Изборът на Лара

• 105 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Лара извън сериала...
А познайте с кого?

Скрит текст:

# 676

Вие кого бихте зачеркнали?

Скрит текст:

# 677
Зачерква се този ,който не ви харесва по някаква причина...
Може и да оставите тези ,които са ви интересни?
Или изоба си го прави всеки сам! newsm10

# 678

Скрит текст:

# 679
Здравейте!
След няколко часа ще сложа линк към 62 -епизод.До тогава ,малко търпение Hug Hug Hug
Става интригуващо...Прекалено сложни житейски ситуации ни показват хърватите Thinking Hug
Ето,Яков е жив и здрав,СВОБОДЕН ,най-вече.Но Лара си има съпруг и нов живот.Е ,кажете ми ,не е ли сложна любовта?Понякога май и невъзможна Thinking NaughtyНо,трябва да се вземе на лице,един факт в този филм NaughtyНикша,не е това за което го мислихме!!!Или пак стигаме до изборът и решението на Лара.Защото както виждате всичко зависи от нея.
Хубавото е ,че Лара вече не е беззащитното бедно момиче.Има си семейство и приятели,които я обичат и са готови да й помогнат.Но избора си е нейн.Кое ще избере Лара?Чистата споделената и неизживяна любов с Яша или благодарността и уважението към Никша?Вие как мислите?
Показаха ни,че Динко намери в лицето на Лейла човек на когото може да разчита.Или своята половинка,така да се изразя.Мисля ,че се досетихте,че ще станат двойка.Дотук прекрасно!!!! Hug PraynigДано обаче не се продължи с мръсните номера и спекулации,на Динко!А засега ни показват,че той няма намерение ,да се спре.Или око за око ,зъб за зъб!Но вече си има и съучастник ,явно.. Crossing Arms newsm78
Остават още много въпроси за героите ни,които засега се движат в своите си неразрешени проблеми.
Остава да видим и какво ще предприеме Яков,защото той също няма да остави Динко безнаказан,да си продължава живота ....
Е,много много неща предстоят да се случат,само остава да гледаме newsm53 newsm03 newsm10
Засега приятен ден ви пожелавам newsm68 newsm51

# 680
Наистина става интересно и се завързват нови връзки. Аз искам да видя Никол и Мате Simple Smile  както ще ми е интересно дали Лейла накрая ще намери любов (дори и в лицето на Динко) и място в живота?! А жената на Динко заюо изчезна и ще сепояви ли изобщо? Събираха пари колко я даваха и изведнъж даже  не я споменават, това малко ме дразни.

# 681

Добро утро сладурки!
Пожелавам ви един прекрасен петъчен ден от мен!!!
Скрит текст:

# 682
Наистина става интересно и се завързват нови връзки. Аз искам да видя Никол и Мате Simple Smile  както ще ми е интересно дали Лейла накрая ще намери любов (дори и в лицето на Динко) и място в живота?! А жената на Динко заюо изчезна и ще сепояви ли изобщо? Събираха пари колко я даваха и изведнъж даже  не я споменават, това малко ме дразни.
Здравей!!!Радвам се ,че си написала някой ред newsm10 newsm10 newsm10
Филма наистина стана динамичен,поне последните серии го показват.Дано е така до края newsm10 newsm10 newsm10
Да,Никол и Мате HugНа мен това ми се вижда правилен избор HugИ аз искам да видя как точно ще се получи ...
Също Лейла и Динко са ми интересни...Да наистина всякаш съпругата му изчезна HugИ аз не разбрах.Последно Лара даде парите ,които открадна от Никша Thinking NaughtyЗнаеш ли,сигурно има връзка всичко това?Нали тепърва ще ни показват,колко е лош Никша и какви ги е надробил?Нали бащата на Лара поиска досието му,а тези пари ,които никой не е намерил след обира,са точно тези с които ,оперираха съпругата на Динко?Вероятно просто не е дошло времето да я намесят в интригата,която се е заформила?А и сигурно,когато вече имаме истинска връзка между Динко и Лейла,тогава вероятно ще ни покажат ,какво става?Така си мисля Peace
Също ми е интересно,кога Вуксан и Мия ще се оженят?Би трябвало,ама още нищо по въпроса.
И така също,защо Кармен каза на Лара,че много дълго време няма да може да вижда Яков?Това е много учудващо,поне за мен!? Thinking
А и как Никша и Кармен ще се съберат?Тя умира за Ален?Има изключително много неща,киото трябва да ни дадат много отговори,но се иска търпение.. Hug Hug Hug
А тези слънчеви цветя са специално за ТЕБ!!!!

Засега приятен ден от мен!!!

# 683
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-62-hd/
Изборът на Лара Епизод 62

# 684
# 685

Малко трейлъри,подсказки newsm10 newsm10 newsm10

# 686
# 687
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-63-hd/
Изборът На Лара Епизод 63 newsm10

# 688

Добро утро!

Скрит текст:

# 689
Lucina, благодаря миличка !

Общи условия

Активация на акаунт