Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, някой да е получавал пратки от английския амазон последната седмица?

Аз чакам пратка от 26-ти Юни но още я няма, а днес в пощенския клон ми казаха че са спрели да пристигат пратки от Англия.

Някой да знае нещо по въпроса?

# 511
  • Пловдив
Аз получих днес, но с превозвач. Идея си нямам как е възможно да са спрели да получават пратки от Англия?!

# 512
Аз получих днес, но с превозвач. Идея си нямам как е възможно да са спрели да получават пратки от Англия?!

А кой беше превозвача? И имаше ли тракинг номер?
Защото моята е малка поръчка 1-2 килограма без проследяване.

# 513
  • София
Здравейте, някой да е получавал пратки от английския амазон последната седмица?

Аз чакам пратка от 26-ти Юни но още я няма, а днес в пощенския клон ми казаха че са спрели да пристигат пратки от Англия.

Някой да знае нещо по въпроса?
Аз получих вчера 1 точно от Amazon като поръчката ми беше изпратена в събота.
Днес имам известие за друга пратка, която не е от Amazon, но пак е от Англия и пак е поръчана миналата седмица.
Така че, явно си получават Simple Smile

# 514
Може ли малко помощ, беше ми блокирана картата, и вече новата ми е с нов номер, а от Амазон имат да ми връщат пари, за една поръчка. Къде трябва да им напиша новите данни, за да ми ги преведат?

# 515
Може ли малко помощ, беше ми блокирана картата, и вече новата ми е с нов номер, а от Амазон имат да ми връщат пари, за една поръчка. Къде трябва да им напиша новите данни, за да ми ги преведат?
Питай тях и после пиши какво са ти казали. И аз имах подобна чуденка по времето, когато си закрих картата, а трябваше да ми връщат пари, но за щастие се оказа, че инцидентно съм била платила с друга карта и се разминах с този проблем. Но ми е любопитно.

# 516
  • По широкия бял свят
Скоро малката ми дъщеря ще стане на 2г.и приемам интересни предложения за подаръци. Изгодни и сполучливи неща, на които сте попадали.

# 517
  • Пловдив
Мацки и аз в клуба на ужасно доволните от уреда за прозорци на Керхер. Днес преди обед ми го донесоха от Германия. Следобед на два пъти по около 30-40мин измих прозорците на двете вили с общо 90кв.м. прозорци (смятам го вътре-вън) без грам препарат и всичко свети. Батерията на уреда издържа 20мин и заедно с намокрянето за около 30-40 мин се измиват 45м2. Има си обаче тактика иначе уреда си оставя следи по прозорците. Уреда си заслужава всяка стотинка и благослявях през 2минути този, който го е измислил.  Peace

# 518
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте, имам въпрос към редовно пазаруващите.
Харесах си едни сандалки.Има налични обаче само 4 броя.Днес нямам достатъчно пари в картата ,но понеже боледувам по тези обувки ,се чудя ако опитам да платя и утре в 8.00 вкарам пари в картата ,дали ще има проблем?
До колкото разбрах в Джавари примерно е възможно,пращат ти мейл че има проблем ,но ти пазят артикулите ако е почивен ден, ти  им пишеш ,че ще се свържеш с банката да провериш какъв е проблема.След което захранваш сметката в първия работен ден и  им пишеш ,че вече могат да си изтеглят сумата.
Тук възможно ли е така да се процедира?
Предварително благодаря за отговорите!  bouquet

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 12:31 от Падаща звезда

# 519
Здравейте, имам въпрос към редовно пазаруващите.
Харесах си едни сандалки.Има налични обаче само 4 броя.Днес нямам достатъчно пари в картата ,но понеже боледувам по тези обувки ,се чудя ако опитам да платя и утре в 8.00 вкарам пари в картата ,дали ще има проблем?
До колкото разбрах в Джавари примерно е възможно,пращат ти мейл че има проблем ,но ти пазят артикулите ако е почивен ден, ти  им пишеш ,че ще се свържеш с банката да провериш какъв е проблема.След което захранваш сметката в първия работен ден и  им пишеш ,че вече могат да си изтеглят сумата.
Никакъв проблем, дори и след повече дни можеш да наредиш повторен опит да си изтеглят  парите  Hug

# 520
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
............
Никакъв проблем, дори и след повече дни можеш да наредиш повторен опит да си изтеглят  парите  Hug
Благодаря за бързия  отговор ! Hug
Но по-важния въпрос е, ще ми пазят ли поръчката ,защото имаше само 4 налични чифта от моя номер? Tired

# 521
  • София
Да, не се притеснявай  Peace

# 522
И благодарности на Лъки за препоръката за уреда за почистване не прозорци  Peace
maia_s  Peace
Мацки и аз в клуба на ужасно доволните от уреда за прозорци на Керхер. Днес преди обед ми го донесоха от Германия. Следобед на два пъти по около 30-40мин измих прозорците на двете вили с общо 90кв.м. прозорци
Хихи и аз днес мих прозорци на вилата. То вече си е удоволствие  Simple Smile

# 523
  • София
...ти  им пишеш ,че ще се свържеш с банката да провериш какъв е проблема.След което захранваш сметката в първия работен ден и  им пишеш ,че вече могат да си изтеглят сумата.
Изобщо не трябва да им пишеш. След като са налични парите, си влизаш в акаунта, моите поръчки и най-отгоре ще ти е изписано, че някоя от поръчките ти има нужда от вниманието ти. Следваш процедурата - retry card и си готова.  Peace

# 524
Днес получих часовник от английското, който беше поръчан април, но тъй като не пристигна ми изпратиха нов! Писах им и ми отговориха да го запазя и да го използвам за благотворителност Grinning

Общи условия

Активация на акаунт