Lady Popular 7

• 56 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Моето се казва ирка , на 34 ниво , някой ако иска да праща женски , ще приемам но нали няма да е проблем вие да си ги играете  Grinning

# 151
сега влизам и видях,че са ми отговорили-била съм си я получила,но аз ги питах кога точно,защото не съм получила съобщение.Нямам спомен,но нали изписва такова-нещо от сорта-честито,вие получавате еди какво по случай еди колко и дни в играта или аз нещо се бъркам?
редактирам-за да се оплача-имам забрана за лс и коментари защото съм била пращала съобщения или коментари да рекламирам друго лейди и съм написала с колко гласувам-а такова нещо не съм пращала-нито да я рекламирам тази,нито нищо,тия направо откачат вече,пак им писах на обратна връзка,много ме ядосват #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 00:04 от нова мама84

# 152
Искрени благодарности на mariam_123 и cveteto_123   bouquet Благодарение на тях в момента ми остават само 700 дуела  Hug
Който има нужда от дуели да праща и на мен- на 31 ниво съм  Peace

# 153
За нищо мила  Hug Момичета, моля някой ако може да помогне с малко дуели  Praynig

# 154
mariam_123 пращай модни на мен - ще си цъкаме  Laughing

# 155
Момичета,моля помогнете с дуелчета! На 21 ниво съм и ми трябват 300 ; хх Лейдито ми е : Andjelinka_

# 156
здравейте, на 46 ниво съм и една от целите ми е здравето да е на 100%. освен с диаманти има ли друг начин да я изпълня тази цел...между другото лейдито ми е vicky123 и също мога да помагам с дуели Simple Smile

# 157
sims_s със хапччета се вдига здравето  Simple Smile

# 158
ауууу да, бях забравила за тях  ooooh! благодаря Simple Smile

# 159
Напоследък имам чувството  че от Мистериозният бутик получавам дрехи който имам и в цветовете който имам ..... newsm78 newsm78

# 160
Момичета, искам да попитам има ли начин за прехвърляне на точки и ако отварям Мистериозния бутик за повече пари по-големи и по-хубави награди ли ще ми дава, че ме е страх, че парите са ми дефицит и да не ги харча ей така .  Simple Smile

# 161
Момичета, искам да попитам има ли начин за прехвърляне на точки и ако отварям Мистериозния бутик за повече пари по-големи и по-хубави награди ли ще ми дава, че ме е страх, че парите са ми дефицит и да не ги харча ей така .  Simple Smile

Няма как да се прехвърлят точки  Peace
Иначе в Мистериозния бутик, ако играеш за повече пари ... да-падат по големи суми, повече диаманти и т.н, но много често се падат и малко пари и IQ  Whistling

# 162
Здравейте момичета! Ето и целите на 74 ниво:
 1. Посети терапевта си 10 пъти.
 2. Гласувай 85 пъти за класацията за Лейди апартамент.
 3. Създай нов албум.
 Приятна игра! Ако някоя има нужда от помощ, нека пише.  bouquet

# 163
  • при Дядо Коледа
Здравейте! Едва днес започнах да играя играта. Все още я разучавам и не съм много наясно,изглежда много интересна. Ще се радвам да си помагаме макар че съм съвсем в началото още!  bouquet

# 164
Напоследък имам чувството  че от Мистериозният бутик получавам дрехи който имам и в цветовете който имам ..... newsm78 newsm78
И при мен е така  Whistling
An.. welcome

Общи условия

Активация на акаунт