Звездни компромати-136

• 71 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Coachella Valley Music and Arts Festival 2012:
Риана
Кейти  Пери  3
Парис  Хилтън
Ема Уотсън и Лили Колинс
Фърги и Джош  2  3
Кейт Босуърт и Майкъл Полиш  2
Келън  Лутц
Миша Бартън
Джаред Лето
Джони Холидей и половинка  2  много е остарял тоя човек, но на жена му явно не й пречи  Laughing
Леа Мишел и Лорън Конрад
Джери Бътлър флиртува с някаква мацка

Бар Рафаели
Холи  Бери  на някакви награди в Бевърли Хилс  и Оливие  Мартинес
Чарлиз Терон със сина си
Нина  Добрев  с Иън
Гуен Стефани със Зума
на излизане от  вегетариански ресторант
Ванеса  Хъджинс  с Остин Бътлър  и целувка  последно
Даян  Крюгер
Джесика Алба в Япония семейно  2  3
Емма Робъртс
Пипа Мидълтън в Париж  на някакъв фестивал  3
Николет Шеридан
Джъстин Бийбър  в Палм Бийч/Флорида
Кейти Пери

От премиерата на 'My Valentine'
Пол Макартни със съпругата си
Кристен  Стюарт
Гуинет  Полтроу
Рийз  Уидърспуун
Миранда  Кер
Гуен Стефани
Румър Уилис
Памела Андерсън

Уф, ай стига толкова.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 12:18 от tonkabonka

# 661
  • където ми харесва
дамата с лентата зад Фърги, не е ли Кат Вон Ди?

Или само ми прилича на нея Rolling Eyes

# 662
  • София
Не е Кат. Кат има много татуси по ръцете и пръстите, тази няма.  Peace

# 663
  • където ми харесва
Да бе, това го знам, ма изобщо не се усетих...днеска не съм в кондиция.
Христос Воскресе! Бъдете здрави и добри! Simple Smile

# 664
Какво е станало с Мая в Съпругите?
По принцип ли я няма, или само днес? Последните 2 седмици не почти не съм гледала ТВ newsm78

# 665
  • София
Доколкото разбрах Мая е на ваканция някъде заедно със семейството си. Няма конспирация.
Обаче да си кажа, че без нейното кудкудякане, предаването върви сравнително прилично. И Катето, и Жени водят спокойно и ми се струва, че доста добре се сработват. Еврото пуска разни шеги и закачки, които са си в нейн стил, а Жени си е съвсем адекватна... Абе не ми липсва Мая и огромната й зъбата усмивка, както и кресливия й глас.

# 666
Мерси!
Катето Евро по принцип не я харесвам, малко преиграва по принцип, но сега с тази ясновидка ще погледам.

# 667
....За Николета- може да е стояла в болницата не заради нея, а заради бебето. Даже съм почти убедена, че ако е имало причина е точно това. Може бебето да е било с протрахирана жълтеница, което си е една съвсем добра причина за да ги задържат по-дълго  Wink

Айде нахрАни жълтурите. ooooh! Спрете със свободните съчинения...

Ти с медицинско образование ли си, не разбрах?

Първо изразявам евентуална причина, защото е факт, че родилките стоят по-дълго в болницата при едно, разбира се, раждане в термин, когато новороденото има по-дълго от обикновеното или по-силно изразена физиологична жълтеница (макар бебетата родени секцио да имат по-лека такава, това при майка която не е Rh отрицателна).
Казвам, както е съвсем видно "ако е имало причина".
Жълтурите съвсем не ме интересуват. Освен това не изнасям информация от болницата, в която е лежала въпросната а само изказвам предположение, базирано на реални медицински факти  Laughing

Катето Евро по принцип не я харесвам, малко преиграва по принцип

И аз така. Изкуствена и насилена ми е с цялото си присъствие тази жена  Rolling Eyes

# 668
# 669
  • Sofia
Родилка след секцио НЕ се изписва, ако хемоглобинът й не е в норма. Т.е ако в повечето статии има доза истина, касаеща хемоглобина на Николета това си е съвсем основателна причина за по-дълъг престой.
Няма нужда да измисляме предполагаеми проблеми с бебето.

# 670
# 671
Чез Боно /дъщерята на Шер/ на гей парад в Маями.

Каква беше там историята?Смяна на пола?

# 672
  • София
Чез Боно /дъщерята на Шер/ на гей парад в Маями.

Каква беше там историята?Смяна на пола?

Да...каква ирония, майка ти цял живот се бори да достигне някакво хм "женско съвършенство", а единствената дъщеря да се превърне в мъж  Thinking.

Сара Мишел Гелар

# 673
  • Cyprus, Пловдив

Така е изглеждала преди процедурите,родена е под името Честити ,на 18години признава на родителите си,че се интересува от жени,а по-късно задейства процедура по смяна на пола   Peace

# 674
10 дни не се стои в болница за едното раждане и е нормално да тръгнат слухове. Все пак Николета е звезда, нали за това се бори - да е известна и да се шуми около нея
Ba6 sedmica do 10 dni sa v bolnicata tezi koito sa razdali sekcio,ne tarsete pd vola tele

Общи условия

Активация на акаунт