Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как потребителите на форума реагираха на новината за напускането на продуцента на сериала "Supernatural"?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Как реагира форумът на последния епизод на сериала "Supernatural"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как потребителите на форума реагираха на новината за напускането на продуцента на сериала "Supernatural"?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Как реагира форумът на последния епизод на сериала "Supernatural"?
-
Какви са последните новини за продуцента на сериала "Supernatural"?
-
Какви са тези слухове, че Сара напуска, ако няма да има нов сезон?
.
, и то с намигване, 'искаш ли да стана?' не знам защо казах да ahahaha. и направих най-голямата грешка в живота си, и наистина, ако забелязвате в една от снимките с Джаред, стигам му на практика до шията! но колко горд се почувствах да се допра с глава под неговата и, най-вече, до фантастичната му коса? ahahahaha Когато ме прегърна за снимката опипа хълбока ми*, със сигурност по-мек от неговия, аз направих същото и на практика докоснах мрамор/камък. Беше много твърд. Останах шокиран. AHAHAHAH!
]

, но за сметка на това с корсет
Да си призная, не са особено отлежали, ама каквото можах, направих. Май се разболявам нещо.
Благодаря за пожеланията и Подаръка
Усещам, че ще ме замеряте заради подписа
моето фемили също се възползва от твоите суб-ки и ти благодари. Аааа никакво боледуване, стягай се

!