На море в Турция - тема 18

• 116 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Аз за Турция пътувам за първи път . Когато пътуваме из БГ не се претеснявам ,че нещо съм забравила ще отида в аптеката или в магазина ще обясня какво ми трябва и ще си го получа, но в Турция няма да се справя.

# 316
Момичета благодаря  Grinning  днес резервирах за Делфин Дива ...мноого се вълнуваме , последно бяхме там преди 3г беше прекрасно дано не са го развалили и дано лунапарка още да си е гратос Simple SmileИ дано от Алфа тур не ни сменят хотела в последния момент ,май има агенции който правят така.

# 317
Забравих да питам , трябва ми застрахователна агенция да извършват застраховка при анулация на почивка- при болест или друго лошо - да не дава Господ , винаги  застраховам самолетните билети като се прибирам  във БГ и така спя спокойно Simple Smile Някоя агенция вече правили такива застраховки и у нас?

# 318
Аз за Турция пътувам за първи път . Когато пътуваме из БГ не се претеснявам ,че нещо съм забравила ще отида в аптеката или в магазина ще обясня какво ми трябва и ще си го получа, но в Турция няма да се справя.
няма нищо страшно  ако се  наложи да пазаруваш от Турция
цените доста пъти са по ниски, продуктите хубави и качествени  и се намира всичко , пазарувай в големи вериги супермаркети  .миналата есен се наложи да пазарувам по спешност  превръзки  , памук и  лакочистител.всичко каквото има тук го има и там.

# 319
Забравих да питам , трябва ми застрахователна агенция да извършват застраховка при анулация на почивка- при болест или друго лошо - да не дава Господ , винаги  застраховам самолетните билети като се прибирам  във БГ и така спя спокойно Simple Smile Някоя агенция вече правили такива застраховки и у нас?
Армеец правят,но побързай до 24 ч от плащането или издаването на фактурата трябва да я направите.  Peace
И аз вече 2 -ра година правя там.

# 320
Благодаря на всички
Със списък и без списък, приготвих багажа. Какво съм забравила, ще стане ясно.
Тази година е значително по-топло и ми беше трудно да сложа връхна дреха. Но и това предвидих.
Бъдете здрави, весели и щастливи!

# 321
Здравейте! Поздрави на всички от един татко във вашия форум.От доста време чета /намирам много полезни неща/,но сега дойде момента да се включа с молба за съвет и насока  Simple Smile Разчитам много на професионалния съвет на Галактик,на Марги,ndimitrova и т.н./да не обидя някой/ и на всяка от вас.Тази година сме решили да посетим Турция за първи път,но гледайки офертите малко се пообърках  ooooh! Whistling.Бюджета ни не е особено висок и може би затова ни е труден избора на хотел - около 1500-1600 лева като сме с деца на 6 и 8 г.Пътуването ще е с автобус /знам,че е тежко за деца,но.....ще пробваме/.На база бюджета и горещините идеята е за Юни или началото на Септември.Стаите не са от особено значение,стига храната да е хубава,да има пясъчен и плитък плаж,забавления за децата/едва ли с този бюджет можем да отидем в хотел със собствен аквапарк или лунапарк  Sad/....или да чакаме Last Minute  newsm78.Друго....слънце и хубави спомени на всички и с нетърпение очаквам предложенията Ви   bouquet

# 322
  • София
Здравейте! Поздрави на всички от един татко във вашия форум.От доста време чета /намирам много полезни неща/,но сега дойде момента да се включа с молба за съвет и насока  Simple Smile Разчитам много на професионалния съвет на Галактик,на Марги,ndimitrova и т.н./да не обидя някой/ и на всяка от вас.Тази година сме решили да посетим Турция за първи път,но гледайки офертите малко се пообърках  ooooh! Whistling.Бюджета ни не е особено висок и може би затова ни е труден избора на хотел - около 1500-1600 лева като сме с деца на 6 и 8 г.Пътуването ще е с автобус /знам,че е тежко за деца,но.....ще пробваме/.На база бюджета и горещините идеята е за Юни или началото на Септември.Стаите не са от особено значение,стига храната да е хубава,да има пясъчен и плитък плаж,забавления за децата/едва ли с този бюджет можем да отидем в хотел със собствен аквапарк или лунапарк  Sad/....или да чакаме Last Minute  newsm78.Друго....слънце и хубави спомени на всички и с нетърпение очаквам предложенията Ви   bouquet
Моите предложения са за Кушадасъ (пътя е около 17-18ч.). Хотел Batihan Beach Resort Spa - 4+ *, доста е коментиран, за дати 08.06 и 21.09 е малко над бюджета ви, Omer SHARK Holiday Resort - HV1 * за същите дати и ATLANTIQUE HOTEL - 3*  има по-голям избор на дати на тръгване за вашия бюджет, но там храната е малко по бедна , но плажа е много добър.

# 323
Моля за мнение за 2 хотела:
Kemal bay- Alania, Antalia
Maxim resort - Kemer,Antalia
Малко ме притеснява, че ми изглеждат сбутани, а заради детето искам да има пространство и зеленина.. Иначе в Trip advisora имат добра оценка..

# 324
  • Beyond the Frontiers
Моля за мнение за 2 хотела:
Kemal bay- Alania, Antalia
Maxim resort - Kemer,Antalia
Малко ме притеснява, че ми изглеждат сбутани, а заради детето искам да има пространство и зеленина.. Иначе в Trip advisora имат добра оценка..

Ходила съм в Кемал и твърдо не ми хареса:
- много красив изглед от ресторанта;
- обща територия със съседния хотел, но като цяло местноста е баир и то сериозен.
- общите части - ресторант бар бяха доста мръсни....
- стаите бяха ок - базови.
Мнението ми е субективно, но твърдо не ми допада.

soraka, тук таме има още ранни записвания, но изборът е вече по-ограничен. Аз бих чакала ласт минит. Peace

# 325
  • добрич
Здравейте на всички
Не съм писала тук , но ви четох , четох , научих много неща от вас за Турция и ето вчера се върнах от
Aqua Fantasy-с ваучер през Грабо -6 дни с 4 нощувки.С детето за двама възрастни-745 лева .Пътя -с автобус-незнам.... за мен беше истинско убийство/с дете на 3 години-вече ще се замисля /.Хотела-невероятно място от където не ми се тръгваше , аква парка го отвориха деня когато отидохме и на следващия вече всичко работеше.За два дни хотела доста се понапълни и с това започнаха различните мероприятия , забавления. За ресторанта също нямам думи-разнообразие и много добро отношение .Съжелявам , че беше толкова кратко . Много съм доволна сега се насочвам към Истанбул/дано съберем достатъчно парички до септември/.
ако желаете тук има малко снимки/не можах да ги кача всички-те са повече от 1000 сигурно/
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.419760738043185.101280 … 871581&type=3

# 326
mimozata- blagodaria ti . Obadih im se triabvalo vav sashtia den n'a rezervatciata da se napravi i zastrahovkata po niakakva tiahna glupava logika mislia, vav Sweitcaria shtot sa po balatci i glupavi nali gi praviat sashtite zastrahovki vav sedem dneven srok ??Lichi 4è oshte sa novi vav tozi tip zastrahovane

# 327
  • ВАРНА
iskra1920 много хубави снимки,имате си страхотно момиченце   bouquet

# 328
mimozata- blagodaria ti . Obadih im se triabvalo vav sashtia den n'a rezervatciata da se napravi i zastrahovkata po niakakva tiahna glupava logika mislia, vav Sweitcaria shtot sa po balatci i glupavi nali gi praviat sashtite zastrahovki vav sedem dneven srok ??Lichi 4è oshte sa novi vav tozi tip zastrahovane
Опитай в др. агенция май още някой я предлагаше и позволяваше по-дълъг срок.  Peace

# 329
  • Beyond the Frontiers
Срокът е до 24 часа от резервация ИЛИ плащане.  Алианц - HDI

Общи условия

Активация на акаунт