Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 647
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Аз за дневен питам,защото този една идея ми мазнее и ще го ползвам за нощен вече.

# 661
Момичета като стана въпрос за Розовата вода,че да ви питам-ползвали ли сте я за стимулиране на растежа на косата?

на мен ми омазнява косата

# 662
  • Пловдив
вчера от бързане си купих една евтина пудра на катерина арлей за 2.80 е не мога да повярвам колко съм доволна
до сега бях на макс фактор 55 номер обаче нещо никъде не мога да я намеря и вчера просто от първия магазин в пороя си взех тази защото по цвят най ми наподобяваше старата , а и се сетих че тази марка Катерина Арлей сте я хвалили тук , еми нямам думи....

# 663
  • Пловдив
вчера от бързане си купих една евтина пудра на катерина арлей за 2.80 е не мога да повярвам колко съм доволна
до сега бях на макс фактор 55 номер обаче нещо никъде не мога да я намеря и вчера просто от първия магазин в пороя си взех тази защото по цвят най ми наподобяваше старата , а и се сетих че тази марка Катерина Арлей сте я хвалили тук , еми нямам думи....

Ся кажи кой е магазина Wink Peace

п.п. и извън темата-намери ли си нов фризьор?

# 664
  • Пловдив

Ся кажи кой е магазина Wink Peace

п.п. и извън темата-намери ли си нов фризьор?

пороя ме хвана на главната в Пазарджик , но предполагам и тука я има тази пудра
Да намерих си фризьорка - доволна съм чак не мога да повярвам че от първия път случих , но си ми липсва Маргото

# 665
А дали е променена форумлата на тази пудра,защото я имах преди 7-8 години и беше отврат-стоеше брашняно и изкуствено  Thinking Беше в черна опаковка с огледалце
Но предполагам са я подобрили ...защото в момента мотая една Голдън роуз,което е прекрасна,а едно време и тя беше гадничка  Laughing

# 666
Някой ползвал ли е този крем на Евелин ,дават го със слънчева защита,матирайки кожата, newsm78?

# 667
Аз също ползвам такава пудра,и съм много довона,с хубаво покритие е.

# 668
Някой ползвал ли е този крем на Евелин ,дават го със слънчева защита,матирайки кожата, newsm78?

За малко да си го купя, защото видях, че с 100% натурални съставки и биосертификат на Ecocert и цената е доста добра, но щом видях състава се отказах Sad

# 669
И какъв беше състава?

# 670
И какъв беше състава?

Тези съставки ме отказаха: Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin. Последното освобождава формалдехид.

# 671
момичета къде мога да намеря червилата на BELL в София  Crazy преди време бях супер доволна от тях даже се изненадах от евтината им цена
мерси предварително

# 672
момичета къде мога да намеря червилата на BELL в София  Crazy преди време бях супер доволна от тях даже се изненадах от евтината им цена
мерси предварително
За София не мога да твърдя,но във варненския Карфур ги има на цени около 4,60 и 5 лв.

# 673
Взех си този крем,третият се пада(за суха кожа-2лв)
Засега съм много доволна, дано не се разочаровам като от Билка-та с пъпеш.

# 674
  • при моите деца .....
При нас има промоция на тeзи кремове Nivea дневен и нощен за 13.50 , някой може ли да сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт