Lady Popular 7

• 56 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, ако имате нужда от дуели пращайте. Аз моите не ги бързам много, понеже една от целите ми е да имам поне 300 дрехи, а аз имам само 225  Weary

# 181
Момичета, ако имате нужда от дуели пращайте. Аз моите не ги бързам много, понеже една от целите ми е да имам поне 300 дрехи, а аз имам само 225  Weary

Защо не си купиш /купувай най-евтините неща в МОЛ-а, аз така правя/... ако нямаш парички пиши ще ти пратя с дуел  Wink

# 182
Сърдечно благодаря на всички, които ми помогнаха с дуелите   bouquet

Имам едно въпросче.Сега съм на 36-то ниво.Ще съм тук следващите 5 дни, защото трябва да завърша курса за цветарка.Нямам гадже.На 37-мо ще трябва да си намеря приятелка.Та въпроса ми е какво ще стане ако сега флиртувам в клуба и се опитам да си хвана гадже.Дали ще е същия като на 32-ро ниво  newsm78 И има ли смисъл от тая заигравка

# 183
Няма смисъл, ще си хванеш старото и после пак трябва да късаш с него  Heart Eyes
По-добре изчакай  Peace

# 184
Мерси F.a.t.e.   Hug

# 185
Трябват ми дуели   Rolling Eyes Още 350 за следващото ниво и след две нива още 1000  Confused Е това е адски много  Rolling Eyes Помагайте, че изтормозих две от момичетата тук и вече ми е неудобно да им пращам  Embarassed
miriam 123 ако ти трябват пари да си купиш необходимия брой дрешки ще ти пратя с дуели  Hug

# 186
Пращай колкото ти трябват, ще ги изцъкаме на бързо  newsm10

# 187
Момичета някои свали ли си тая игра и получи ли уникалния тоалет  newsm78

А от мистериозния  бутик да сте спечелили новия тоалет Thinking

# 188
Аз някакви бели панталони "намазах" от мистериозния бутик, но в момента събирам пари за следващото ниво, че ще ми трябват и се ограничавам с цъкането  Stop Много пари ми яде тоя мистериозен бутик ще знаете  #2gunfire

# 189
Да бе доста ги гълта аз имах 100 000 и събирах пари за по-горно ниво че 1 000 000 не е лесно за събиране ... ама ми трябваха бая дрешки и ся съм с 4 000$ ахахаха изпуках ги набързо с тоя Мистериозен бутик  ми хвръкнаха доста $$ яд ме е че напоследък ми се падат едни и същи дрехи и цветове  Angry време беше да сложат нещо ново

# 190
привет,нещо тия дни не ми остава време да влезна тук,само влизам да пусна куклата да работи и да оправя показателите и въз да ме няма,нито игри оправям,нито дуели мога да пращам Embarassed Embarassed
който има нужда все пак да праща-на 39 ниво съм dijon84 PeaceБрех,че съм мечтателка-написах 49 вместо 39 ниво Mr. Green

# 191
Момичета ще ви питам нещо. Аз съм на 12 ниво, но понеже имам една приятелка която стигна по-бързо от мен и ми каза какви са целите и аз реших да зарежа гаджето си предварително, за да ми е готово и да не се мъча после. То взе, че стана от първия път обаче като преминах на 12-то , неми го отчете като завършена цел.Всички други са ми отчетени само тази не е. Защо така? Ще трябва пак да си го хвана и пак да го зарежа ли ? То няма логика ...

# 192
Защото трябва да го зарежеш на самото ниво ....  избързала си  Naughty ... сега трябва да си хванеш ново гадже и  да го зарежеш на това ниво

# 193
Тоест-прецаках се ! Но според мен няма логика, иска се да нямам гадже и аз нямам, когато някоя друга цел съм я изпълнила предварително тя се зачита, защо тази не ?

# 194
  • при Дядо Коледа
Добре,че споменахте,че ако се зареже предварително гаджето не го отчита,не знаех. Аз пък не мога да го зарежа,доста е било трудно  Crossing Arms  Хем F.a.t.e. ми даде съвет да опитвам,когато са ми паднали показателите и пак не ме оставя този безделник  Laughing 

Аз мога да помагам също за дуели,но ще ви помоля да ми пишете,че сте от форума,защото ме затрупват с предизвикателства  Crazy просто не мога да отговоря на всички,но ще помагам на съфорумки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт