Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Добре намалено екипче на Адидас, обаче за нас май ще е голямо, не мога да се оправя с тези размери, някъде има ли таблица?

26 от това е 152 детско

# 541
За пръв път поръчах от немския. Може ли да ми пишете с ДЧЛ ли изпращат, има ли проследяващ номер, за колко време пристига поръчката, въобще аналогична ли е с Javari системата?
Поръчах за мен и за систъра http://www.amazon.de/K%C3%A4rcher-Fenstersauger-WV-50-plus/dp/B0 … pd_ecc_rvi_cart_2, с директна доставка до тук излязоха 117,31 евро. За справка, най-изгодно тук го намерих за 135 лева без ДДС, като представителя няма офис в нашия град. Днес ще почерпя, спестих 100 лева на семейния бюджет.
Тинки-Уинки, благодаря че ме подсети за ДДС-то. Вчера го нямаше, днес се появи в сайта на представителя  #Cussing out.

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 17:51 от Naq2009

# 542
  • Варна
http://www.amazon.fr/gp/product/B0007XHGHA/ref=s9_al_bw_g79_ir03 … f_rd_i=1629578031

доста добра цена, с БД за Франция..нали си имаме превозвачи  Peace

# 543
naq2009,днес получих и аз това уредче от немския,поръчката ми беше от 9.7,нямаше проследяване,като дата за доставка беше посочена 20.7.Тествах го,но малко ми оставя черти,ще трябва да му хвана цаката

# 544
Здравейте!

Искам да попитам, някой поръчвал ли от френския амазон кухненски робот или друг домакински електро уред?
Харесала съм си кухненски робот на филипс, но не знам френски и ще ми е трудно да го поръчам.
Другия вариант е да изчакам намаление в amazon.de, но много ми се иска да го купя.
Гаранцията предполагам не важи в българските сервизи.
Моля, ако някой има опит -  да сподели.
Благодаря Ви предварително!

# 545
naq2009,днес получих и аз това уредче от немския,поръчката ми беше от 9.7,нямаше проследяване,като дата за доставка беше посочена 20.7.Тествах го,но малко ми оставя черти,ще трябва да му хвана цаката

Благодаря, Дима! Разработи малко гумичката, трябва да се поочупи и няма да ти оставя черти. Механичните, които ползвах, когато бяха нови оставаха черти, после гумата омекваше.

# 546
  • Пловдив

Благодаря, Дима! Разработи малко гумичката, трябва да се поочупи и няма да ти оставя черти. Механичните, които ползвах, когато бяха нови оставаха черти, после гумата омекваше.

Мацки, цаката е не да се разработи гумичката. Преди да започне да се обира водата с уреда трябва хубаво да се свали праха с мокра кърпа от прозореца, защото полепва по гумата и после го разнася и от това остават чертите. Аз ползвам микрофибърна кърпа, която мокря хубаво (но не толкова, че да текне водата) и обирам един път мръсотията от прозореца. После, ако е бил много мръсен прозореца (а моите бяха ужасно мръсни  Mr. Green), изпирам и пак минавам прозореца. Гледам да остане достатъчно мокър (не влажен), за да може уреда да има какво да изсмуче. Иначе започва едно ужасно скърцанееее ужас направо и прозореца изсъхва преди да съм изсмукала водата. Аз измих на 3 къщи прозорците за нула време, без грам препарат и без грам допълнително полиране и забърсване на черти. Просто прозорците ми станаха като току що излезли от завода.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 11:06 от tinki_winki

# 547
  • София
Мацки, цаката е не да се разработи гумичката. Преди да започне да се обира водата с уреда трябва хубаво да се свали праха с мокра кърпа от прозореца, защото полепва по гумата и после го разнася и от това остават чертите. Аз ползвам микрофибърна кърпа, която мокря хубаво (но не толкова, че да текне водата) и обирам един път мръсотията от прозореца. После, ако е бил много мръсен прозореца (а моите бяха ужасно мръсни  Mr. Green), изпирам и пак минавам прозореца. Гледам да остане достатъчно мокър (не влажен), за да може уреда да има какво да изсмуче. Иначе започва едно ужасно скърцанееее ужас направо и прозореца изсъхва преди да съм изсмукала водата. Аз измих на 3 къщи прозорците за нула време, без грам препарат и без грам допълнително полиране и забърсване на черти. Просто прозорците ми станаха като току що излезли от завода.

