www.feelunique.com - 5

• 47 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, как са опаковките в последно време, има ли подобрение? Утре ще си взема една пратка, но ме е страх.  Laughing

# 661
Момичета, как са опаковките в последно време, има ли подобрение? Утре ще си взема една пратка, но ме е страх.  Laughing

Последната ми пратка беше много добре опакована, обезопасена с дунапренени топченца. Нямаше никакви поражения!

# 662
 Praynig Дано, дано, нямам търпение, само веднъж съм имала инцидент и ми върнаха парите, но не е приятно.

# 663
Praynig Дано, дано, нямам търпение, само веднъж съм имала инцидент и ми върнаха парите, но не е приятно.

Дано! После се похвали какво си взела! Simple Smile

# 664
  • Варна
Момичета не намирам поле за въвеждане на кода за намаление  ?
Къде се намира това поле? Виждам за любима марка , но за поръчката не намирам такова поле.

Редактирам се . Намерих се  Laughing

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 00:50 от LeoVita

# 665
Днес получих втората си поръчка от ФЮ и най-интересното бе, че ми беше доставена на адрес. Пакета беше голям колкото и предишния.. явно от бг пощи избирателно доставят пратките  Rolling Eyes

П.П За съжаление при мен кодовете не работят  Crossing Arms

# 666
  • София-Младост
Днес получих втората си поръчка от ФЮ и най-интересното бе, че ми беше доставена на адрес. Пакета беше голям колкото и предишния.. явно от бг пощи избирателно доставят пратките  Rolling Eyes

На адрес, с куриер? Това в кой град се  случва?

# 667
Моят адрес за доставка е служебният ми и на мен винаги ми носят пакетите заедно със служебната поща. По-особеното е, че ме карат да се подписвам на един тефтер, че съм приела пратката Peace

# 668
  • на 90 км от морето
Момичета, само за днес по случай 7-мия РД на ФЮ - 10% отстъпка с код 7TODAY.

Успешни покупки  Heart Eyes

# 669

София  Peace

# 670

На моя приятелка също го занесоха на място, но беше дала служебния адрес. Може би това, че е фирмен играе роля. Аз нямам проблем и да ходя да си го взимам от пощата, стига да е навреме  Flutter

# 671
Ами не знам дали е така, защото днес си получих третата пратка - пак на адрес, а не в пощенския клон. И 3те пъти дадох служебния адрес. Според мен няма правило, просто решават на случаен принцип  Rolling Eyes

# 672
Ами не знам дали е така, защото днес си получих третата пратка - пак на адрес, а не в пощенския клон. И 3те пъти дадох служебния адрес. Според мен няма правило, просто решават на случаен принцип  Rolling Eyes
Именно това писах и аз, че на моята приятелка го пратиха на служебен адрес  Peace
Аз давам домашен и идва в пощенския клон.

# 673
  • София-Младост
Ами не знам дали е така, защото днес си получих третата пратка - пак на адрес, а не в пощенския клон. И 3те пъти дадох служебния адрес. Според мен няма правило, просто решават на случаен принцип  Rolling Eyes
Именно това писах и аз, че на моята приятелка го пратиха на служебен адрес  Peace
Интересно впощата как решават на адреса човек ли има или фирма Simple Smile

# 674
Интересно впощата как решават на адреса човек ли има или фирма Simple Smile

Нали фирмата е регистрирана на даден адрес. От това което прочетох тук стигам до този извод. Може и моята логика да не работи правилно, знам ли....
Да има някой, който да е получил пратка на домашен адрес от куриер? Аз не съм!

Общи условия

Активация на акаунт