Я кажи как се казва това хотелче, че и ние си падаме по закътаните места!
Да идва пак слънцето, че неАм нерви вътре да стоим
и да не е съвсем на празно да Ви се оплача от уикенда
в събота се събуди с 39.8С ходих на лекар, червено гърло. То май се очертава като слабото му място. Изписа АБ, много се разсърдих и тя каза ако преценя да не му давам, е как по дяволите аз да преценявам това?!?! прибрах се в къщи дадох Нуровен още веднъж и в 17ч, след следобедния сън измерих 40.1С. Щях да получа удар! За пръв път виждам такава Т на термометър, а и като е на детето ми... представяте си. Последва кошмар-врящо дете+увиване със студена хавлиена кърпа. Не искам да се сещам. Абее... егати уикенда
от вчера обаче няма Т и за сега всичко е ОК. Към 18ч ще ходя при моя педиатър, който най-вероятно ще ме навика за АБ, ама кво да направя 

За съжаление ще се съглася с dunaika(надявам се не греша), пред вид сутиацията ви, това е най-удачното решение.

Имам приятелка която е бременна ,с нея бяхме в едни и същи седмици.Сега като я гледам, с напредването на бременноста ,и после като се роди бебенцето,все ще ми е мъчно...Ще го преодолея надявам се,времето нали лекува,но на този етап все още ми е тежко
.
Препоръчани теми