нахлувам така, но имам проблем с плащането и доставката на един велосипед до БГ. При опит за завършване на поръчката, амазон.де казва че не може да се достави до адреса, който сме избрали (във Варна). Не съм поръчвала до сега от този сайт, данеби да няма доставка до България?  Rolling Eyes

Повечето неща от немския амазон нямат доставка до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт