www.feelunique.com - 5

• 47 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Не мисля, че ще е тежък, защото целта му е главно хидратация.
Ако търсиш хууубавичко омекотяване и една идея по-малко обем, ще ти хареса.   Peace

smile3521
Точно това търся, взимам го.  Wink

# 16
Ще чакам да споделиш как го намираш, когато го ползваш.    Hug

# 17
djidji09,ще чакам мнение за маската Peace Аз се каня на шампоана и балсама от тази серия,но за фина коса.
Бабълке,мерси за новата темичка Hug

# 18
Благодря за темата и аз се нареждам за отзиви.   bouquet

# 19
# 20
  • Бургас
Здравейте дами имам нужда от помощ  искам  шампоан  или продукт без  измиване за тънка и КЪСАЩА се коса   не е боядисвана  чуплива е

Peace

# 21
  • София
Здравейте дами имам нужда от помощ  искам  шампоан  или продукт без  измиване за тънка и КЪСАЩА се коса   не е боядисвана  чуплива е

Peace
А ползваш ли преса,сешоар?

# 22
  • Бургас
Да сешоар  и четка за  сушене много ми е  накъсна  едни ''антенки';  Embarassed ми стърчат от всякъде

# 23
  • София
Да сешоар  и четка за  сушене много ми е  накъсна  едни ''антенки';  Embarassed ми стърчат от всякъде

Може да си вземеш цимента на Керастаз,който да предпазва при сушенето.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml

От серията има още шампоан и балсам,шампоана също е много хубав,за балсама нямам мнение,не съм го ползвала.Но започни първо с термичното мляко.
http://www.feelunique.com/p/Krastase-Resistance-Ciment-Anti-Usur … t-Level-1-2-200ml
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Bain-de-Force-250ml

A за възстановяването на вече нанесените вреди надявам се някой друг да се включи,който е по-запознат,за мен решението е ножица.

# 24
Циментената серия е добро решение.   Peace

Сигурна ли си, че стърчащите антенки всъщност не са новоизрастваща коса?
Аз в момента имам доста нова коса и стърчи навсякъде.   Laughing   Blush

# 25
  • Бургас
*Bubble* ,Feeling Благодаря за помоща  ще взема термичното мляко за сега   Peace

антенките не са нова  коса  Peace

# 26
Пак са вдигнали цените на Кларинс ooooh! Енергизиращата серия вече няма смисъл да се поръчва онлайн,на тази цена може да се купи и от нашите магазини Crossing Arms
http://www.feelunique.com/brands/clarins/daily-energizers

# 27
Мацки, да помрънкам малко... Получих първата си пратка от сайта - дойде изумително бързо, на четвъртия ден, което е супер, но до там с веселбата. Опаковането им е оскърбително, направо съм отвратена. Никаква защита - поръчвала съм козметика от най-различни такива сайтове - е, не са такива бързаци, но всичко идва в перфектен вид - с камара дунапренени или пукащи джиджавки. Тук - нищо, наблъскани в едно малко кашонче, половината продукти излязли от опаковките, по чудо не са се изпочупили или разляли, самите опаковки - измачкани до безобразие. За щастие две от нещата са си за мен и един комплект за подарък на майка ми - поне е "вътрешен" човек, няма да е неудобно, но ако беше за подарък на друг, щях да умра от срам - освен, че външната кутия е като прегазена, вътрешната пластмаса, която държи продуктите е изпочупена. Не знам, ако бях отметнала да ми ги опаковат като подаръци дали щяха да са по-внимателни, съмнявам се. Мислех да им пиша гневен мейл, но едва ли ще вземат мерки в моя чест Laughing
Това е, едва ли съм изненадала някой, но имах нужда да се оплача Laughing А това са самите продукти, ако някой има нужда от отзиви съм насреща - TIGI S-Factor Smooth Radiance Collection, TIGI S-Factor Silky Smooth Moisture Serum и Olay Classic Care Beauty Fluid Essential Moisture Nourishing Day … Fluid - Sensitive.

# 28
Marzi Pan, всяко мнение е важно.   Wink
Ако им пишат още хора, недоволни като теб, ще им направи впечатление.   Peace

Надявам се поне да останеш доволна от нещата.
За успокоение, в ЛФ нещата са още по-зле опаковани, а и продуктите се бавят повече.   Tired

bubka:), направо са се оляли с цените на Кларинс.   Crossing Arms

# 29
Feeling, още тази вечер ще им метна един назидателен мейл тогава Mr. Green А странно, аз от LF миналата година по същото време поръчах отново подарък за майка ми, отново подобен комплект на Tigi (каква липса на въображение Laughing ), не помня за колко време пристигна, май не се е бавил много, но беше страхотно обезопасен - в грамаден кашон, който едва замъкнах до вкъщи и пълен с дунапренови топчета, които ми свършиха чудна работа при едно пренасяне Laughing Продуктите и опаковката не бяха мръднали, но явно и при тях нещата са се променили, кофти Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт