Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Написах и платих, обаче сега в потвърдителния имейл UNIT 1345 пак  липсва. Има ли шанс да пристигне пратката?

# 436
  • София-Младост
Моля за помощ, писах на амазон, по-скоро на фирмата, от която чакам едн аелектронна везна поръчана на 18.05. За диспут коя дата се гледа, на поръчката ли? Ако е така изпуснала съм срока Sad((((
Те ми отговориха следното:
Hello there, sorry to hear you still havent received your parcel, however it had been posted on 21/05/2012 which usually takes 3-4 working days to arrive.
Due to its size the parcel is sometimes taken to the main depot for collection. Can you please check if they left a collection card. can you also check if we have the correct address. we will contact Royal Mail to find out where it is.

Ще им потвърдя, че адресът ми е правилен, но как се превежда
"Can you please check if they left a collection card."

Благодаря предварително

# 437

Благодаря предварително

Да провериш дали са оставили картичка /когато на адреса няма никой при доставката, куриерът пуска картичка в пощенската кутия, с която отиваш в пощата, за да си вземеш пратката/.

# 438
  • София-Младост

Благодаря предварително

Да провериш дали са оставили картичка /когато на адреса няма никой при доставката, куриерът пуска картичка в пощенската кутия, с която отиваш в пощата, за да си вземеш пратката/.
Много ти благодаря.   bouquet
Ще им пиша, защото не знам как ги измислих тези 28 дни за диспут....като са 45 всъщност.
Габко дали ходят до пощата, ако получат известие от Роял мейл, знаете ли?

# 439
  • София
Ето едно интересно предложение за 7.50 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004FLK5SC/ref=oh_details_o00_s00_i01

И да се оплача, че чакам пратка от 26.05., изпратена с кралските пощи. Дано пристигне все някога. Вече се съмнявам, че повредата е в нашия пощенски клон 1612. За 2 години имам 2 липси - и 2-те от началото на 2012 година, след като смениха част от персонала. Искрено се надявам да греша.

# 440
  • Бургас
Здравейте дами  не съм поръчвала до сега 
http://www.amazon.co.uk/WOMENS-WEDGE-PLATFORM-LADIES-WEDGES/dp/B … 07252&sr=1-51

само обявената цена ли плащам има ли доставка до България  и безплатна ли е

Peace

# 441
Здравейте дами  не съм поръчвала до сега  
http://www.amazon.co.uk/WOMENS-WEDGE-PLATFORM-LADIES-WEDGES/dp/B … 07252&sr=1-51

само обявената цена ли плащам има ли доставка до България  и безплатна ли е

Peace
3.99 до Англ.адрес
8.99 до БГ

# 442
  • Бургас
fustafree Благодаря за бързия отговор

Peace

# 443
radinna мерси  Hug вчера поръчах тази машинка ,днес ми е пратена с Royal Mail и до 20.06 трябва да я получа.

Днес получих машинката за прозорци и е страхотна  Crazy за 2 минути ми изчисти 2 вратопрозореца- и не трябва  да  търкам или полирам-станаха като нови,определено ще ми е един от любимите уреди у дома.
Благодаря на  Лъки за споделеното мнение.  bouquet  bouquet  bouquet

# 444
m@msy, покрай форумите и аз се "обзаведох" с разни полезни нещица. Така че и аз като попадна на нещо полезно и бързам да споделя да помогна на останалите  Hug Каквото ново споделя вкъщи мъжа ми веднага ме пита "Това във форума ли го прочете"  Laughing

# 445
моля, дайте линк на тази машинка за прозорци Whistling, че явно е доста назад

# 446
# 447
  • София-Младост
radinna мерси  Hug вчера поръчах тази машинка ,днес ми е пратена с Royal Mail и до 20.06 трябва да я получа.

Днес получих машинката за прозорци и е страхотна  Crazy за 2 минути ми изчисти 2 вратопрозореца- и не трябва  да  търкам или полирам-станаха като нови,определено ще ми е един от любимите уреди у дома.
Благодаря на  Лъки за споделеното мнение.  bouquet  bouquet  bouquet
А вода стича ли се при чистене...или бъркам, че е на принципа с пара?

# 448
  • Бг
Момичета, един бърз въпрос. Пуснах си във вторник едни обувки, но нямам наличност в картата, пратиха ми мейл, че има проблем с картата. Колко време пазят поръчката, че все още не съм захранила сметката, и след като я захраня трябва ли да им пиша да си дърпат парите.
Прочетох първият пост, но там не видях да пише нещо по този въпрос. Благодаря на отзовалите се   bouquet. Хубав ден и успешни покупки.

# 449
Момичета, един бърз въпрос. Пуснах си във вторник едни обувки, но нямам наличност в картата, пратиха ми мейл, че има проблем с картата. Колко време пазят поръчката, че все още не съм захранила сметката, и след като я захраня трябва ли да им пиша да си дърпат парите.
Прочетох първият пост, но там не видях да пише нещо по този въпрос. Благодаря на отзовалите се   bouquet. Хубав ден и успешни покупки.

7-8 дни я пазят,през ден ще ти напомнят и ще ти пишат колко дни остават  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт