Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 035
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
m@msy , 7,68 евро му е доставката до  България

Лъки, благодаря за разясненията  bouquet Още повече съм заинтригувана. Нали може да си сапунисаш прозореца и с нещо друго? Трябва ли да се ползва специалния препарат, който върви с него?

# 421
Моля ако някой има наблюдения да сподели - искам да поръчам киндъл. Дали има периоди, в които ги намаляват или да не чакам и да поръчвам на тази цена?

На тези цени са си киндълите. Не са ги променяли.

Да, но от време на време пускат factory refurbished на половин цена. Моят е такъв, Взех го за 69 лири. Нямам никакви оплаквания. Дойде си с оригиналната кутия, кабел, съвсем нов си е. Вече 6 месеца работи без прекъсване, има си и гаранция.

# 422
  • Варна
Някой купувал ли си е електронни цигари от Амазон?

# 423
  • Luxemburg
Някой ползвал ли е това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0031M9K5U/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A28EI1OKHF5JAM
Добри са му отзивите, обаче ще се радвам, ако някой може да сподели лични впечатления. Трябва ми за трохите, които ръсят децата, разни боклучки из стаята и евентуално за колата.    bouquet
Такъв уред трябва да има всяко домскинство с малки деца. Отзивите са добри и сигурно е добра. Не знам до колко ще е мощтна. Аз имам тази http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002B8GLLG/ref=mp_s_a_4?qid=1339443732&sr=1-4 дори 2 броя. Едната е във всекидневната а другата в гаража. Двете са купувани с 2г разлика във времето но по-старата повече издържа. За колата не знам дали ще те устройва че с едно зареждане не може да се изчисти и затова се продават с 12V кабел. Но за домакинството се ползва всекидневно дори и от 4г ми дъщеря. Моята беше 170лв така че тази изглежда на сметка.

# 424
Днес ми доставиха така мечтания ми компютър от Amazon но без клавиатура. Сигурна съм , че е открадната на наша територия, защото в големия кашон стои празна нейната опаковка. Какво да правя? В Амазон не откривам къде да подам обратна връзка. Има само да подадеш някакви отзиви , дали си доволен от опаковката. Аз си купих вече клавиатура, но не смятам да оставя нещата ей така...Идеи?

# 425
момичета, сега влизам в темата и не мога да прочета всичко, но оттук, оттам разбирам, че е сайт за пазаруване на техника; има ли представители за бг;
май мн народ си пазарува от там; доволни ли сте, какви са отзивите, не толкова за самите продукти, а за обслужването, понеже не искам да се "изгоря" от некоректни доставчици/сайтове/;
записвам се да ме "открехнете"  Heart Eyes

# 426
Лъки, благодаря за разясненията  bouquet Още повече съм заинтригувана. Нали може да си сапунисаш прозореца и с нещо друго? Трябва ли да се ползва специалния препарат, който върви с него?
Ползвам си същия препарат за миене на прозорци, какъвто и преди да си купя уреда.

# 427

radinna мерси  Hug вчера поръчах тази машинка ,днес ми е пратена с Royal Mail и до 20.06 трябва да я получа.

# 428
  • Варна
radinna мерси  Hug вчера поръчах тази машинка ,днес ми е пратена с Royal Mail и до 20.06 трябва да я получа.

И мен ме зарибихте с това уредче...струва ми се по-изгодно от немския амазон...хем по-евтино, хем по-разширения модел... newsm78

# 429
,ronicat ,пиши им, че са ти пратили грешен цвят сандали и искаш да ги върнеш и да ти възстановят пощенските,понеже грешката е тяхна. Ако са поръчани до БГ,ще ти ги поемат от БГ,но ако си ги поръчала до английски адрес,няма да стане.

# 430
  • Бургас

И мен ме зарибихте с това уредче...струва ми се по-изгодно от немския амазон...хем по-евтино, хем по-разширения модел... newsm78

Снощи го видях в брошурата на практикер за 100 лв. Но брошурата е до вчера и не зная дали е още актуално. Ако днес огрея до там ще пиша.

# 431
  • София-Младост
Ала-Бала

ти кога си поръчала тази везна? Имам предвид дата... И от кой е купена - от амазон или от друг търговец? Как е изпратена - с куриер или с Роял мейл?
 Ако си я купила от търговец - трябва да пишеш на него първо. Ако при него има надпис  fulfilled by amazon - тогава директно на амазон ще пишеш.
Поръчана е на 18-ти май. Delivery Estimate: Thursday 24 May 2012 - Monday 28 May 2012. 1 package via Royal Mail.
И сега виждам, че пише: For information about this order, please contact Shahab Treasure ... значи на него ще пиша.
Благодаря много!
Ако си я поръчала на 18 май има вероятност да е още в склада на Габко. По-добре изчакай следващия курс и тогава ако не дойде пиши.
Габко винаги ме уведомяват, че има поръчка с моя ID в техен склад в Англия. Аз с тази везна поръчах и едни Crocs, те отдавна пристигнаха. Но разделиха поръчката за мое съжаление и от везната ни вест от никъде. Знам, че имаха почивни дне сега в UK, но да видим.
Писах им, отговориха да изчакам още 2-3 дни, ако не дойде да  пиша, за да пратят друга Simple Smile
Пак съм аз с моята непристигнала все още пратка... Смятате ли че е удачно да им пиша отново. Поръчах на 18.05. Диспачната отдавна още май месец, изчаках РД на кралицата, изчаках и тази седмица...

# 432
  • Варна
Снощи го видях в брошурата на практикер за 100 лв. Но брошурата е до вчера и не зная дали е още актуално. Ако днес огрея до там ще пиша.

Ауу, днес приятели са проверили в техен магазин във Варна и е бил 160лв... иначе ми дава 8 и нещо евро за доставка на 2бр, и с една колежка ако се обединим ще ни излезе по 115лв. Peace

# 433
Момичета, защо не мога да добавя част от адреса на превозвача - UNIT 1345? Отдавна не съм пазарувала от Амазон, със стария адрес нямаше проблеми.

# 434
  • София-Младост
Момичета, защо не мога да добавя част от адреса на превозвача - UNIT 1345? Отдавна не съм пазарувала от Амазон, със стария адрес нямаше проблеми.
Добави го на др. ред, при мен се събира всичко:
Access Self Storage
19 Moorfield Road , Slyfield Ind. Est. , UNIT 1345
Guildford, Surrey GU1 1RU
United Kingdom

Общи условия

Активация на акаунт