Lady Popular 7

• 56 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
хахахах,тия са големи хитреци-значи лейди популар,ама екшън,не наслада и лежерно цъкане,айде нема нужда.Не обичам такива игри

# 676
Да, Лолита, точно така. Парите, които печелиш, взимаш от нищо не подозиращи лейдита. А енергията като гледам се възстановява с времето: за 15 минути се качва с 1, което значи, че за 2 часа и половина се пълни цялата. В другата игра поне като качваш ниво ти се качваше и максималната енергия, тук и това е пари, не стига, ами е и за 1-2-3 дена  ooooh!

мама84, и аз не ги обичам такива Sad Поне ще се даде поле за изява на кучките, с извинение, да си се дърлят, бият, крадат и обиждат Laughing

# 677
  • Mostly in my mind
да, всъщност сега видях за енергията. а едно възстановяване на енергия от 15 мин е един дуел . а тези куестове ли се водят Нива? и решавайки ги преминаваш нагоре?

# 678
  • filibeto-maina:)
момичета някой има ли да даде свестен решител на судоку
днес цял ден ровя в гугъл и все намира някакви дето не вършат работа

# 679
момичета някой има ли да даде свестен решител на судоку
днес цял ден ровя в гугъл и все намира някакви дето не вършат работа
Заповядай http://www.rebusi.com/sudoku/ сега ползвам него.Отстрани има -нова решетка,натискаш- и решетката е празна,въвеждаш си твоите,натискаш реши и си готова Laughing

# 680
Аз пъзела го играя най-вече на синята картинка - тя е най-лесна. Започвам от горен ляв ъгъл и после това от дясната му страна. После това под горня ляв ъгъл, а след това това от дясната му страна и така надолу. Първо подреждам куклата. След това започвам пак най-отгоре от ляво надясно. Подреждам трите, които са ми останали и така надолу. Това винаги работи. Дано да ме разбереш.

# 681
леле че сте ми хитричкиии"решител на судоку" smile3501 браво браво
аз се мъчааа като грешен дявол да решавам ,както не обичам судоку....добре ,че влизам да почета тука,да се открехна на някоя фатка и аз Joy

# 682
Много ви благодаря за разясненията за редене на пъзела  Simple Smile вече мога да го подреждам, чак немога да повярвам  Simple Smile Много, много, много ...... ви благодаря за помощта  Hug  bouquet

# 683
  • Mostly in my mind
помощ, откакто има две логвания не мога да влезна във втория си профил  #Crazy дава ми невалидно потреб.име или парола

# 684
Тази нова игра е пълна глупост, не знам защо я пуснаха изобщо. Дано да я махнат. По-добре да играя bitefight отколкото fashion arena

# 685
Сега поразгледах новата игра не е лоша ще я играя сега съм 5 ниво.И някой беше писал ,че неможе да си влезе в лейдито и аз така защото е имало някаква проверка и ще има всяка сряда.

# 686
В новата игра има не само нови и страхотни рокли, но и опции, за които се писка от супер много време във форума на играта: за дрехите, които като са купени да изчезват от магазина и подобни. Сега обаче вероятността да ги сложат в старата като че ли маналява.

В началото новата ще им носи повече приходи, после съм сигурна, че всички ще се изморят много от тази страшно времеемка игра и ще я зарежат, защото старата изисква макс едно влизане за 10 минути на ден, а другата - през 10-60 минути Naughty

# 687
  • Mostly in my mind
Сега поразгледах новата игра не е лоша ще я играя сега съм 5 ниво.И някой беше писал ,че неможе да си влезе в лейдито и аз така защото е имало някаква проверка и ще има всяка сряда.

а сега пуска ли те, защото мен още не?  Rolling Eyes да пиша ли на админ? или нещо такова. имам 800 000 долара  Sad

# 688

а сега пуска ли те, защото мен още не?  Rolling Eyes да пиша ли на админ? или нещо такова. имам 800 000 долара  Sad
Ами да и в двете.. и аз така като неможах да вляза беше ме много яд ,че съм се трудила за точки и нивата ама добре ,че са си влизам..

# 689
Здравейте, аз съм едно от първите лейдита, които се записаха в тази тема, но не съм писала много отдавна поради простата причина, че самата игра ми беше омръзнала. Напоследък започнах отново да влизам, но просто не мога да смогна с целта на 55 ниво за 13,000 дуела. Имам нужда от много, но всяка помощ ще ми е полезна, благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт