За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 932
  • 685
  •   1
Отговори
# 150
Блеккис, много хубаво, че са се обадили на твоя мъж. Дано да го вземат. А на моя никой не се обажда. МНого е зле положението - за една обява кандидатстват по 4000 човека, а заплатите са супер ниски. Не знам как ще я караме. Майка му (свекървата ми) го навива да учи висше образование , ахаха.  hahaha То не е лошо ама не си представям положението.  Shocked А аз все се чудя какво да измисля да започнем нещо наше си, за себе си да работим. Нищо не ми идва на ум, иначе съм сигурна, че свекърите ще помогнат в началото. Само че защо така не ми идва нищо в главата наум, но би било чудесно вместо да чакаме някой да ни потърси за работа с мизерно заплащане и убийствено работно време, ние да сме си шефове, все ще изкараме колкото за насъщния, поне така си мисля. НО пък нищо не ми идва в простата глава като идея.  Banghead  bambam

Цеца, браво че Йоанчо е харесал маминото пюренце. А щом не е имал проблеми с морков и пащърнак до сега, значи няма и да има.  Laughing

Смуси, браво че е олекнало на Миа, а може да е от пюретата, но не е сигурно.  Laughing

Миша, дай нещо друго, не мъчи детето с картофа щом не го харесва.

Аз дадох днес на моя попарка, но не се одобри.  Laughing Направих му я с неговото мляко вместо с вода или чай, а мъжа ми вика, че трябвало с вода или чай да я направя и утре ще пробвам така. Но мисля, че пак няма да я хареса. Оставам с впечатление, че моя няма да е по тестените храни - кашите не ги харесва (с много малки изключения), попари не харесва, макаронки му давах - и тях не хареса. Май ще кара диетично на зеленчуци и месце и очаквам да стане фино момче.  Laughing

# 151
Здравейте, моми4ета!
  Днес цял ден си стоим вкъщи с Кали въпреки хубавото време в София. Щяхме да излизаме на обед на разходка и да пазаруваме за утре, 4е нали имаме именничка, но се скарахме с ММ и той излезе да се забавлява с приятели. Сега отиде да купи нещо за ядене, гледам подмазва ми е, ама аз съм му сууупер ядосана, 4е ми провали деня.
Надявам се утре да са по-добре нещата Praynig

# 152
Ахилея дано мъжа ти си намери скоро работа, че си представям колко ви е трудно, ако ММ го уволнят и ние не знам как ще се оправяме  Tired
Liika и ние така през 4 часа хапваме, но доста по-малки количества, и понеже беше наддала само 200 гр последния път беше 6100 гр и затова все още я будя към полунощ за още едно хапване. Сега ако е добре с килограмите на следващата консултация, мисля да не я будя. Понякога съм страшно изморена и не я будя и тогава и тя не се буди. Тя яде 120 мл. сутрин, на обяд 120 мл АМ плюс 20-30 мл пюре, следобяд яде 120-150 мляко и после още толкова преди да заспи. Ако я събудя за нощно хранене може и 180 мл да изяде докато спи, въобще не се усеща милата  Mr. Green
За Пуфис в ДМ има на промоция с карта Бейби бонус, не не знам каква е цената, иначе джъмбо пака е на 21.90 до 18 април, а също до тогава има 6 пакета кърпички Памперс за 12.99 лв.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/fileadmin/user_upload/pdf/journal … en_4April2012.pdf
Днес ходих в Ремедиум, купих и пяна на Мустела и кремче против крусти, а също детски слънцезащитен лосион 100 мл на Юриаж с подарък 200 мл. измиващ за глава и тяло, взех и гелчето за венци, което препоръча Съни и си ги разделих на две касови бележки и ще пусна два пъти за кафемашината  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 19:33 от anbibian

# 153
  • Куциндрел
Днес Йоан отказа плодовото пюре следобед. Вчера яде ябълка, а днес не поиска, дадох му круша, хем я ядеше преди, и нея отказа. Отказва и сокове да пие. Като усети, че не е вода и плюе.
Да видим утре как ще е.

# 154
ЦЕца, да не стане като при моя - откакто усети вкуса на зеленчуците и отказа почти всички плодове. Сокове пие, ако са много разредени с вода и не сладнят.  Laughing

