С шарени яйца и козунаци, очакваме първите МАЙски моми и юнаци!

• 39 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Младост 1А
Ох милички вече взех сериозно да се притеснявам,чета колко големи са ви бебчетата и се шашкам,моята принцеска миналата седмица 34 г.с. излезе 2100,питах доки дали не е малка,той каза че е ок,но вашите бебчета са доста по големи.Мн.ми е притеснено дали си набавя достатъчно храна,до другата седмица ще се побъркам от притеснение  Sad

Ох пришки ще ми излязат на пръстите, ама пак ще го напиша.
Миличка не се притеснявайте за тези килограми. Според стандартните мерки и теглилки си съвсем в норма. Аз примерно съм височка и явно бебето и то длъжко върви, та за това го изкарват повечко кила. А според мен не е чак толкова, ама...

# 91
Джуджанка, именно! Виж лентичките - тя например е 35.3, моята е 34.1, а докторът твърди, че мерките са като за термин.

Благовесна, според мен е нормално да е толкова девойката и за още 4-5-6 седмици да стане 3кг или над. Аз се чудя, ако наистина моят младеж сега е 3, ще стои ли въобще? Цял месец? И как ще раждам като ми е толкова тесен таза, ако стане още по-голям и стигнем до естествено раждане ..пфф..досега хич не ми пукаше и не се замислях, ама нещо ме шашна малко тоя преглед.

Дрина,

Аз пък ни съм височка, ни съм широчка - то това е странното, 162 съм, 52-3 кила / в момента!/.

Разбира се, важното е, че всичко си му е наред. Докторът каза, че може пък последните седмици изобщо да не наддаде повече..

# 92
  • София
Anjella спокойно бе момиче, всичко е наред. То и аз имам дата за секцио, но док каза, че ако тръгне нормално раждане и има индикации за нормалното му протичане, ще си раждам нормално. Аз имам пълно доверие на моята докторка и каквото каже ще я послушам. Те докторите си знаят работата, а ако нещата се закучат, винаги може да се направи секцио. Аз така бях първия път, влязох за нормално раждане, а се наложи секцио. Гледай да не го мислиш много, много и горе главата. Ще се справиш.

# 93
 Здравейте,мамчета,
Drina отново страхотна тема newsm51 , благодарско. Момичета вече започвам да ви следя всекидневно,че не остана.Ние и с покупките не сме напреднали , ooooh! ,кошарата ще е от каката,но нямаме още матраче,спално бельо,козметика,ваничка,нищо  Shocked,изпадам в паника,а мъжът ми казва има време ooooh! . И  аз получавам срязване отвреме на време ниско долу,също и снощи ме боля ,пак ниско долу като преди цикъл,може би защото бебка вече е много надолу.Много се шашкам последно време ,все си мисля че ще раждам.Ох ,дано всичко бъде наред с нас и нашите бебочета ,момичета  Praynig
Лека и спокойна вечер  Hug

# 94
През 9 месец бебето само наддава на кила,споко,има време да наддаде.Аз за последните 6 седмици съм качила 6 кила.Природата си знае работата.

# 95
Pale
Jia,последните платове ги взех от Христо Ботев,значи като ходиш по Пиротска,завиваш наляво по Христо Ботев (посока  център) и влизаш във всички магазини  Joy,те са наредени един до друг,този  в който аз пазарувах имаше изложени телефони отпред,та първоначално го бях подминала,преди Тодор Александров е ...имаше и едно розово пепитено,супер сладко,ама пак нещо с размерите не можах да се оправя  Rolling Eyes

# 96
Дано сте прави и бебка е добре Praynig
Asselina трябва да се отчете също от преглед днес нали?

# 97
Мерси, Мишок Simple Smile То по Ботев доста има магазини и по Алабин се сещам...та ще се поразходя пак.

Добре, ако утре се измести кафенцето за 15:00 часа, ще ли успеем да се съберем повечко?

# 98
момичета само един въпрос за отпуската на таткото след изписването от родилния дом документите предполагам същия ден трябва да се подадат нали? защото пише 15 дни от изписването на детето от здравното заведение

# 99
Здравейте момичета,

Много се шашкате. Аз за сега съм доста спокойна и си вървя с убеждението, че ще стигна до термин, че и ще го мина  Mr. Green По принцип имам желание да родя седмица преди термин, защото си мисля, че хич няма да се чувствам комфортно в последните дни, когато ще има да се чудя започва ли раждането и всичките ми мисли ще са насочени навярно в тази посока.
Само да не стане така, че да ви изпреваря,  Grinning а изобщо не съм готова.

Ох милички вече взех сериозно да се притеснявам,чета колко големи са ви бебчетата и се шашкам,моята принцеска миналата седмица 34 г.с. излезе 2100,питах доки дали не е малка,той каза че е ок,но вашите бебчета са доста по големи.Мн.ми е притеснено дали си набавя достатъчно храна,до другата седмица ще се побъркам от притеснение  Sad

Благовесна, ама твоята принцеса е с идеални мерки. Тук има таблица с размерите на бебето http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart  както виждаш в 34 седмица трябва да тежи 2146 грама.

Само да не се уплашат останалите момичета. Неколкократно се повтаря, че тези мерки и теглилки не са гаранция за реалната картина. Докторите говориха на сестра ми, че бебето й е доста мъничко, ,но в крайна сметка малкият се роди почти 4 кила.  Peace

А, какво става с нашето май-че с тризнаците? Мисля, че отдавна не е писала.

Приятна и спокойна вечер   bouquet

# 100
А, какво става с нашето май-че с тризнаците? Мисля, че отдавна не е писала.

Приятна и спокойна вечер   bouquet
Тя писа във феисбук,че другата седмица ще и бъде секциото Peace
Соня и тука да кажа,че стискам палци всичко да е наред Praynig и с нетърпение очакваме хубавата новина Hug

# 101
запис и от мен в новата темичка  Grinning

# 102
Добро утро милички  Hug

Не знам какво ми става, ама вече не мога да заспивам като ствама до 00, явно организмът ми се настройва за безсънните нощи дето ни чакат  Mr. Green

Днес следобяд съм на тонове и на преглед и ще информирам доки за препоръката за секцио, надявам се да се спрем окончателно на дата в края на април, явно няма да е майски мъжа  Grinning

По въпроса за нашите килограми и аз бях спокойна, че с моите +10 съм си ОК, докато една приятелка не ми каза, че е качила доста след раждането, тъй като е кърмила...та се зачудих дали е така  newsm78. Всъщност четох преди време, че наистина трябва да си похапваш пълноценно заради кърмата и т.н., така че ако е вярно, килограмите ни може и повечко да станат...нямам представа

Пожелавам ди усмихнат ден, изпълнен с положителни емоции, кафенца и разходки по магазините   bouquet

# 103
  • София
Йоана, аз отслабнах докато кърмех. Първите два месеца не ядях нищо друго освен кисело мляко. Друго просто не ми се вкусваше. После лека полека започнаха да ми се ядат и други неща и така. Имах една позната, която по цял ден пиеше боза и беше станала като самосвал. От опита ми с първото кърмене - ям каквото и когато ми се дояде. Слушай си организма и няма да сбъркаш!

# 104
Привет, Мами! Аз да ви се оплача, вчера трябваше да съм на консултация, но предполагам всички сте чули новината за убития бизнесмен в София, той именно е син на моят доктор. Най-голямото ми притеснение е,че доки наистина е много добър и много в час с работата си, и ако сега вземе да "мръдне" нещо...   newsm78   Изпаднала съм в дълбоки размисли как ще се случат нещата по- нататък...

Общи условия

Активация на акаунт