В очакване на Джансел Елчин със "Спомни си любима" - тема 2

• 39 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Ами театралите са екстра при това положение , щото за разлика от тези пред тях имат два неизиграни мача  Joy Joy Joy което е много не ясно къде ще ги постави на финала.
Тези другите дето не са играли са все по назад в местата  Joy Joy Joy

# 61

Браво българино , браво Стенли  Hug
      Накара и Острова да те обича и като нас да ти желае победа над болестта. Стискам ти палци.

# 62
  • София
Ама и аз какво съм написала  Joy Joy Joy Значи Театро като и други отбори естествено имат по малко изиграни срещи .Така че не е ясно кой ще е на първо място в лигата  hahaha hahaha hahaha
Клипа дето го потсна Иф с Джагатай   newsm78 Joy Joy Joy кога го направиха Starlife  ooooh!

За Стилян  Praynig Praynig Praynig

# 63

Момичета, за какво се говори в клипчето... newsm78 newsm78 newsm78

# 64

Това китайки ли са или на мен вече ми се привижда какво ли не  newsm78
Ако и те се заплеснат по Джансел - спасени сме hahaha hahaha hahaha hahahaПри толкова народ .ще се намери някой да преведе на английски  СЛ

# 65
Ха, от едно признание на това младо момче (при толкова други актьори в Турция), че Джансел му е фаворит, кумир и т.н. хората ще си направят цяло предаване.

Ама добре изглеждат и двамата (за младото е ясно), почти не личат 17-те години разлика...

Снимката малко лоша, (копнах я от клипчето), но пък е истинска, не е лепена (не е колаж).

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 21:16 от kali_georgieva

# 66

Махнах го Шатци, ама за мен това там е стадион и великия Джансел hahaha hahaha hahaha

Има нещо по- надеждно за нас - и американците го обичат

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 21:15 от sebilMM

# 67
Себи, нещо като гранитна плоча, нещо като голям камък, абе да не е някой паднал астероид... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha насред поляната.

# 68
  • София
Kaли  Hug така е .Сладури и двамата  Hug

Джагатай в момента е на върха с Ферихата , след Фатмето ако трябва да сме точни ,но сред младото поколение се знае кой е  Hug

Себи
  махни го това нещо , аз ще съм ти благодарна.И не защото е Джансел , за никой жив човек не желая да виждам надгробни плочи  Mr. Green

# 69
  • София
Себи Hug мерси   bouquet

# 70

Тази вечер ще си лягам рано . Изморена съм .
                            И все пак да ви кажа лека нощ с Джансел Hug

# 71
# 72
  • София
Себи няма десет ама си ние легнахме  newsm78 няма никой  Hug

Иф много е хубаво това , като пощенска марка Wink

# 73
# 74
Да е жив и здрав, ама Джансел няма остаряване. А колко по-млади от него изглеждат зле...
 Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 23:29 от kali_georgieva

Общи условия

Активация на акаунт