Малките ЮЛЧЕТА бели зъбки редят, на мама очите от радост блестят!

• 48 000
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • там където ме зове сърцето!!!
След такова дълго затишие, трудно ще се възроди темичката.
....
И все пак ако искате може да опитаме Laughing
И аз съм ЗА!

ElenaHristova
, Честито!Лека и безпроблемна да е бремеността ти!  Hug

# 511
След такова дълго затишие, трудно ще се възроди темичката.
А и вече някои от нас са на работа, дечицата спят все по-малко, тичат, щуреят и постоянно трябва да сме около тях.....
И все пак ако искате може да опитаме Laughing

И аз съм "за" Мисля си,че щом имаме време да надникнем тук,можем да намерим време и да драснем по някой друг ред.

И на нас ни се размина почивката тази година.Каква я мислихме,каква стана.Нали се преместихме в нов град и мъжа докато си намери нова работа мина малко време.Та плановете ни малко се провалиха.Дано успеем догодина да отидем!

Иначе Дани расте и хубавее  Laughing Тича като кон по цял ден из нас,прави пакост след пакост, но ми е толкова сладък ...Винаги вади една дяволита усмивка,сякаш знае,че това което прави не е правилно  Mr. Green

# 512
Здравейте и от мен! Честита бременност на Елена, лека и приятна да е!

Ние успяхме за малко да отскочим до морето, само с баткото бяхме, кеф Blush
Бебо остана на отглеждане при баба и дядо, това ми беше първото отделяне от него и малко се притеснявах, но всичко си беше ОК.

Да ви питам има ли и други като нас, които още ядат нощем? Не можем да го откажем това нощно мляко и туй то... КАто почне да мрънка само шишето оправя работата.
Иначе аз мисля да си го гледам до две годинки пък после ще видим, надявам се баба и дядо да го поемат докато стане на възраст за предучилищна. Противник съм на ясли и градини заради лош опит с по-голямото ми момче. Докато мога ще спестявам на дребния болестите и агресията.
Радвам се, че темата се пораздвижи Simple Smile

# 513
  • София
ElenaHristova, Честито и от мен   bouquet Лека бременност ти желая и живо и здраво бебче на финала  Hug

# 514
Моето яде нощем, но го кърмя в заспало състояние и нямам идея от час - той понякога заспива в 1 след полунощ, така че и режим на спането няма...

# 515
  • София
Здравейте и от мен!
Първо по едно кафенце да сипя

Ели,честита бременност,пожелавам ти да е лека до края и да се радвате на живо и здраво бебче! Hug
Ние сме добре.Нищо ново при нас.Имаме 6 зъбчета,като нови нямаме от поне 3 месеца Rolling Eyes Има някакво голямо затишие.Ходиме много и умира от кеф,даже напоследък имам чувството че се опитва и да тича Laughing Каката още си е вкъщи,другата седмица ще ги пратя и двете малко на село за няколко дни с баба им,и после каката започва с ходенето на детска.
За гледането,аз също ще си я гледам до 2г,надявам се другата година да я приемат на ясла Rolling Eyes
Утре ще ходим да ни бият предпоследната ваксина,че последните 2 месеца все нещо й има на малката и я отлагаме.
Мисля,че това е за сега от нас.
Приятен ден! Hug Hug Hug

# 516
Ей, от кога не е имало кафенце в темата! Simple Smile Благодаря, Наталче!
Аз тъкмо си изпих кафето, че преди да приспя Петър просто не мога да намеря кога да седна и за секунда. Диването още не ходи самичко, трябва някой да го държи за ръчичка... Иначе му е голям кеф да ходи, вечно е ухилен и като реша, че трябва да починем малко (особено аз  Laughing) надава гневен вой.
Нашите зъби са осем на брой, ама май скоро ще почнат кътниците, защото нещо пак взе да става неспокоен нощем. Нещо взе да ми отказва плодовете, както си ядеше всички (без диня и пъпеш - въобще не ги хареса) сега само банан и малко праскова хапва...
Айде лек ден и приятни разходки, че домакинството ме зове. Simple Smile

# 517
Здравейте!

Наталче,   bouquet наистина от дълго време не е имало кафе в темата.

Аз забравих да си кажа, че съм със сменен ник, kKristi съм.

ElenaHristova, лека и много приятна бременност ти желая!

Ние с Никол със сигурност ще се гледаме заедно до 2 години, а може и до 3, на мен много не ми се връща на работа и ако финансовото ни състояние го позволи ще си остана трите години в къщи, а и много не ми се иска да я давам на ясла.

Ани, дано скоро се откаже мъничето от нощното хранене, аз съм забравила какво е да храниш през нощта, не, че съм свиквала де, тя Никол на три месеца започна да си спи през цялата нощ.

Приятен ден от нас!

# 518
Да помогна и аз малко с раздрижването на темата.

Ние сме добре. Боян има 9 зъба вече, останалите 3 предкътника също са напът. Ходи и тича леко. Става вся по-смел като има стъпало, качва го без проблем, при слизане се чуди. Голяма мъка ми е това, че постоянно гледа да лапне я камъче, я листо, я клечка, я някой друг боклук. В къщи пък само до някоя хартия да се докопа и нея гледа да унищожи. Не знам как да разбере, че тези неща не стават за ядене. И му говоря, и му давам бисквитка примерно, но не...

Гери, вярно, не сме се виждали от 100 години. Трябва да вземем да си организираме някоя среща вечер. Ние често сме до след 19 часа навън.

Нощно хранене имаме, даже често са хранения. Но аз го кърмя още, а и той спи в нашето легло, така че всичко се случва в почти спящо състояние, не ми тежи. Като е готов ще се откаже сам.

# 519
Благодаря на всички за пожеланията !   bouquet

# 520
  • София

Добро утро!И днес кафенцето от мен.След час отиваме да ни бият ваксина,този път се опазихме здрави за нея Grinning
Приятен и слънчев ден на всички Hug Hug Hug

# 521
Oт мен закуската:

Наталче, дано мине леко с ваксината  Praynig

Ния, ние сме всеки ден в парка на Младост 2 - на първия пясъчник  Peace

Свекърва ми дойде снощи, защото мама днес си заминава. Следващите 10 дена и аз ще съм си вкъщи, така че плавно ще свиква с ангажиментите към Габи  Peace

Вижте едно любопитно местенце съвсем близо до София (пише около 20км): http://melnicite.bg/ Евентуално някой от повичните дни следващата седмица може и да се организираме с мъжа ми и да заведем Габи  Blush

Успешен ден на всички   bouquet

# 522
Добро утро и от мен   bouquet

Наталче, дано леко я понесете тази ваксина. На нея малкия ми разказа играта.Доста тежко я понесе, да не говоря,че не можеше и да ходи.По-точно не можеше да пази равновесие, за да ходи,

Пффф Даниел е станал страшно вироглав и започва страхотно да се инати.Показва характер от сега.Като не е доволен от нещо почва да "вика" ( не знам от къде го е видял, вкъщи тон не се вдига), дърпа, скубе, хвърля на земята от инат.Новото 20 е сядането на земята е рев колкото сила има.Като види,че не му обръщам внимание и се кротва.
Много пъти съм казвала,че,ако е като баща си диване и инат като малък - жална ми майка и май натам отиват нещата.

Как заспиват децата ви? Сами или вие ги приспивате?

Нощно хранене остана 1. Когато почне да мрънка го лъжа с вода или биба.Но,когато си иска мляко си иска и не се успокоява,докато не му дам.Сега искам и него да премахна и да се свършва с това кърмене.Той таа или иначе през деня кърма не яде, вечер много рядко, само през нощта 1 път и сутрин 1 път.
Писна ми от цеденето,а милия ми не признава кисело мляко, АМ и т.н... та още я караме на кърма.

Наталче какво прясно мляко даваш на малката? По колко пъти на ден?

Отивам да пооправя малко къщата,че бомба е паднала Simple Smile)))))

Лек ден от мен   bouquet

# 523
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро и от мен!  Hug

Наталче , дано Елена понесе ваксината леко  Praynig
Все по забавни стават малките душици ... Много ми е интересно като чета за номерата им ... Хайде и аз да кажа какво може моето гардже  Mr. Green
Самуил ходи стабилно и позата моряк на кораб при буря почти я няма  Mr. Green ."Тича" и то много смешно с главата леко напред и си гледа в краката."Танцува " като чуе музика -или в кръг се върти или се клатушка смешно и леко прикляка  .Катери се по столове , легла , канапе и ми изправя косата като победоносно застане прав  ooooh! . Когато е наакан ме вика "айде" /една от малкото ,но любими думи е  Mr. Green /и отива пред банята и чака да го мия .Научил се е да хвърля неща в кофата за боклук и като му подам нещо и кажа "я иди хвърли боклука  мамо "и отива .А колко ми е прибран чак ми е смешно ,ако съм оставила отворена вратичката на  някое високо шкафче  застава отдолу и ми го сочи и вика"айде " , обича да слага капачките на шишето с минерална вода или на бурканчетата,казва "фуу" за нещо което топло и може да се опари.
Вече разлиства  книжките /ако се противопостави някоя страница бива оправена набързо -на няколко части става /  и нарежда неговите си/чете  Mr. Green/. Казва как прави котето , кучето , патето и мечо .

Цвети , не знам дали е период ,но и Самиул крещи и реве все едно са го пребили ако не стане по неговата и ляга/сяда  по земята .

Заспива сам в леглото си .В 21ч гледам да е готов за сън давам шишето и го оставям в кошарата .Изпива млякото ,дупе се докато си намери място и си заспива , но трябва да има някой за  компания в стаята .
През нощта пие само чай ,оставям го в единия ъгъл на кошарата и той си го намира и си го пие .

Рапорт даден  Mr. Green
Приятен ден с много усмивки!  bouquet

# 524
  • София
Върнахме се от ваксина.Лекарката каза,че може да се зачерви довечера и да дам Панадол за всеки случай,каза че може да вдигне Т и да се появи обрив за малко,ама след около 10 дни,биха ни тази ваксина за шарките дето е.Дано няма проблеми.
За прясно мляко-давам на Верея или На Баба,най-често го давам сутрин като попара,а когато сваря кус кус сутрин и следобед го яде с прясно мляко,т.е. може да се каже по 2 пъти на ден.
За заспиването-заспива си сама,и през деня и вечер,като напоследък вече спи по веднъж през деня,или преди обяд или след като се наобядва и спи по 2 часа,понякога и 3 ако кака й не я събуди да си играят Joy
Ели все още не се катери никъде.Иначе като я пусна да ходи навън или вкъщи пищи от кеф.Ако й взема нещо сяда на земята и почва да реве истерично Joy инат си е от сега.Не танцуваме все още.Сега се научи къде са мама и тате и кака на стената като я питам че имаме няколко снимки там и ги сочи като питам.Казва айде като иска да ходи,иначе не казва нищо различно то кака мама баба.
Хапва си всичко,до сега ядене не ми е отказвала и не е връщала Joy
Искам да ви питам има ли някой от вас,които са с биберони и мислят да ги махат?Че мисля да се опитам да й махам бибата на Ели,тя в повечето случай си играе с нея и понякога заспива с нея,ама ми се иска сега като не разбира още.Какво ще кажете по въпроса?
Изписах ферман като никога Joy
Приятен ден от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт