Звездни компромати-136

• 71 300
  • 734
  •   1
Отговори
# 195

А някой знае ли защо Николета е родила секцио? Дали заради нисичкия й ръст?
Aми то в статията си пише - страх я било.  ooooh!

# 196
 Хм, не вярвам някой, който е лягал под ножа 2 пъти за гърди да има страх от  раждане...Може да има здравословни проблеми. Алисия също е със секцио.

# 197
За секциото как точно разбраха, че е било по желание. И как разбраха, колко я боляло Николета и какво точно била казала  ooooh! егати съвсем за мезе ни взимат  Laughing
Не ми е важно каква е истината в случая, ама тия статийки на ниво 3ти клас 2ри срок ...  Naughty

# 198
Ами вече във всички статии пишат бебето като Никол. Явно си се казва така Simple Smile

# 199
Хм, не вярвам някой, който е лягал под ножа 2 пъти за гърди да има страх от  раждане...Може да има здравословни проблеми. Алисия също е със секцио.

Точно, лягала е под ножа и знае какво е.
Но не е раждала и има страх.  Mr. Green

# 200
  • София
Този така актуален цвят на косата много бързо ми стана банален вече Rolling Eyes То Златки, Алисия, Антония и още колко знайни и незнайни... Да не са се наговорили нещо  newsm78

Какво общо има ръстът с начина на раждане, аз съм колкото нея висока, майка ми е по-ниска с 6-7 см. от мен и двете сме родили нормално.

# 201
Този така актуален цвят на косата много бързо ми стана банален вече Rolling Eyes То Златки, Алисия, Антония и още колко знайни и незнайни... Да не са се наговорили нещо  newsm78

Не знаех ,че ръста има значение за раждането  ooooh!доколкото разбрах се страхувала,за това е секцио,то тази работа само в БГ я има.

# 202
 Може да е с тесен ханш:) Няма да забравя едно женско предаване, в което акушер гинеколог -жена се опитваше да защити тезата, че нормалното раждане е по-добро за бебето и майката, освен , ако майката няма здравословни проблеми. И водещата я пита- а вие как родихте? Секцио, защото съм с тесен ханш. А беше едно женище...

# 203
  • София
Доколкото знам при ръст около 1.50 лекарите препоръчват секцио, но не съм специалист.

# 204
..... И водещата я пита- а вие как родихте? Секцио, защото съм с тесен ханш. А беше едно женище...

За тесен таз става въпрос. Който няма общо с размера на фигурата. Wink

# 205
Това, че една жена е "женище" с широк ханш не означава, че й е широк и таза. Вземат се вътрешните размери на таза, не обиколката на ханша.

# 206
 А, извинявам се Peace Ами може на Николета да е такъв случаят, тя е слабичка.

# 207
  • На земята, която е всъщност звезда.

Мики Рурк осиновява улично куче, което срещнал на снимките на новия си филм в Букурещ:

# 208
# 209
  • срещу двата комина :)))
много ви изпуснах и за да не е гол запис ;
Ева Лонгория и Фелисити Хъфман

Общи условия

Активация на акаунт