Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 420

Ей тази паста: http://beautycosmetic.biz/sarantis-pearl-drops-hollywood-smile-t … olish-p-1996.html - Pearl Drops Hollywood smile. Избелва наистина и то бързо, без да боядисва. Съдържа пероксид. Според мен само пастите, които го съдържат избелват наистина.

Но трябва първо зъбите да се почистят от зъбен камък и плака при зъболекар.

Брей....а къде мога да я намеря по веригите?
Наистина е много хубава. Майка ми си я беше взимала та и аз покрай нея я използвах. Като грамаж е малко, но пък е ефикасна и за качеството си е евтина. Скоро засякох, че и в Била я продават. Може да провериш и Пикадили. Ние я взимаме от най-обикновен козметичен магазин, който обаче е от по-заредените.   bouquet

# 421
  • София
Не забравяйте, че честата и безспирна употреба на избелваща паста за зъби е вредна. Има много информация по този въпрос в интернет.

# 422
  • Варна
lawless благодаря PeaceМисля че съм ползвала паста от тази марка,но за пушачи мисля беше(аз не съм пушачка де).Ще пробвам и точно тази,която ти препоръчваш.

# 423
^Днес видях в Пикадили Pearl Drops Hollywood smile на промо 4,29 лв.

# 424
  • Пловдив
Като стана дума за пасти...споделете някоя ефикасна за кървящи венци Rolling Eyes Изкл. Билка.

# 425
lawless,lady_million много съм ви благодарна за отговорите   bouquet

Ще я потърся в Пикадили  Party

# 426
  • София
Като стана дума за пасти...споделете някоя ефикасна за кървящи венци Rolling Eyes Изкл. Билка.

Тази използвам още от първата бременност и ми действа много добре, а и не съдържа Флуор.

# 427
  • Пловдив

Тази използвам още от първата бременност и ми действа много добре, а и не съдържа Флуор.

А къде я има?

# 428
  • В друго измерение
Аз съм от изолзващите Айона - има я в Ремедиум, само от там съм си я купувала, но е възможно да я има и на други места...
С проблемни венци съм, полагам доста грижи - Пародонтакс, Колгейт Сензитив Про-рилийф са другите ми две пасти...вода за уста - Листерин..
И понеже сме в "евтината" тема - ще си позволя да препоръчам нещо българско - Сандрин - жълтата опаковка, по-силно е, действа страхотно на венците, изчиства устата от такива "боклуци"  Crazy А когато последно го купувах струваше 3 и нещо  Simple Smile

# 429
  • Пловдив
Аз си взех клеева тинктура и сега джабуркам с нея.

# 430
Да се включа в тази тема с ето този шампоан.
http://thecosmeticblog.blogspot.com/2011/08/blog-post_8983.html
Не очаквах чудеса, но косата ми изглежда много добре. По принцип е склонна към омазняване, а сега с него мога да изкарам и три дни. Сега си взех и този с хинин, но за него още нищо не мога да кажа.

# 431
  • Пловдив
Да се включа в тази тема с ето този шампоан.
http://thecosmeticblog.blogspot.com/2011/08/blog-post_8983.html
Не очаквах чудеса, но косата ми изглежда много добре. По принцип е склонна към омазняване, а сега с него мога да изкарам и три дни. Сега си взех и този с хинин, но за него още нищо не мога да кажа.

Ще се пробва Peace

# 432
  • София/Горна Оряховица
Моята коса е същата като твоята, лесно се омазнява, и с хинина ми изъджра само 1 ден  Tired . Ако се измия на вечерта, на следващата съм пак за миене. А от хининовата вода и пърхут ми се появява, чудна история....

# 433
  • WonderLand
И понеже сме в "евтината" тема - ще си позволя да препоръчам нещо българско - Сандрин - жълтата опаковка, по-силно е, действа страхотно на венците, изчиства устата от такива "боклуци"  Crazy А когато последно го купувах струваше 3 и нещо  Simple Smile

Сандрин не е ли лекарствен продукт newsm78

# 434
  • София/Горна Оряховица

Сандрин не е ли лекарствен продукт newsm78
Да, но е на билкова основа и не се гълта. И на мен зъболекарката ми го е предписвала, но май трябваше да го ползвам само 3 седмици, а после да си почивам, или нещо такова  newsm78 .
Съдържа смрадлика, а тя е антисептично и антивъзпалително средство, така че може и да се използва запарка за гаргара - като по-безопасен начин.

Общи условия

Активация на акаунт