Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
В крайна сметка всеки е убеден в своето.  Грозно ще бъде да се изпокараме, а пък и напълно излишно. Колкото хора, толкова и виждания Grinning.  Аз не съм срещу БАРФ, а срещу даването на кости. Grinning. Моя куч ако му давам само гранули....няма как да стане просто, защото не им е фенка.  

# 196
В неделя правихме с дъщеря ми курабии,но част от тестото падна на земята.
За да не го хвърлим решихме да направим малки топчета за кучетата.
Направихме ги малки и кръгли,но ги забравихме във фурната и станаха като гранилите им.
Давам на Дейзи пет-шест бройки,тя хапва набързо една и изненадана я изплю.
Така направи с всички курабиики,лапа и плюе.Накрая си хапна,но беше изненадана.
Дали бяха по вкусни newsm78

# 197
Джоджо, ако са били прегорели, вероятно са били горчиви на вкус.

Много, ама много важно е каква порода е кучето. Трябва да се има впредвид едно куче, което е 60-80кг и едно куче, което е 900-1200гр. Не може хранителната им диета да е една и съща.

Фея, изключително полезна информация представяш и съм ти много благодарна!

Джоджо, защо да се карат? Мацинка казва нейната си гледна точка, Фея също. Няма за какво да се караме Hug . Обсъждаме си, даваме мнения и преживелици. Ако не ти е полезна информаията, подминаваш и толкова! Hug Ако ти е полезно - приемаш, премисляш, търсиш допълнително инфо, питаш. А и в спора се ражда истината Flutter - ама без да се караме! Whistling

# 198
Моето куче никога не ми е ръмжало, като се опитвам да взема някои боклук от устата му, а онзи ден за първи път ми се озъби.И от тогава е готов да ме изяде, като се опитвам да взема боклук, които е лапнал.Какво да правя да не реагира така?Той постоянно си намира за ядене разни неподходящи неща и се налага да му ги взимам   Rolling Eyes

# 199
Мацинка, не се опитвам да убеждавам в нищо. Само давам информация. Както ти самата каза, "важното е да се грижим за тях с любов и разум"  Hug

Шаляляя, не му позволявай. Това е неуважение към теб - най-важната личност в живота му. Отстъпиш ли веднъж, той ще започне да ръмжи не само за боклуци, а за храна, територия или просто когато си му кефне. След това ще започне и да хапе.

Изшъткай му, изправи се в цял ръст, изпъчи се колкото можеш и направи крачка към него. Опитай се да излъчваш сериозност, непреклонност и превъзходство. Подай ръка и казвай "дай", докато не пусне. Като пусне, веднага го поздрави и го възнагради с погалване.

Намерих едно видео, да видиш техниката на Сизър Милан http://o-o.preferred.iad23t01.v7.cache6.googlevideo.com/videoplayback?id=165fe426e21b1fa9&itag=18&source=uploaded_content&begin=0&ratebypass=yes&title=%22Dog+Whisperer+with+Cesar+Millan%22++Season_2_Episode+16_drop+it+sugar&ip=0.0.0.0&ipbits=0&expire=1334204084&sparams=ip,ipbits,expire,id,itag,source,ratebypass,title&signature=79A500977363305E823EBA0A4398953D2A769788.759E023B58EF9A07D3408AA1A9497E8E6FE0DC0D&key=ck1&redirect_counter=1&cms_options=map=ts_be&cms_redirect=yes

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 01:19 от Фея Кръстница

# 200
Реа, наминавам да си изпълня обещанието към теб.    Hug
Не са нови снимките, но ме връщат към времето, когато Ая беше бебе.   Heart Eyes

П.С.  В събота прави цяяяяла годинка.   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 201
Благодаря Feeling,  Ая е чудесна красавица  Hug

# 202
# 203
  • виртуално
Сладурче е Еди  Hug, и той се е накъдрил вече по краката и ушите
Много ги обичам като спят в тази поза

# 204
Фея съгласна съм с теорията че куче хранено с наторална храна живее по дълго и е по здраво (предното ми куче е гледано така и почина от старост на 17г.),но за да съм чесна сега храня кучо само с гланула .Нито имам времето нито желанието да се занимавам .Знам че звучи егоистично но предпочитам да вярвам на етикета на храната че има всички необходими съставки и витамини за него.Но те поздравявам за това че ти гледаш своето кученце по този хранителен режим, и въпреки че съм решила че мишока ще яде само гранула ще ми е приятно да чета за начина по които ти или другите във форума хранят кучовците си .                                                                                                               

# 205
Рапунцел, той само така спи  Crazy , като легне като куче явно не му е удобно Laughing . Днес ходихме на вътрешно обезпаразитяване - 5700гр #Crazy . Вет. само като го взе за теглене и вика Лелее, колко тежи Laughing . Ама не ми е дебел, де. Много добре си изглежда. Чакам вторник за ваксина Party

Момичета, на тези които ще пътуват, ви пожелавам приятно изкарване на празниците! Hug

# 206
Хихихи, Еди спи като човечец.

Ая пък каква е хубавица! Симката в профил е супер!

Ето го и моя подстриган куч с любимата му играчка (снимка от вчера следобед)

и по време на clicker training (кадър от преди три седмици)

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 04:28 от Фея Кръстница

# 207
  • виртуално
Вчера Арчи си свърши всичко навън  Shocked, така ме изненада
Носи пръчка и си поигра с няколко малки кученца

(в парка имаше поне още 6-7 кучета с името Арчи)

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 09:13 от Рапунцел

# 208
  • София
Фея, невероятен е!  Heart Eyes

Браво на Арчи.  Laughing

# 209
Фея, страхотен е! Heart Eyes Един голям красавец Mr. Green

Рапунцел, Арчи е неверяотен! Като замятат тия ушаци Joy . И на нашата полянка има поне 3-4 кучета с името Арчи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт