позагубих се малко, но ходихме за 5 дена до сестра ми в Англия. За пръв път с колата, щото го решихме спонтанно 1ден преди това

Ние вече имаме 6 зъба. Момичета не се тревожете, на някои деца чак на годинка им изниква първото зъбче, нали знаете, че е наследствено. Зара все нямаше, та сега за 2 седмици 4 зъба извади през ден-два и сега бучи още и си пипа долу венеца, което значи, че още ще излизат. Аз откак се е родила и давам витамин Д с флуор, и ще давам до 1 годинка, тук е задължителна практика. Това не забавя растежа на зъбите! Зъбите докато стигнат от челюстта във венеца изминават доста дълъг път, няма за какво да се тревожите. Попитайте свекървите си и майките си как е било при вас и мъжете ви.
Нашето зверче ходи вече из всички стаи, отида ли в банята идва там и застава пред вратата докато не изляза
Сонкис това с храната е ... мога да си представя какво ти е. Според мен е временно явление, което не можеш да повлияеш, те сега нали изпробват всичко децата. Предполагам, че до два-три дни ще спре от само себе си.
Епона, мерси за подробното проучване
Тъкмо щях да се ровя и аз по този въпрос, но ето сега получих нужната информация благодарение на теб. Ха, да се похваля, че вече имам цикъл

Изчезвам, че имам работа малката докато спи.
Лек следобед!
, около устата и - червени петна, там където са били капките от кашата като копривна треска или все едно я е ухапало нещо. Не можах да повярвам, сърцето ми се разтупка, взех да я бърша, тръгнах да търся тоалетна да я мия (че не бяхме в къщи). Звъня на педи, тя ми вика дай и финистил. Добре че в мола има аптека, и бързо успяхме да купим. Обривът сякаш взе да отминава, или поне не се увеличи, след фенистила постепенно изчезна. Обадих се и на хомеопатка ни, тя препоръча каций и витамин Ц, повече вода , каза да и дам една смекта, че да се прочисти стомаха от токсините. В къщи и направих смектата с малко вода, давам от биберона, ама нещо не и хареса, взе да плюе , да се дави и повърна , чак се изненадах колко много повърна, че беше изяла не повече от 50гр каша и то преди 2 часа (то по-добре , че повърна ). Тръгнаха и някакви сополи, разкиха се. След 15тина минити и предложих да суче, тя почна уж лакомо, пък като глътне 2 пъти и се дърпа, пак сукне, пак се дърпа, сякаш не може да поеме въздух като суче. Съвсем ми се сви стомаха, добре поне че беше весела и енергична. Кихня още няколко пъти и спря, после и сополът изчезна. След час и нещо вече се насука спокойно.
: Млечна каша до сега не бях и давала, но е пила преди 4-5 месеца адаптирано мляко ,Гербер беше, вярно друга марка ама все пак. Ябълка е яла , овес не, нито ванилия. Глутена сме го въвели преди повече от 2 седмици, с хляб, а от една седмица яде безмлечна каша от спелта на същата марки. До сега проблеми със захранването не сме имали, нито реакция от нищо. Аз затова и не се притеснявах много и напоследък го карах по-смело с новите храни, по ден - два и в поголеми количества, не е малка все пак. Не знам що така стана. Може и от ванилията, ама такава бърза реакция и то само от контакта ,
, добре че не и дадох повече, а се чудех да я оставя ли на свеки. Не ми се мисли ако беше я нахранила с цялото количество.
Прави и по 1-2 крачки сам и после почва или да лази или се хваща някъде. Зъбите ни са 9, храни се доста трудно, но все пак яде. Започна и много да се тръшка като има збрани или не му разрешим да пипа нещо, ама и той едни ги измисля, като да бърка в контактите за да извади тапите и други такива. Като се тръшне, пищи и се огъва като струна. Много трудно става гледането и особено като сме в къща, ама това еп оложението. Да са живи и здрави

дано вече да сте много по-добре
не смея да стоя самичка в София