Мацки, не искам да ви се меся, но какъв е тоя уред за миене на прозорци за 100 лв за който трябва да намокрите прозорците, пък да внимавате това и онова ..... ми то вие почти сте ги измили към момента в който идва ред на машинката.....  Rolling Eyes

# 548
Ново кодче за намаление на дрехи, обувки и аксесоари  Mr. Green :
Save an Extra 10% on Clothing, Shoes and Accessories

Until 23.59 [GMT] on Sunday, 29 July 2012, you can get an extra 10% off selected clothing, shoes and accessories with promotional code 'EXTRATEN'. Learn more. This offer does not apply to new or used items purchased from third party sellers on Amazon.co.uk’s Marketplace platform.

# 549
Ееее, Мими, нямам предвид разработване до откапване  Mr. Green, а малко да се "раздвижи" гумата. Аз мия прозорците с механичните гуми и най се дразня като почна да обирам с гумата водата отдолу как се разтича. А това уредче обира точно тази вода.
Момичета не знам вие какво мислите, обаче този уред на мен ми е много необходим. Миличкият ми построи голяма къща  #2gunfire /а голямата къща не те прави щастлива, прави те крива/ с много прозорци, защото "светлината е здраве". Все още искам да го удуша, честно ви казвам!

# 550
  • Пловдив

Мацки, не искам да ви се меся, но какъв е тоя уред за миене на прозорци за 100 лв за който трябва да намокрите прозорците, пък да внимавате това и онова ..... ми то вие почти сте ги измили към момента в който идва ред на машинката.....  Rolling Eyes

Мацко, ще ме прощаваш ама изобщо не си ги измила само с намокрянето  Simple Smile. По-напред в темата писах, че на две къщи прозорците общо 90м2 стъкло (вътре-вън) съм измила на два пъти за по 35-40мин. с уреда и с намокрянето както съм го описала по-горе - без препарат, без полиране, лъскане, без да капе по пода, без грам усилие и без умора после. Преди като съм ги мила на ръка и после една седмица не си чувствах ръцете от търкане и полиране после, та с вестници, та със суха кърпа, та с такъв, та с онакъв препарат. Не 100, а 200лв. щях да дам ако струваше и пак бих го купила. Уреда си заслужава всяка стотинка.

Илони-бейби, моята гума си е идеално мека.  Hug Heart Eyes

# 551
Илони-бейби, моята гума си е идеално мека.  Hug Heart Eyes

Мими, бейби, моята ще я пробвам след почивката, за "добре дошла".
Извинете ни за спама, моля Embarassed!

# 552
  • Варна
а голямата къща не те прави щастлива, прави те крива
Joy
Е, не можах да се въздържа и да не се разпиша (иначе само ви следя, и започнах точно заради този уред).
Ако форума беше Фейсбук, щях да те цитирам на стената си  Joy

# 553
  • София

Мацки, не искам да ви се меся, но какъв е тоя уред за миене на прозорци за 100 лв за който трябва да намокрите прозорците, пък да внимавате това и онова ..... ми то вие почти сте ги измили към момента в който идва ред на машинката.....  Rolling Eyes

Мацко, ще ме прощаваш ама изобщо не си ги измила само с намокрянето  Simple Smile. По-напред в темата писах, че на две къщи прозорците общо 90м2 стъкло (вътре-вън) съм измила на два пъти за по 35-40мин. с уреда и с намокрянето както съм го описала по-горе - без препарат, без полиране, лъскане, без да капе по пода, без грам усилие и без умора после. Преди като съм ги мила на ръка и после една седмица не си чувствах ръцете от търкане и полиране после, та с вестници, та със суха кърпа, та с такъв, та с онакъв препарат. Не 100, а 200лв. щях да дам ако струваше и пак бих го купила. Уреда си заслужава всяка стотинка.

Илони-бейби, моята гума си е идеално мека.  Hug Heart Eyes

Peace аз изобщо не влагам чак такива усилия, явно затова мисля така  Peace

# 554
  • София
Мами,
моля ви кажете отговарят ли си на номерата  детските Кикерсите и  детски обувки с марка Richter ?
   Искам за есента да взема номер, отгиоварящ на 25 EU , но ме притеснява, че на моделите от тези марки в Амазон пише, че 7,5 UK, отговаря на 26 EU?
А би трябвало 7,5 да отговаря на 25 по европейска номерация, или греша?
   Някой с впечатления моля ви...?

Общи условия

Активация на акаунт