В очакване на Джансел Елчин със "Спомни си любима" - тема 2

• 39 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ми да Шатци Heart Eyes Hugедин си знае едно -друг друго-
Я ме накарай да ти постна гифче бързо newsm78 newsm78 newsm78-не ми се получава ,но ние с Джансел сме една зодия Дева през един ден родени -дай ни да ни е весело и да пазаруваме и глезим близките си хора.Кой за каквото го бива.Така де Laughing Laughing Laughing

# 466
Здравейте!

Иф,  Hug Hug Hug (ех, този набооооор)

честит рожден ден!

Всичко може това момче, ако не ти сготви, бъди сигурна, че ще ти напазарува... Joy Joy Joy

# 467

Тук Ахмет ми харесва -гледа  спокойно ,мило.Има обаче  и сцени във филма в  който Ахмет и аз не го харесвам ,ама сега няма да слагам грозде в манджата ,че Шатци Heart Eyes ще ме гроца ,че съм превари -попара hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 468
Себи, има моменти и от Пленителката, където Мурат оджа не ми харесва много (чисто визуално).
Сега свикнах да го гледам с по-дълга коса и като прехвърлям някоя серия от Пленителката - не ми харесва толкова късо подстриган...

Иначе лицето му (то не се влияе от външния вид)  винаги успява да изрази (зрителя да усети), състоянието на героят му...

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 18:27 от kali_georgieva

# 469
# 470
  • София
Себи   Hug коментирай си каквото ти е на душа.То се видя ,че няма да стане подред епизодите, а и наистина нищо не го налага.  Wink

# 471
А пък ето този ми е слабост... hahaha hahaha hahaha (особено Селим преди затвора)

# 472

Като  казах , че не ми харесва имах  впредвид  в често характерово отношение. Доста подтиснат , доста малодушен  когато разбра за женитбата на Ясимин и бремеността и... но го изигра перфектно.

Колкото  до Мурат/макар ,че много го обичам там Heart Eyes/ си беше подкастрен отвякъде -не само косата Cry Cry Cry

# 473

Напоследък имам чувството ,че феновете на Джансел пък и на Берен все повече ги харесват  заедно  и правят колаж ,след колаж /и аз взех да разбирам от тях- колажите Laughing

# 474
Снощи Иф беше постнала от Туитъра на Джансел, Канал Д.

Обаче на мен ми направи голямо впечатление имената след ника на Канал Д.

Nuri Bilge Ceylan  и  zeynep atakan

Нури Билге Джейлан  е режисьор (чувала съм от от филма Три маймуни)

http://www.imdb.com/name/nm0149196/

Негов филм е бил на София филм - тази година

http://www.dnes.bg/sofia-film-fest/2012/03/11/nuri-bilge-djeilan … smopolityt.153562

а Зейнеп Атакан е продуцент  newsm78 newsm78 newsm78

http://yapimlab.blogspot.com/

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 19:54 от kali_georgieva

# 475
  • София
Кали   Hug интересно newsm78

Себи   Hug и аз мисля , че Ахмет си има трески за дялане в характера , ама се понасят  Laughing

# 476
Идеални няма...

Но аз като се замисля, май от всички сериали (които съм гледала) все симпатизирам на мъжката половинка. В сериалите на Джансел си мисля, че съм пристрастна..., но и други сериали, които съм гледала, винаги мъжете-герои по- ме грабват.
В тях намирам "движение", винаги са ми били по-развиващи се/променящи се образи...

# 477
  • София
Идеални няма...

Но аз като се замисля, май от всички сериали (които съм гледала) все симпатизирам на мъжката половинка. В сериалите на Джансел си мисля, че съм пристрастна..., но и други сериали, които съм гледала, винаги мъжете-герои по- ме грабват.
В тях намирам "движение", винаги са ми били по-развиващи се/променящи се образи...

И аз така .Щом симпатазирам на лудия Мустафа  Shocked Shocked Shocked от "Ако бях облак"  Mr. Green
Не от самото начало , но с развитието на сериала и още как  Sick Shocked Joy

# 478
  • София
Aрабките превеждат и това  Laughing

# 479
Арабките изобщо не си поплюват - превеждат всичко в което Джансел е участвал. Спрени, не спрени сериали... Не знам оня "зомбирания" дали ще го преведат  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт