Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 767
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Честито Kosty, пожелавам ти всичко да мине по мед и масло. Към нова година ли го чакате или след това?

# 196
Честито Kosty, пожелавам ти всичко да мине по мед и масло. Към нова година ли го чакате или след това?

# 197
Мерси pumbi Hug Май ще се борим за първо/последно бебе на годината Laughing Очакваният термин е 04.01.

Ах. сега обърнах внимание - 2 дни до термин? Е, няма ли някакви индикации за раждане?

# 198
Супер, когато и да е, то ще си избере неговия ден. Виж нашта принцеса още чака, дано поне да изчака татко си утре да си дойде Simple Smile

# 199
  • в 1001-та нощ
дано Wink  Hug  bouquet

# 200
  • в Кошера
Леле, Кости, супер новина! Браво! Много се радвам! Дано всичко е наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Пумби, не е истина колко бързо мина времето, сякаш вчера се похвали с двете чертички.  Party Успех и задължително да се похвалиш!

Селма
, има талант, определено. Следи я и я мотивирай.
Мойта щерка само си драска безразборно.  Mr. Green

По цял ден сме по площадките, свят ми се вие вече. Ей сега като стане и закуси пак натам отиваме.  Crazy

# 201
Tyra Hug
И отново  радваш окото с тематична "премяна". И аз съм вече на летна вълна. Пък и времето тея дни е просто... прекрасно.

# 202
Честито Кости, стискам палци всичко да е наред, до колкото си спомням, ти се искаше, така че супер, радвам се за вас!  bouquet
Селме, направо съм изумена, страхотна е Юлия, това си е талант!
В този ред на мисли, аз понякога се юудя дали не трябва повече да му показвам разни неща, за които ми се струва, че е рано, може би прекалено се осланям на природата и естественият й ход.

# 203
  • При моите мъже...
Кости, добре дошла в отбора! Hug Леко и безпроблемно бременеене!:)

Тео много обича да се къпе. Принципно си се къпе в една ваничка, в която не се пързаля като си играе, но докато я пълним с вода се навира сам под душа и се кикоти Party

Бърбори много, ама констатирах, че основно аз му разбирам Blush

# 204
  • София
Kosty честито! Лека и безпроблемна бременност.
Ние също имаме проблем при миенето на косата. Взех това , но и то не върши работа Sad, не го търпи на главата си.

# 205
Kosty,много се радвам HugЛека и безпроблемна бременност Heart Eyes

Селма,детето си има талант.Развивай го Hug

С банята,единственият ни проблем е,когато трябва да излезем от нея.Настава такъв рев,че ви е бедна фантазията.Иначе си стои съвсем спокойно под душа и си маже лицето с пяна,без изобщо да му прави впечатление Crazy

# 206
   Kosty,честита бременност!Най-искрено се радвам за теб!Дано е лека и безпроблемна с прекрасен финал:живо и здраво бебче!  Hug Hug Hug

Момичета,много благодаря за комплиментите към Юлия!Честно не съм очаквала да ви възхити чак толкова!  Blush И съм много трогната!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Дали ще я насочвам натам,ще видим.....Гледам да развивам децата всестранно (доколкото мога,де).......А времето (и детето) ще покаже.  Simple Smile

Десивалко,аз съм за срещата! Hug Може някоя неделя да се съберем.  Simple Smile

# 207
stone2009   И аз съм се питала как,но с времето дано отмине.Идва лято,може на морето да се отпусне и да и хареса(миналото лято плачеше от водата)  Rolling Eyes
Kosty честито  bouquet

# 208
  • в 1001-та нощ
да попитам - планирате ли лятото вече  Rolling Eyes

Калоян като бебе не обичаше къпането, но като порасна започна да се заиграва, а от както го къпем в душ-кабината - няма излизане - пускаме музика, лампички, алармата .... сяда си ан седалката и много се забавлява, рев има, като излезе .....

ако случайно не затворим банята - отива пред душ кабината започва да ни вика да го къпем  Embarassed

с морето преживя стрес миналото лято, защото баща му бе решил, че е безстрашен и може да го хвърля във водата и резултатът беше - много вражденбост към нея

след това се наложи - аз да го нося във водата и лека полека да пличкаме с краченца в нея ..... което доведе до такава любов, че не искаше да излиза

предполагам им трябва да виждат играта в това, което правят  newsm78

# 209
Благодаря ви момичета! Vasilena P, Miii, Ади, Селма Hug
Наистина го искахме много и се радвам, че се получи още при първия ни по-сериозен опит.
Хайде, да не досаждам повече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт