Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-сега в "Araf zamanı" -тема 19 *KY-31*

• 52 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Ние жените сме така когато ни обичат не си знаем цената каква е,когато не ни забелязват си мислим,че нищо не струва ме и се чудим какво ни липсва,но конкретно за филма когато Сурахан обича то е до край предполагам,че и тук е така ще гледам и ще видя за какво иде реч за да се обоснова.

# 136
  • Варна
Ние жените сме така когато ни обичат не си знаем каквае,когато не ни забелязват си мислим,че нищо неструва ме и се чудим какво ни липсва,но конкретно за филма когато Сурахан обича то е до край предполагам,че и тук е така ще гледам и ще видя за какво иде реч за да се обоснова.

Просто си нямаш даже идея колко щастлива ме правиш с това изречение-    love001

# 137
Ние жените сме така когато ни обичат не си знаем каквае,когато не ни забелязват си мислим,че нищо неструва ме и се чудим какво ни липсва,но конкретно за филма когато Сурахан обича то е до край предполагам,че и тук е така ще гледам и ще видя за какво иде реч за да се обоснова.

Гледала съм изгубени години и съм сигурна,че няма да съжалявам  bouquet,що сълзи съм проляла ти не е упамет.

# 138

Спецялно за Бризчето -    bouquet:Красота и стил

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 18:04 от alians130

# 139
  • Варна
Гледала съм изгубени години и съм сигурна,че няма да съжалявам  bouquet,що сълзи съм проляла ти не е упамет.

# 140
 newsm20Бризче направо ме разби уникална си txtloves
Бризче сега те напускам и дано довечера да можем да сме заедно беше ми изключително приятно хубава вечер  bouquet

# 141
  • Варна
И Бризчето ти благодари!!!!  bouquet

# 142

И мен, и мен, и мен  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 То не че нас с Бризчето може да ни спре някакъв си език   newsm62 Ние си го следим Арафчето, че даже го и коментираме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама друго си е да погледне някой, който знае езика  Hug Току виж се оказало, че сме гледали друг филм  hahaha hahaha hahaha
Шегата настрана, много ще се радвам, ако и ти го загледаш и ни осветляваш поне за най-важните моменти /разбирай тези със Сару  Mr. Green/ Когато можеш разбира се, защото сега ти предстоят приятни и трепетни вълнения.
А щом харесваш Есмер, значи сме от една порода.  Hug
Rin - ка, пък дано за теб времето винаги да е добро, за да споделяш честичко  Peace Hug

# 143

Шефе, споко! Ние кога сме те излагали! Че те Рин и Алианс вече са наши приятели  Hug А и всички твои почитатели са добре дошли тук  Hug

Ха така, усмихни се вече.
Хайде още малко

И ела и ти да ги посрещнеш подобаващо

# 144
# 145
  • Варна

Хайрлия да е!!!!!!!!

Вени, прибери му бутилката от ръката да не стане някой фал, че  
 и да заспи накрая  

# 146
 1datingза останалата част от нощта, порталът на съня е отворен

# 147
Благодаря и на Бриз, ! по снимките разбирам, че мислим еднакво. докато се лутам тука да разузнавам емотиконите, вие вече сте го приспали

# 148
  • Варна

Не сме! Виж как тъжно ме гледа, че искам да му взема шампанското! Е мога ли да откажа на тоя поглед???????

# 149
Ти не можеш,  Naughty ама я кой го чака в къщи, ще си има неприятности момчето  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 15:57 от Venetat

Общи условия

Активация на акаунт