Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря и на двете   bouquet . Ако някой знае къде предлагат продукти на Farmasi, ще съм благодарна.

# 46
Благодаря и на двете   bouquet . Ако някой знае къде предлагат продукти на Farmasi, ще съм благодарна.
Аз го купих от едно малко магазинче.
И продавачката ми го препоръча.
Обясних и че съм със слънчева алергия и тя ми каза ,че това кремче
е страхотно а е на тази цена.
Но нямам идея дали в големите магазини го има.
Като ида утре до Кауфланд ще видя дали го има Peace  bouquet

# 47
Трудно намирам нещо евтино, от което съм доволна. Не се сещам за такова за сега. А може би това:
http://phytocode.net/vm/details/19/4/rosa-damascena/pochistvashc … hytocode-20+.html Много е икономично.

# 48
  • София
В предишната тема някой беше споменал, че е взел или планира да вземе тониращия крем на Дева. Дали вече има някакви отзиви?

# 49
какво ще кажете за продуктите на евтерпа,качествени ли са,въобще заслужават ли си? newsm78

# 50
Мили дами, моля четете етикетите на всичко, което си купувате. Ако въпросният  продукт съдържа парабени не го купувайте- предизвиква развитието на рак. Когато си купувате червило, за да сте сигурни, че вътре няма олово сложете си малко на ръката и минете със златен пръстен - ако стане тъмно или черно- има олово. Много внимавайте със скъпите козметики- когато престанете да ги ползвате, са предизвикали така наречената зависимост и кожата старее. Поствам го като съвет към всички онези, които се интересуват от това какво слагат на кожата си и какво поемат. Благодаря за отделеното време.

# 51
Наскоро съфорумка обясни, че това за парабените е доста преувеличено.
Чак пък рак  ooooh!

# 52
НЕ е преувеличено, натрупва се с годините. Който иска да вярва;)
А знаеш ли, че в някои храни има оцветители добити от въглища и гипс и сяра:) Просто онзи, които правят продуктите не ги е грижа за хората. Моля ви , внимавайте.
Едва ли някой обаче ще му обърне внимание  Sad

# 53
  • Пловдив
А някой от Пловдив да е попадал на пудрите на Constance Carol (ако така се пишеше). Имам бегли спомени, че моя приятелка си взимаше тяхна пудра от подлеза на централна гара, но не знам дали все още зареждат техни продукти.

В Гранд на последния етаж има едно магазинче за козметика и там съм виждала червилата им.
Там продават по-евтини неща и сигурно ще има.
Ако ти е наблизо провери.
Ако не ти е удобно ми пиши на ЛС-аз живея съвсем близо и ще проверя.

# 54
  • София
Със сигурност е по-добре да се гледа с какво се мажем, а и какво консумираме, само че аз не го правя.  Blush Струва ми се много затормозяващо.

Аз продължавам да съм доволна от дезодорантите на Дева.  Peace

# 55
Тониращият крем на Дева - съм го пробвала само на ръката си . И първото ми впечатление беше,че стой много мазно, и ако не се лъжа имаше някакви озаряващи частици .

На мен лично не ми хареса , защото аз не ги харесвам тези частици  Whistling . Зависи пак какво искаш от продукта ти може и да търсиш точно това  Peace .

# 56
ползвам го от няколко дни, харесва ми, около 6 лв.

ЕВЕЛИН GARDEN OF NATURE ДНЕВЕН КРЕМ С МАСЛИНА
И аз го ползвам от около седмица - много добре ми действа на кожата.
 Искам да похваля и боята на Лонда за упорити сиви коси :

Наистина покрива много добре белите коси, а и не се отмива при всяко къпане, както ми се случваше с бои като Гарниер и Палете. Цена - 5-6 лв.

# 57
НЕ е преувеличено, натрупва се с годините. Който иска да вярва;)
А знаеш ли, че в някои храни има оцветители добити от въглища и гипс и сяра:) Просто онзи, които правят продуктите не ги е грижа за хората. Моля ви , внимавайте.
Едва ли някой обаче ще му обърне внимание  Sad

Опитвам се да си създам навика да чета етикети, но е факт че някои търговци пишат " без парабени" а всъщност продукта съдържа такива.....

какво ще кажете за продуктите на евтерпа,качествени ли са,въобще заслужават ли си? newsm78

Ползвала съм пилинга им за лице, доволна бях Wink случайно ми попадна и парфюма им "Стефани" много хубаво миришеше и беше дълготраен Wink

# 58
Балсама за ръце,за втори път си взимам от него.Приятно ухае и омекотява кожата.

# 59
  • гр.Пловдив
Аз имам тониращият на дева, ами не ми харесва. Като крем е добре, но няма грам покривност.

Общи условия

Активация на акаунт