Отговори
# 660
 newsm10 newsm10 newsm10
Аз съм виждала много момченца да бутат точно момичешки колички със кукла вътре,и какво от това Thinking
Това е играчка за всички дечица, синът ми като беше на тази възраст също буташе и им бяхме купили и на момченцата в яслата Peace
Сега предстои да купуваме на Борянка Simple Smile
Хич да не ви дреме,кой както иска да го приема Peace
Сега съм в дилема, да подстригвам ли Буби нула номер или не newsm78
Косичката й е много неравномерна и като пух,но пък не ми се мисли как ще рева и ще свикна да я гледам остригана, та съм в голяма чуденка,вие какво ще ме посъветвате?
Другата причина е да си мисля за тази стъпка,е че страшно се изпотява,а не ми се мисли като започнат големите жеги,мисля след кръщането да я клъцнем,но сърце не ми дава ooooh!

Мен така са ме поостригали на годинка и малко, като гледам снимките си- кошмаааааааааааааар! Файда върху растежа на- йок, а и май ми са се появили пъпчици от жегите. Поостриган или не, пак се потиш, поне имаш някакъв буфер между кожата на главата и околната среда.

newsm10 newsm10 newsm10

# 661
добро утро  Hug

Булче, радвам се да те видя тук.

За косата - Светулко е с дълга, никога не бих го объсала до кожа, за мен това са митове.

За професионалния и личния живот - бях тръгнала да се отказвам от работата, мойте надушиха и излязоха с много примамливо предложение. Сега съм в чуденка, но май ще приема, че той и Светулко вече не е малък. Но 2 бебе се отлага, поне засега.

# 662
Тука сме ехооо...аз ви казах,че няма да смогвам да влизам, ама какво да се прави - това ми е съдбата  Laughing Много ме е яд, че съм опуснала РД-то на Лори  Blush Честит рожден ден на патерица Лоритааа/след 3 дена  Blush ooooh!/ - да си многомного щастлива, засмяна и обичана жена и мама  Hug  bouquet

Кака ви се премери във вторник и познайте - за 9 дена -5 кила  bowuu Много съм хепи,скоро каква фиданка мисля да станааа  Mr. Green

Иначе едно и също, другата седмица заминаваме тримата на Велинград за 3 дена  Party

И ние обикаляме и пипаме чужди играчки, вече и шамари отнасяме за което/егати злобните деца има, направо съм в потрес  /:2gunfire:

В магазин влезем ли направо се мушва отзад при продавачките и се насочва редимно към бурканчета, взема и бяга  ooooh! Цирка е пълен...

Целувки на всички, дано на Крисчто вече му поминава, Йо - как го лепнахте тъй нещо бе, и как го усети  newsm78

# 663
Защо няма никой днес  newsm78
На нас май ни се размина влизането в ясла. Нямаме шанс, евентуално ако има отказали се и да попаднем в някоя гранична група и да ни изтеглят с жребий.
Днес ще си взема новите очила, много съм щастлива, най-накрая ще прогледна Joy Взех си с червени рамки, много ми отиват Flutter
Миленка, браво за килата. Все пак лято ни чака и трябва да сме Убави. Аз пък съм решила да си сложа нокти, малко и аз да заприличам на човек, че не съм се лакирала, откакто забременях Embarassed Ще си ги поръчам като подарък за рождения ден, който е след 1 месец Party

Да пиша още...ама не се сещам какво. Иначе си нямам работа, но колегите минавайки покрай мен все ми надничат в монитора #Cussing out Какво ги интересува какво правя не знам.
Хайде, лек петъчен следобед!

# 664
Днес вярно слаба работа в писането, а уж ще завали... То един дъжд - мани, мани, само да те изгони от парка...
Кариера и семейство, заедно е много трудно да ги съчетаеш, все някъде нещо ще ти куца. Аз имах някога, някакви стремежи, но осъзнах че семейството, децата са по-важни, а работата е само средство за изкарване на прехраната. Най-добре е да имаш работа, за що-годе добри пари, с по-малко отговорности, с нормално работно време. Ще кажете - такова животно няма! Има, има, само и късмет да има човек! Joy hahaha Joy
Миленче, да те похваля с резултатите от гладуването - Браво! Аз още си се размотавам и нищо не предприемам, освен че спрях сладките неща, които нападах в последно време, от тях съм натрупала мазнинки, които не са се отразили много на кантара, но на обиколката Sick Та специална диета няма да предприемам май, само ще се ограничавам и ще отглеждам малкия юнак, с който на ден мога да навъртам км-и.

# 665
Ама хич не пишете начиии Crossing Arms Twisted Evil
Аз писах съвсем скоро, хайде някой друг де  Sad
Малий, Миленка  Shocked Браво ти, супер резултат  Hug ама нали внимаваш да не гладуваш съвсем, гладна мечка след Ванковци не тича Mr. Green Heart Eyes
Евридика честити ти цайси и нокти в аванс  Mr. Green
При нас новото е, че ходихме да подаваме документи за паспорт на Симето, че съвсем случайно една приятелка ме подсети, че ще трябва за Гърция  ooooh! Както беше тръгнало, щеше да ни върнат от границата или да ни арестуват за трафик на деца Whistling  Беше голямо шоу като го снимахме, 2ма служители от паспортното, аз, мъжо, свеки + доста играчки не помогнаха да го щракнем като хората  bowuu Мърда, не гледа в обектива, става, сяда, плези се, чудо. Накрая чичкото се отчая и викна шефката си да я пита дали поне 1 от 40-50то снимки ставала и шефката вика "еми става, ей тая само, много е светла, ама какво да го правиш"  hahaha
цун цун

# 666
Беше голямо шоу като го снимахме, 2ма служители от паспортното, аз, мъжо, свеки + доста играчки не помогнаха да го щракнем като хората  bowuu Мърда, не гледа в обектива, става, сяда, плези се, чудо. Накрая чичкото се отчая и викна шефката си да я пита дали поне 1 от 40-50то снимки ставала и шефката вика "еми става, ей тая само, много е светла, ама какво да го правиш"  hahaha
цун цун

Joy Тоя Симо, нека им е на служителките, да се видят малко в работа, че само си висят и чоплят семки  hahaha

# 667
  • София, България
Здравейте,отдавна не съм писала,не мога и да ви прочета,в края на седмицата заминаваме на село при нашите и се надявам там да имам повече свободно време,иначе ние сме добре,но отказваме храна и то всякаква,много зор ми идва ,бях забравила какво е  Twisted Evilвече ходим,ноооо си търсим ръчичката и то винаги ,кажете ми че има и други такива прохождащи имам чувството ,че е залепена за ръката ми,вика и плаче като я пусна,застава като път и протяга ръце Crossing Arms

Вики ми беше същата и това продължи сигурно два месеца  Crossing Arms Crossing Arms Най- накрая реших да й сложа коланчетата за прохождане, които по цял денн тя подмяташе из вкъщи. И така на втория ден вече почти не ми търсеше ръката  Party Party Явно си я беше страх, ама лудата й майка що ли не се сети по рано за тез колани  Whistling Whistling

Обсъждали сте количките за кукли, имаме такава, но чуждите са по интересни. Нашата само я подмята и играе с колелцата Crossing Arms Показвам й как се бута, ама още няма интерес.  Чуждите играчки също тук са голям хит. Събираме се с 4-5 азерски деца с бавачките и всяко рови по чуждите колички за играчки и не пипа своите.  Вече не ми прави впечатление и  гледам на няколко дена да ги сменям, за да са им интересни Peace 

Иначе тук почна да си става жега, а дреб си иска навън и как ще оцеляваме не зная. Наоколо няма много сенчести места за разходка  Sad Sad Подготовката за Евровизията върви с пълна сила, всички са полудели и я очакват с нетърпение /най-вече хотелиерите и такситата Mr. Green/ Софка вече ми звучи по тукашното радио, ама то и Азис пускат, та не ми прави впечатление hahaha hahaha hahaha

# 668
Офф, много ми е скучно от сутринта имах работа за 15 мин. и се скътавам цял ден, за да не ми измислят нещо друго  Laughing Ама направо изтрещях, изчетох целия клюкарник и красива мама Mr. Green
Zelda, да не забравиш и акта за раждане май го искат Thinking
Още час и 20 мин. какво ще правя не знам, то не било лесно да нямаш работа, направо си е изморително Wink

# 669
Добро утро, да се обадя, че сме добре. По цял ден тичаме навън  Grinning
Нади, мерси че си се сетила за нас  Hug
Ще гледам да Ви изчета днес и да пиша  Hug Hug Hug
целувки милички
Браво Миленка  Hug

# 670
Лори, много хубав аватар имаш!

Амидала, браво за кг.
Аз от АБ съм 1 надолу.

Лек ден мами!
При нас вали, а Светулко се е ококолил в 6.30, нали е събота, уж мама да спи  Cry

# 671
 55
как сте майки и дечица

ние сме добре, малко мрънкащи, ама 2 кътника са избилки незнайно кога, миналата вечер ги напипах и съм много щастлива, само че са избили само от външният край на венеца, което ме навежда на мисълта че ще продължават да избиват бавно и мъчитено ....  Tired

майак ми пак е тук, че нещо мохабетчийска седмица се оказа, та днес си поспах до 10 часа  Blush
сега чакам ММ да се прибере и забягваме на хижа за тази вечер  newsm68

хайде до, че ММ се прибра и да се обличам, дано утре имам повечко за четене и коментиране  Heart Eyes

# 672
Здравейте, честито на всички с поводи тези дни, които съм пропуснала   bouquet

Булче, радвам се , че операцията е протекла успешно и сега остава само да се възстановиш! Браво за куража и високия дух! Hug

С Бела изпратихме мъжете на два рождени дни, разходихме се и тя сега спи доволно в количката:) а мама й мушна глава в хладилника. Гледам отслабвате, браво на вас! Мойта воля я няма никаква, сраааам  Embarassed
И ние придобихме количка за бутане - от един батко набор на сина ми Simple Smile Бутаха я и двамата, не съм се кахърила за това, тъкмо да тренират за татковци Simple Smile Децата не влагат тоя смисъл, който е в главите на възрастните.
За играчките на другите - пипа всичко, което види, логично е. Само че трябва да внимавам много, защото оня ден едно момиченце така си дръпна количката, че ако не  бях хванала Бела, щеше да я повлече и да падне. Ядосах се, но какво да се прави - деца всякакви.
А пък на площадката Бела си има обожател - едно 2г момче, което като я види и се нахвърля да я пипа и щипка по бузите  ooooh! Направо не мога да я опазя, а хич не обичам да я пипат по лицето. На всичко отгоре и майка му не му прави забележка...май ще си покажа рогата Twisted Evil

Има ли някой подавал документи за детски? Досега не съм се възползвала от това више благо, та да питам, като съм по майчинство бележка от НОИ ли трябва с получените суми за 1г. назад или от работодателя?
А, и не сме приети на ясла, много съм нещастна, все се надявах да имаме късмет, но уви  Sad

# 673
Ехооооооооо, на маси ли сте, момиченца, под маси ли?  Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи, най - вече на Булчето и половинка и Гошко на Мар. Димитрова!

# 674
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Булче Hug

Елиза е приета в детска ясла.

Имам много работа, а не ми се прави нищо. Искам пикник сред природата и почивка.

Елиза вчера яде пръст, сутринта се омаза със сирене Филаделфия, после започна да си пипа лицето. Не мога да насмогна да я мия. Все си ходи омърляна.

Хайде, до скоро и да си изкарате много хубаво днешния празник. Hug

Общи условия

Активация на акаунт