Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Здравейте и от мен отново!
Не пиша, но следя темата обстойно и изживявам емоционално всяко едно ваше негативно или позитивно състояние и настроение.
Моята операция навярно ще е следващата седмица, ако всичко е както трябва.
Опитвам се да пазя диета, да не ям сладко, да не ям храни с консерванти, но не се получава. Sad
Нямам домашно приготвени затворени буркани с лютеница, краставички и т.н. Нямам и крава! И кокошки и прасета също! Simple Smile Живея на центъра на Пловдив и цялата храна която консумираме у дома е от магазина. Млякото е с консерванти, лютеницата също, а и към нея има и захар. Дори соленките са със захар.
Та... чудих се... захар не може, подсладител също, а фруктозата (плодовата захар) и тя ли е противопоказна?

Незабравка, аз живея центъра на Пловдив, ако искаш пиши на лични, да пием по кафе.

Ограничавам сладкото, но сега по Великден, колко курабии изядох не е истина. Embarassed

# 451
  • В царството на игрите:)
И едно "разяснение" - имаш бутон "редактирай". Не е нужно при всяко присещане за нещо друго да пишеш отново пост.

Хулито, мецнах преди няколко дни, че бутона "редактирай" ми изчезна..Поради тази причина не мога да редактирам Mr. GreenСериозна съм - не се шегувам!!!

АААААААААААААААА, появил се...Ох, ох, ох...вече не знам какво да кажа ooooh!

# 452
  • София
Аз съм го писала това преди много време.
След първата операция въпросите ми бяха безкрайни.
Един от тях беше - е сега, какви диети ще трябва да правя ?
Отговора . Бира и скара  Joy Joy Joy
Зара, и бутона ни откраднаха  Joy Joy Joy

# 453
Лягам си, хубавици. Навън вали, изпуших една цигара на терасата  Embarassed,вали, тихо е-малката е на гости. Откакто съм с перука все гледам да си легна след като съпругът ми заспи,за да мога да я махна, обаче сега ходих да го проверя-не спи, гледа някакъв филм, а все някога трябва да се престраша...Не мога да се сетя и за някой подходящ виц, все на черен хумор ме избива...чак се саморазплаквам понякога. Хайде-целувки и лека нощ от мен Hug.

# 454
Пфууууууу, писали сте бре, не е като да не Simple Smile

Това с миглите и веждите не е хубаво!! Но аз съм го мислила и това и решението е- перманентен грим и изкуствени мигли Simple Smile Ама айде да не го мисля от сега,че съвсем ще психясам !  #Crazy #Crazy

Премедикацията ми я правят ден преди химиотерапията. Сутрин и вечер ми бият инжекции против повръщане -мускулно.

Ваничка, мила ми!! Аз като влязох в темата що въпроси зададох, ще глупости изписах. Бях в паника, защото който ме видеше нова глупост ми казваше. То искат да помогнат хората, ама мойта глава се претрупа с информация и се ядосах и реших,че има само един човек, който може да ми каже какво да ям, какво да пия, какво да правя. Ако видиш какво съм писала ще видиш какво ми каза тя: ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ НА БОЛНИЯТ ЧОВЕК, НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ НА ЗДРАВИЯТ ЧОВЕК!!

И това със сладкото ми беше болна тема, и със соленото, и с плодовете, и със соковете... Обаче, сега като не усещам ,сладко солено и моя проблем се разреши Simple Smile

Таничка, мила да взема вече да ти пиша като ходя в онкото, може поне компания да си правим във висенето пред кабинетите?

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 22:15 от KaRoLa

# 455
  • В царството на игрите:)
...чак се саморазплаквам понякога.
ОООО, мила, това ми е много познато. Случва ми се все още Rolling Eyes
Айде не го щади толкова твоя мъж - мисля, че ако те види без коса ще оцелее Mr. GreenВажното е да те вижда до себе си и колкото по дълго, толкова по - добре!!!!
Ако ти се държиш естествено, така ще се държи и той Hug

# 456
  • София
Миленка, ето затова пиша рядко !
Мииииииии, научих ви на нещо май  Joy Joy Joy

# 457
Здравейте! Познавам една дама, която не е спирала да яде сладко и е в ремисия 11 години вече.
Все пак трябва да се постигне някакъв баланс и да не се стига до краности при храненето. Много точно го е казала Карола - ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ НА БОЛНИЯТ ЧОВЕК, НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ НА ЗДРАВИЯТ ЧОВЕК!!
По отношение на косопада: косата пораства /вкл. и бретон/ точно за 6 месеца след последната вливка. ВЕрвайте ми - пада ми за четвърти път. А за оределите ми вежди този път му хванах цаката - купих си перука с доста дълъг бретон, който ги покрива - като пудел съм Joy
Незабравка, успех ти желая!
Поздрави на всички момичета!

# 458
Добрютро,компанията!
Гледам снощи голям лаф мохабет е имало,ама аз съм го проспала... Blush

Да кажа за манджата по време на терапии и след това! Режимът на Мамето е точният и действа безотказно при всякакви ситуации! Mr. Green Само ще добавя,че тези от вас ,които не обичат бира,могат да я заменят с водка примерно!В нея няма и зрънце захар-гарантирам ви! Mr. Green

Луди пеперуди, и по твоя въпрос да се изкажа... Crazy
ПУашиш се да си свалиш перучката пред мъжО,Ъ?! А какво ще кажеш,когато същият този мъж поиска да правите секс и се наложи да се съблечеш?! Или сега ,като нямаме цици да спрем и секса ли?! Че то тогава какво ще ни остане... Joy Joy
Я всички перуки долу!!! Перуката се носи само на мегдана...У дома по кратунка и така всички ще са доволни! Най-вече вие,на които се налага да носите тази гнъс перуката!!!
Свали я веднъж и после ще видиш колко по-лесно ще ти бъде и навън да тръгнеш по глава... Joy Joy

Аз у дома съм заобиколена от Шарковци! Демек ,целокупният детски народ има шарка! Всички са на точки,чешат се като крастави и беснеят...А аз с такова желание идвам на работа! Mr. Green
Дядо им да му мисли как ще се справя с тях! Mr. Green

А сега здраво живо и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 459
Ох, Сиссссс, някой път ще получа мускулна треска от смях с теб  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 460
Ох, Сиссссс, някой път ще получа мускулна треска от смях с теб  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Смехът е здраве,мила! А аз обичам да се грижа за здравето ви! Wink

# 461
  • София
Смехотерапия  Peace
Много важен елемент от лечението ни !

# 462
Смехотерапия  Peace
Много важен елемент от лечението ни !

Слушайте Мама! Тя на лошо няма да ви научи! Wink

Това ме подсети за един виц..
Дошъл един човек на гости на свои познати.Седнали ,заприказвали се.По едно време жената подканя сина си :
-Митко,иди донеси една бира на чичо си Гошо!
Митко си прави оглушки и не отива.Жената за втори път го подканя:
-Хайде,миличък,донеси една бира на чичо си Гошо!
Малкият пак се помайва! Тогава чичо Гошо се обръща към Митко и му казва :
-Момче,слушай майка си! Тя на лошо няма да те научи! Mr. Green

# 463
  • София

Здравейте мили момичета!

Слушайте Мама! Тя на лошо няма да ви научи! Wink
Това е много вярно! На мен Хули, Сисссс, milmi4 и Танчето са ми като балсам за душата.
Хич да не пиша, стига да ги прочета, и ми олеква!

Хули, а къде е копче "редактиране", дето ме учиш как да си добавям поста или да коригирам, нещо не го виждам. Смених очилата и пак не се вижда!

Целувки милички, сигурно пак ще се отбия! Приятен ден засега!

# 464
  • София
Привет на всички сладуранки!
Няма, няма пък като се разпишете, човек няма време да ви прочете. Хубава и ведра атмосфера цари в темата, което много ме радва. Много се забави тази дългоочаквана пролет. Иска ми се да направим едно кафепиене, ама с това скапано време трудно идва слънчевото настроение. Ама въпреки това аз не бих отказала предложение. Моля нашата мила, сладка организаторка Миленка да се вземе в ръце и да предложи точното място и време.
Деска снимките от Париж са превъзходни. Върнаха у мен стари и скъпи спомени. Embarassed
Зара някой ни го е "откраднал копчето за редактиране" Joy
Погледни горе в дясно,над поста който си пуснала и  ще го видиш !!!! Laughing Първо е прозорчето "цитат", после е прозорчето "редактирай" и третото е "изтрий".

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 12:49 от margi4

Общи условия

Активация на акаунт