Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Машинката за прозорци я има и във френския http://www.amazon.fr/gp/product/B0017S4YN8/ref=ox_sc_act_title_1 … ;m=A1X6FK5RDHNB96.
Оня ден беше на 52 евро с безплатна доставка до френски адрес, но се замотах и не я поръчах

# 451
Здравейте! Късно вечерта направих поръчка на по- висока стойност, отколкото имам в наличност в картата...доколкото разбрах това не е проблем. Сутринта внесох по сметката остатъка...въпроса ми е трябва ли нещо да направя допълнително в Амазон или те директно ще си дръпнат или блокират остатъка?

# 452
А вода стича ли се при чистене...или бъркам, че е на принципа с пара?

Машинката е вакум и изсмуква водата,пара няма само със суха микрофибърна кърпа бърша края на дограмата-с едно движение-това след като съм изсмукала стъклото. Peace

# 453
  • Варна
+1 доволен от Керхерчето

"Изневерих" на себе си и го взех от Пракикер на промоция за 99,99лв благодарение на информация от една мама тук в темичката  bouquet Прозорците блестят Crazy

# 454
  • София
+1 доволен от Керхерчето

"Изневерих" на себе си и го взех от Пракикер на промоция за 99,99лв благодарение на информация от една мама тук в темичката  bouquet Прозорците блестят Crazy
О, не си  Simple Smile Кой модел е на промоция? 50 или 50+?

# 455
  • Варна
WV50+  до 15/06 беше промоцията  Peace

# 456
  • Пловдив
Мацки, само аз ли не мога да платя днес в английския амазон?

# 457
а какъв препарат слагате за стъклата или само с вода

# 458
anbeta, ползвай си обикновен препарат за почистване на стъкла.

# 459
  • В полето, под тепето.
Здравейте,
искам да поръчам един продукт от английския  амазон, до адрес на превозвач. Продавачът е в САЩ. Сумата е 16 паунда. Чудя се дали ще има някакво ДДС- не искам да затруднявам превозвача  и въобще дали ще си получа пратката newsm78
Надявам се някой да знае и да ми отговори!
newsm78

# 460
  • Пловдив
Здравейте,
искам да поръчам един продукт от английския  амазон, до адрес на превозвач. Продавачът е в САЩ. Сумата е 16 паунда. Чудя се дали ще има някакво ДДС- не искам да затруднявам превозвача  и въобще дали ще си получа пратката newsm78
Надявам се някой да знае и да ми отговори!
newsm78

Ако пратката се изпраща от Щатите възможно е да ти пристигне на Английска митница. В темата за Ebay едно момиче беше пуснало по погрешка от американски търговец на английски адрес вместо на БГ и се оплакваше, че получила картичка, че пратката е на Английска митница. Не разбрах обаче как се е развил случая. Според мен ако се праща от Щатите няма да има голяма разлика в цената за транспорта м/у английския и БГ адреса. Питай търговеца от къде изпраща пратките Peace

# 461
  • Sofia
С приятелки наскоро се комбинирахме и пуснахме поръчка от САЩ до английски адрес, дойде въпросната картичка, платихме митото и сега си чакаме нещата от превозвача, но сумата беше далеч над 16 паунда /мисля, че с тях ще минеш метър/.

# 462
  • София
С приятелки наскоро се комбинирахме и пуснахме поръчка от САЩ до английски адрес, дойде въпросната картичка, платихме митото и сега си чакаме нещата от превозвача, но сумата беше далеч над 16 паунда /мисля, че с тях ще минеш метър/.
На мейла ли получи съобщение, или на адреса на превозвача получи това известие и как плати? Благодаря предварително  Hug Питам, защото и аз съм харесала разни неща, но ме бяха предупредили, че на англ адрес нищо не пристигало от САЩ...

# 463
  • Sofia
На мейла ли получи съобщение, или на адреса на превозвача получи това известие и как плати? Благодаря предварително  Hug Питам, защото и аз съм харесала разни неща, но ме бяха предупредили, че на англ адрес нищо не пристигало от САЩ...

Известието пристига на адреса на превозвача и се плаща онлайн, като има някакъв срок, в който трябва да бъде платено.

И какво означава "на англ адрес нищо не пристигало от САЩ"? В БГ да не пристигне , ОК, но там ...

# 464
  • Пловдив
И аз не се удържах и поръчах в немския амазон уреда за прозорци. Като пристигне ще дам отзиви. Дано да си заслужава..

Общи условия

Активация на акаунт