На море в Турция - тема 18

• 116 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
благодаря за мненията и на мен ми се струваше странно 5 звезди пък толкова евтин ясно ще се ориентирвам към нещо друго мерси момичета Simple Smile

# 451
Пфу прогнозата в Accuweather от 19.05 до 26.05 е яко дъжд  Whistling Whistling Whistling Дано се размине ! Praynig Praynig Praynig
bibi, а я виж тук http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3797/
и аз поразгледах няколко прогнози, но тази най-добре ми подейства  Wink

Време не остана, и ние трябва да заминаваме в петък или събота... надявам се де  Rolling Eyes да чукам на дърво , че вече не знам ...
След две седмици тежко изкарване на Варицела от страна на малката, не минаха и 3 дни и баткото се разболя, но от пневмония. Полежа една седмица в болницата, но днес вече си е в къщи и продължава с АБ. Дано вече всичко се оправя, че от един месец се знимавам с лекари и аптеки. Още не съм се и сетила за багажа  ooooh! а днес като погледнах календара - то време не остана

# 452
Здравейте, имам нужда от малко помощ. За първи път ще ходим в Турция. Ще ходим през август, с дете на 4 г. и аз бременна. Бюджета ни не е много голям, до към 1500 лв. Спрях се на оферти за Бодрум с автобус. Можете ли да ме ориентирате за нещо подходящо с дете, близо до плажа (и евентуално до центъра на града). Приемам предложения и за други курорти. По принцип предпочитам да не пътуваме супер дълго, но не съм ориентирана кой курорт колко далеч е от София.
Искам да попитам и дали в хотелите има лекар на разположение, в случай на нужда?
Надявам се някой да ме ориентира. Praynig

# 453
  • София
Smile_d Simple Smile, бременна, а и с 4 год. дете с автобус аз лично не бих тръгнала - много е пътя, струва им се ужасно изморително и без да си бременна /дори и да имаш съвсем лека бременност/.

# 454
Гледах и оферти със самолет, аз предпочитам със самолет, заради детето, но не се ориентирам за тези пътни такси. Никога не съм се качвала на самолет и ще разуча за цените.

# 455
  • София
Гледах и оферти със самолет, аз предпочитам със самолет, заради детето, но не се ориентирам за тези пътни такси. Никога не съм се качвала на самолет и ще разуча за цените.
Летищните такси се плащат допълнително към цената по офертата. Примерно цена на човек в двойна стая е 300 Е, крайната цена става 300 Е + 79 Е (в този порядък са летищните такси) + 7 Е такса гориво (това е такса, която я обявяват 20 дни преди полета). Т.е. в нашия пример общата цена ще стане 386 Е.
А за пътуване до турция с рейс не ти препоръчвам когато си бременна и с малко дете. Пътя е минимум 17 ч. (за Кушадасъ), 18ч. (Дидим), 19ч. (Бодрум) и ололо 21-22ч. до Мармарис. И това са при най-благоприятни условия и бързо каране.
Другото е: защо през август? Тогава е страшно топло за вашето положение, а е и най-скъпо.
Юни е далеч по-добър вариант. А може и да има промоции.

# 456
  • София
По повод таксата гориво. На някой от скоро заминаващите да са го чарджнали допълнително ? Моите от Акватур си мълчат, аз тоже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. чакам си ваучера тези дни.
За прогнозите - гледах 4 сайта с 4 различни прогнози  Grinning, да не говорим че дневните температури варират от 20 до 28 градуса, то от 01-05 май като сме ходили е било по -топло бе  Whistling.

# 457
  • София
Да, ние трябва да заплатим по 7 евро на човек допълнителна такса гориво.
За Тез тур става въпрос.

# 458
  • Sofia
Ние с Акватур не сме плащали такса гориво.

# 459
  • София близо до Витоша

аз също не бих се наела да тръгна с автобус - 22-24 път , с малко дете и то бременна. Ние също ще ходим към края на август , но с кола и задължително с нощен преход , за да може дъщеричката ми да спи през това време.

# 460
  • София
Здравейте!
Изчетох почти цялата тема, но не попаднах на отзиви за "нашият хотел" Simple Smile , а именно хотел Елеганс - Мармарис. Много малко отзиви има за него като цяло /не само тук/, и все пак ако някой има впечатления моля да ги сподели.
Благодаря предварително

# 461
Здравейте! Резервирах почивка в Бодрум, хотел Кади кале през септември през ТА Емералд. Моля за някаква скорошна информация, защото това ни е първата почивка в Турция и като цяло не знам какво да очаквам. Ще пътуваме със собствен транспорт и ако може да ми предложите и места, които си заслужава да се разгледат.Благодаря предварително
Пътят от Стара Загора до Бодрум е малко повече от 1000 км. Първо трябва да си намерите подробна пътна карта и да решите по кое време на денонощието искате да тръгнете. Ако разстоянието ви се вижда голямо може да спите някъде по средата на пътя, но ако сте двама шофьори - може и без преспиване - пътищата в Турция са хубави. В Измир се качвате на магистрала и слизате в Сьоке. От там до Бодрум са около 150-160 км. За пътуването може да питате на лични - да не отекчаваме аудиторията.
Най-близо до Бодрум е Памуккале - уникален природен феномен, който не бива да пропускате. За друго в момента не се сещам. Някой друг може да помогне.

# 462
Здравейте, някой има ли впечатления от този хотел : http://www.aventura.bg/pochivka/632/18/47/турция-анталия-белек-хотел-club-gural-premier-belek%2a%2a%2a%2a%2a.html
Обмислям да отидем с мъжа и детето (4г.) последната седмица на септември или първата на октомври. Прочетох доста коментари, но ми се ще някой от вас ако е бил там да сподели впечатления Simple Smile

# 463
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от този хотел : http://www.aventura.bg/pochivka/632/18/47/турция-анталия-белек-хотел-club-gural-premier-belek%2a%2a%2a%2a%2a.html
Обмислям да отидем с мъжа и детето (4г.) последната седмица на септември или първата на октомври. Прочетох доста коментари, но ми се ще някой от вас ако е бил там да сподели впечатления Simple Smile
Върни се само на предната страница и ще видиш едно прясно-прясно мнение на Nevdi. Laughing

# 464
Върни се само на предната страница и ще видиш едно прясно-прясно мнение на Nevdi. Laughing
Благодаря, уж гледах, ама явно не съм си отворила очите още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт