Звездни компромати-136

• 71 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
# 408
# 409
  • Tам през Атлантическия океан
Само да кажа, че никога не съм харесвала Мадона, но след като видях за какво става дума, какво плагиатство, какво нещо, още толкова ми падна в очите!!!  Crossing Arms

Laughing

Тези пози на колко други места могат да се видят  Wink от известни модели , дизайнери и т.н. ....  Grinning
Нищо ново под слънцето  Wink
Като си рус и с прическа аЛа Мерлин ко , палигат значи  Wink

# 410
  • София
Мадона си е Мадона, някои търсят под вола теле... Да не говорим, че някои сравнения и примери за плагиатство са направо смешни.

# 411
  • София
Очевидното копиране на Мерилин от Мадона си е ясно от много години...Според мен тя си е един комерсиален продукт, създаден на правилното място в правилно време...уж скандален имидж в началото, ама не се е карала май с продуцент ските си компании, колкото до пеенето- на живо си е мъчение да я слушаш...но си прави шоу жената, няма спор.

# 412
  • Tам през Атлантическия океан
Мадона си е Мадона, някои търсят под вола теле... Да не говорим, че някои сравнения и примери за плагиатство са направо смешни.
Чудя се в каква ли поза трябва да се снима за да не имитира никой   Joy

# 413
Ако това е вярно Иван съвсем ми падна в очите.
http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_15740_0.html

# 414
# 415
Мале, Деми има уникално тяло, баси...  Heart Eyes

# 416

На снимките по бански е много хот. Ако на нейните години изглеждам и на 50% толкова добре ще съм супер хепи  Mr. Green

# 417
# 418
Очевидното копиране на Мерилин от Мадона си е ясно от много години...Според мен тя си е един комерсиален продукт, създаден на правилното място в правилно време...уж скандален имидж в началото, ама не се е карала май с продуцент ските си компании, колкото до пеенето- на живо си е мъчение да я слушаш...но си прави шоу жената, няма спор.
толкова много копия на всичко и всички ,
тя казваше - не съм добра певица , не съм добра танцьорка , но на кого му пука ...
мислех , че поне 'look'-а си го измисля , но тя е плагиатствала ,
 бяха я осъдили за имитацията на едни снимки ...

# 419
  • Bayern
Бионсе            2           3             4   

Елън Помпео със Стела       2      

Kатрин Хийгъл с дъщеря си      и майка си         3   

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 22:56 от ROSHLA2006

Общи условия

Активация на акаунт