В очакване на Джансел Елчин със "Спомни си любима" - тема 2

• 39 039
  • 740
  •   1
Отговори
# 255

Тук с брадата  Wink е в положение полу,но не мога да се сетя от кой период му е  newsm78 newsm78

# 256

# 257
  • София
Добро утро  Hug

# 258
  • София
     Тук с брадата  Wink е в положение полу,но не мога да се сетя от кой период му е  newsm78 newsm78                   
Себи  Hug тази снимка му е от френския период от една реклама  Wink

# 259
 HugДобро утро момичета Hug
Шатци Heart Eyes ,ако знаех ,че и закуска си спретнала нямаше от 6.30 до сега бухти да правя LaughingБлагодаря  ти за кафето.

Макар и малко дъждовен дано е много спокоен и приятен денят ви!

# 260

# 261

Ето я истината  за филма -много и истинска любов

# 262

Но и Ляле беше и остана докрай най-добрата и истинска приятелка на Ясимин

# 263

Ама и погледът на Ахмет не е май на мъж който скоро ще се  жени Laughing

# 264
  • София
             Но и Ляле беше и остана докрай най-добрата и истинска приятелка на Ясимин

Wink

# 265
  • София
               Ама и погледът на Ахмет не е май на мъж който скоро ще се  жени Laughing

Hug

# 266
  • София
Ахмет за това толкова и се ожени тогава  Joy Joy Joy С Ясемин си е истината  HugТо не , че и за нея веднага се ожени  Joy Joy Joy

# 267
Здравейте  прочетох резюмето на сериала и ми се стори интересно .А и съм голяма фенка на Берен още от Забранения плод.Съжалявам за глупавия въпрос но сериалът вече започнал ли е в Турция ? или тепърва ще започва ?

# 268
  • София
Здравейте  прочетох резюмето на сериала и ми се стори интересно .А и съм голяма фенка на Берен още от Забранения плод.Съжалявам за глупавия въпрос но сериалът вече започнал ли е в Турция ? или тепърва ще започва ?
Сериала е стар сниман е 2006 - 2008 година Hug

# 269
Така ли ? Аз помислих че е нов тогава съжалявам за невежеството но прочетох в очакване и си помисли че е нов.А тогава има ли го някъде преведен ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт