Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 33 033
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • В две тъмни очички
Мъжо замина за провинцията и аз сама сега сърфирам ли сърфирам....и не ми се спи! Много мразя така да става всеки път!!! Няма да се спи тази нощ  Whistling

Утре сме на консултация и ще се отчитам тогава.

Дребното пък 3-ти ден не може да извади един зъб и е толкова крива, че не е за говорене! Колко ли я мъчи милата, ама 3 дни е на една ципа и е яко надут...дано утре да излезе вече, че да не се мъчи детето и ние покрай него!

Май няма друго, а , да и да си кажа, поръчах едни маратонки и едни пантофки на Влади от Ибей , всичко на стойност 25 лв. Маратонките са Найк, а пантофките Мадъркеър

# 211
  • Велико Търново
Абе мацки, на какви консултации ходите?
Аз май нещо съм оттървала?  newsm78 То верно, че това третото го гледам съвсем през пръсти, ама и другите не съм ги водила на консултация втората година. Само когато е време за ваксина, или са болни, само тогава съм ги водила при педката.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 09:18 от Тонитa

# 212
  • В две тъмни очички
Тонита, след навършване на 1г на всеки 3 месеца ни викат на консултация. Поне при моя педиатър е така, гледам, че и доста от другите мами процедират по същия начин

Я да попитам, за нещо, с което не съм запозната (не колкото ми се иска) - някой занимавал ли се е с каланетика? И какво би ми казал за нея? От днес започнах една програма и честно казано доста ме натовари , въпреки скептицизма , който имах преди това. Но все пак искам да чуя и други мнения

# 213
  • София
Да взема и аз да се отчета, 13,2кг. 86см., 23-ти номер обувки. И ч...та му е голяма  Joy В никакъв случай не изглежда шишав, явно кокалите му тежат.
+ 1   Mr. Green

ти пък дебел той е толкова висок ние от последната консултация 10.5кг и 74см споко екстра си е момчето
пффффффф едно изречение 2 часа пиша ужас с това седене в къщи затапях замислям се за елементарни думи как се пишат  ooooh!

# 214
Тони само от ч..ката ще да са тез кила Grinning

Тонита нас след ваксината преди месец ни викат вече чак юни на консултация. Явно навсякъде е различно.

# 215
Добро утро!

Тонита, и нас ни викат през 3 месеца след годинката...  newsm78

Димара, ти как си? Надявам се по-добре вече?

Ех, че тежички и височки младежи! Ние вървим от по-дребната порода. Вчера се видяхме с една наборка с 2м по-малка от Зори, но за сметка на това на същата височина и с килце отгоре...  Mr. Green

Хей, мами, заредихте ли бебешкия гардероб за новия сезон вече? Аз миналата седмица опуках бая кинти за дрешки, но пак добре, че са английските сайтове, че иначе кинтите щяха да са повече 100%...  Tired

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 08:38 от bubi_barabata

# 216
 Добро утро!

Бебеш, много се радвам, че тея се подобрява, а и този инат е добър индикатор май  Simple Smile дано само почне скоро да хапва, за да има повече сили. А, това с нацупения мъж не го мисли от сега, ще видиш, че нещата малко по-малко ще се променят, само здраве да има, другото са бели кахъри  Hug

Тонита, след 1год. възраст, дк са на всеки 3месеца. Аз обаче се чудя дали да се обаждам на лл, само да се ошашкам отново с това мерене, незнам...

Еха, Тони, голям мъж си имаш ти, пу-пу, но нали каза, че тм е едър, явно на него прилича.   Simple SmileИвайла все още й стават някои дрехи с размер 6-9м., а пък обувките са 18номер, въобще джобно гадже... Laughing

Бубе, за каланетика не мога да кажа нищо, практикувам пилатес вкъщи и съм много доволна, мм даже ми вика, какво правиш като нито изглеждаш уморена, запъхтяна или изпотена...но точно това ми харесва в него, а и ефекта е голям и то за кратък период, само човек да е постоянен  Simple Smile Една приятелка ми предлага да ходим в център с група, но се чудя, не съм била досега и незнам как е...вие ходили ли сте?

хубав ден, с много слънце в душите  Hug

Буби, аз само веднъж пазарувах от англ. сайтове, но се зарекох че повече няма да го правя. Първо че не можеш да придобиеш добра представа за материята(за пример: взех едни блузки на марти, които ако бях видяла предварително, никога нямаше да купя)  второ моите деца и двете са слаби и не го ли видя и пипна, се получават разминавания с размера, трето като си платиш всички разноски, то излиза не чак толкова евтино. наложи ми се да пообиколя, но и тук се намират хубави неща на добри цени  Peace

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 08:53 от адис

# 217
Пуф...ние пък сме всеки месец на консултация  Tired Още не са ни били 2 реимунизации+онази за шарките. Сега лекуваме една упорита хрема...мъ ще мине  Mr. Green

Буби Гардероба ни е сравнително сменен, само сандалки остава да купя  Peace

Бубе  Heart Eyes И ние купихме маратонки Найк, само че от едни мол за 40 лв. Малкия лети ли лети с тях...

Моят Калин е направо финна дама  Laughing 9,600 кг ,77 см.

# 218
мама зайче, не устоях да не се включа отново, ти как си, видя ли вече пола?

# 219
Буби някои дни съм добре като днес например други не. Пиша от телефона и не знам де ми е запетаята.

# 220
Адис Hug напълно те разбирам, мила, относно консултациите - и аз поради същата причина ги избягвам,но преди няколко дни трябваше да отидем да сложим шарковата ваксина,че съвсем изостанахме покрай всички вируси и грипове тая зима Confused Познай - 8350 - кво да го правя това дете не знам Sad А пък иначе яде като разпрана Rolling Eyes ooooh!. За 4 месеца /от толкова време не бяхме я теглили Embarassed/ е качила 750 гр. Това е положението Rolling Eyes Доки вика - като я гледам каква е пъргавелка,ако и изследванията й са Ок значи няма място за притеснение. Сега се каня вече пети ден да ги направим,ама и тя ми прави стачка - спи до 11 Crazy Laughing За см - 76 см. Крак - 21 номер Crazy Laughing

Hug

# 221
  • Пазарджик
А добро утро и от мене!
За консултацията и нас след годинката ни викат през три месеца.
Буби много са сладки Зори и Джозеф,снощи Нели ги гледа над 10 пъти и много им се радва,а после отиде и взе на кака и бутилката от минерална вода LaughingИ аз почнах да пазарувам за лятото.
Елч,надявам се ,че бързо ще отмина не ядящия период на Дара,че е много неприятно когато детето не иска да яде.Едва ли мога да ти кажа нещо повече от това което вече си пробвало,но за такива  периоди е хубаво калориите да са в повечко за сметка на количеството.
А за прическата,като и да се направиш все ще изглеждаш страхотно,ето едно предложение от мене/там има още доста предложения/http://vbox7.com/play:m55fc3c2d1&al=2&vid=5515199

И да питам Софиянки,още ли има опашки пред H&M

# 222
А пък иначе яде като разпрана Rolling Eyes ooooh!.  Доки вика - като я гледам каква е пъргавелка,ако и изследванията й са Ок значи няма място за притеснение.
Рал, същия случай сме и ние  Simple Smile И аз се успокоявам с това, че ивайла много ходи, наистина извървява големи разстояния на ден, не ползвам количка от вече 3месеца, но тя и никога не е искала да стои много в нея, пък да спи да не говорим...нашата лл също по едно време се чудеше дали да ни праща някъде, но се отказа.

Тути, миналата събота ходих до h&m, имаше хора, но в рамките на нормалното, само за пробните се чакаше, доколкото видях. но да ти кажа честно, аз лично не останах очарована от нещата там.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 09:13 от адис

# 223
  • София
ха добро утро
Бубе, аз преди години си купих книга за каланетика и си тренирах в къщи, имаше страхотен ефект. Сега изрових книгата отново, но нещо не се получава - тренирам редовно, свалих си и една тренировка тае бо, тренирам 3-4 пъти седмично, гладувам, а съм свалила само 400 грама и то със зор. Явно след бременността организмът се променя.... или просто вече съм стара. А така ми се иска да си върна предишните килограми  Sad

Тонита, ЛЛ ни вика септември за следващата ваксина, но ако искам каза да отида след 3 месеца

# 224
Адис, правилни са ти опасенията за пазаруването от сайтовете. Аз затова съм заложила на H&M, защото дрешките са от много хубави материи, досега бая неща съм взимала, еми супер са просто. А за размера наистина е малко трудно да се ориентира човек, но на мен една позната ме съветва, понеже тя редовно пазарува от там и им знае номерациите наизуст. Само за пример да кажа, че Зори в момента е с едно боди, което се води 6-9м и още й става... А за поръчките гледам да се комбинирам с други мами, за да е евтина доставката. Но за 54 лева с доставката до БГ купих 3 тишърта, 2 клинчета, 3 чифта къси гащенца (памучни). И съм сигурна, че са много хубави, като дойдат мога да ги снимам.  Party Тук в Плд не се сещам откъде мога да купя толкова неща за тези пари, че и качествени при това...  newsm78

Димара, дано минава този кофти начален период и после да ти е по-спокойно.  Hug

Рал, Адис, не се притеснявайте за финните си мацки, нали са здравички, това е важното.  Peace

Тути, даваме лош пример с тези шишета, като излезем навън и види ли някъде шише да се търкаля, веднага иска да го помъкне... ooooh!

Мама Зая, да минават сополките на Калинката!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт