Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 470
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Къде в София мога да намеря продукти на Perilis?

# 496
Сигурно ги има по магазинчетата паралелен внос. Ако те интересува специално препарата за премахване на петна, аз го взимам от супермаркети даже в Пловдив. Намира се. Но той едва ли е най-доброто. Въпреки, че на мен ми върши идеална работа и досега се представя безпогрешно. Спреят за петна на Ariel сигурно ще е също толкова ефективен, ако не и повече.

# 497
  • София
Ще проверя тук, благодаря! Спреят на Ариел наистина е ефективен, ама и цената му е солена.

# 498
Е, да. Така е. Този на Perilis мисля, че беше около 3 лв. и някакви стотинки. И се сещам, че преди време имаше много доволни от един немски сапун за отстраняване на петна Капус. В Кауфланд го има със сигурност, в Пловдив съм го намирал и по други магазини, но в София мисля че няма от същите вериги, затова казвам със сигурност Кауфланд. Сигурно е ефикасен, на мен до този момент не ми се е налагало да изпробвам друго, защото Перилиса ми върши идеална работа.

# 499
Малко офтопик. Препаратът за почистване на баня на Перилис е много добър, препоръчвам го с две ръце.

# 500

Има един магазин в горната част на Лозенец, ул. Персенк.
Препаратът против петна го купих оттам, 2 лева и стотинки беше.

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 23:54 от Sourcherry

# 501
  • София

Има един магазин в горвната част на Лозенец, ул. Персенк.
Препаратът против петна го купих оттам, 2 лева и стотинки беше.

bouquet

# 502
Този препарат за петна Перилис мирише кошмарно на разтворител и не премахва почти никакви петна, включително нищо не направи с петна от антиперспирант, за които Argent се хвалеше, че му е изчистил. 1,60 лв. на вятъра.

# 503
Гес, ужасно мирише. Досега се е справил с петна от смазка по крачолите на детето и плодови петна.

# 504
Изцапах си кърпата, с която завивам хляба, със смазка от казанчето на хлебопекарната. Нищо не го премахва това петно включително и този Спот. Е, поизбледня, но си е там.

# 505
Този препарат за петна Перилис мирише кошмарно на разтворител и не премахва почти никакви петна, включително нищо не направи с петна от антиперспирант, за които Argent се хвалеше, че му е изчистил. 1,60 лв. на вятъра.

Мирише доста гадно наистина. Но ми е махал вино, олио, кафе, което, доколкото знам, не е сериозно предизвикателство, но пък за сметка на това съм чувал, че петна от рол-он дезодорант са доста упорити. Премахна ги след като бяха третирани с Вениши и други дивотии и се бяха фиксирали.

# 506
Аз също съм много доволна от Спот на Перилис. Всъщност до този момент това е фаворитът ми за петна. Вениш не може въобще да се сравнява с него. Досега Спота не се е справил само с едно брутално петно от мастило от протекла химикалка.

# 507
Я дайте съвет за хубав детски прах? Искам да сменя Fairy NOn bio.

# 508
Я дайте съвет за хубав детски прах? Искам да сменя Fairy NOn bio.

Ariel розов етикет пробвала ли си? Аз го ползвам в определени моменти, защото имах дерматологични проблеми.  Доволна съм и от гел, и от таблетки прах.

# 509
А прах ли или течен е по-добре за детските все пак?

Общи условия

Активация на акаунт