# 155
Здравейте и от мен,аз чак сега сядам,голяма лудница беше днес Crazy Излязохме в 10 и 30,прибрахме се в 7 часа,останахме без крака...Тук,както стана ясно вече Laughing,има нещо подобно на панаир,което правят всяка година по Цветница...Обиколихме целия град най-малко 2 пъти Laughing,но по центъра не е за хора с деца просто... CrazyНа всяка втора крачка продават балони,играчки най-различни,светещи,пък въртящи се от вятъра,пък разни интерактивни кученца,играчки,правещи балончета....Захарни петленца,близалки,бонбони,памуци,батути,пързалки....Боян ни побърка,прибрахме се с 3 балона и 4 вида играчки Crazy,отделно изяде сигурно 3 петленца,1 памук,сладолед...Ходихме и на люлките,скача на батут,накара ме да се кача с него на Виенското колело Crazy,с баща си на блъскащите колички...И направо останахме без пари Crazy
Аз пък си купих едно цвете от сергиите,казаха,че много лесно се гледа,иска много светлина и много вода,дано да не го уморя LaughingВсеки път си купувам цвете на Цветница,ама досега нито едно не оцеля Laughing,керамична вазичка си взех...Седнахме в една бирария с приятели,общо взето,добре си изкарахме. Wink

Тони,браво на Кали за хубавите мерки.Май вече не е такова пухченце Simple SmileКофти това с мъжа ти,ама те мъжете са едни...Понякога(даже много често) ги пере тока и тях и откачат...Аз на моя в такива моменти ми идва да му ударя една лопата в главата,че да му дойде акъла,ама се въздържам все още...До кога ще е така,не гарантирам...Много ми лази по нервичките напоследък!

Цеца,ама Йоан много рано става,бе ShockedКак издържаш,не знам CrazyДано скоро да започне да спи повечко.

Дес,що пък в Ст.Загора,а не в Ловеч Crossing ArmsСледващия път ви искам тук...и да ни се обадиш за по кафенце Mr. Green

Рени,даа,изгледах го.Много ми е мъчно и на мен,че свърши SadПоследната серия толкова много ми припомни от началото на сериала,беше много,много хубав и интересен,ама...Време му беше да свърши,каквото и да си говорим...
И аз чакам сега Дневниците,ама чак на 20.04 Twisted EvilЗапочнах да гледам El Barco,пробвай ако искаш,интересен е...И определено е по-различен. Wink

Смуси,може и от пюретата да е било,но може и от нещо друго да е...Не знам!Дано обаче да не се случва пак.Ако се случи обаче,потърси мнението на лекар. Wink

Айде ставам,че Алина трябва да яде и да я слагам да спи.Пък съм обещала на Боян да гледаме "Смърфовете" Grinning
Утре ще си ходим на село,дано да е хубаво времето!

# 156
  • София
Здравейте момичета,

Благодаря за подкрепата  Hug
Днес ходихме на консултация за алергията, отлагат ни ваксините с още 2 месеца.

Хариелка, винаги коментарите ти за двете ми момчета ме разчувстват.  Hug Hug Hug

За отстъпването на ред - не съм имала проблеми с това досега. Но аз обикновено се движа в комплект с двете деца, и на хората им става неудобно сякаш.

Ахилеа, според мен Християн повръща от храчките. Типично е за бебетата и малките деца. Да се оправяте бързо!

Цвети, честита кола! Леко и безаварийно да си я караш Simple Smile

Марсика....дано да се оправи бързо мъжа ти. Хората стават все по-лоши, а децата попиват всичко Sad

За връщането на работа - още като разбра, че съм бременна шефа ме пита колко майчинство ще ползвам. Така, че за мен е ясно. Началото на октомври, живот и здраве.

За захранването - все още не съм захранила.

Лусин, разсмя ме с твоите въшки  Hug За детска астма се говори и при 2-3 бронхита за година, така че имайте едно наум  Peace Дано всички дечица са здрави!

За книжките - чета приказки, показвам от бебешките такива с различните материи. Човекът много се радва  Heart Eyes Отделно и Мишо му пее и му показва животни и форми  Laughing

kati_kz не бих мазала кортикостероид толкова често на себе си, какво остава на бебето  ooooh! Обикновено до това се прибягва при разранена от екземата кожа и при неудържимо силен сърбеж. При вас така ли е? За  атопията обикновено има причина, докато тя не се отстрани, няма да се оправи детето. А кортикостероида ще "помага" докато го мажете, после всичко се връща в изходно положение.

За Великден без козунаци и яйца - това ще ми е трети Великден без  Tired Но по ми липсва агнешкото...

Блеккис, Ахилеа, дано мъжете ви си намерят работа скоро!

Миша, понякога децата не приемат картофа, заради консистенцията. Пробвай да го въведеш като рядка каша  Peace

Тони, браво на Кали, добре си наддава Simple Smile Не си разваляй настроението, утре ви чака хубав празник, отпразнувайте го с чисти сърца  Hug

Лека нощ!

# 157
Най-накрая и аз докарах ред да седна на комп-а. Предната тема не успях да я изчета цялата (и тази леко през пръсти я четох, ще ме извините)
По темите сега:
За връщането на работа - мисля да е Октомври тази година, че с това майчинство после 240лв. и заплатата само на ММ няма да се оправим - квартира, заем, сметки и т.н.
Четенето на книжки - все още не съм й чела, веднъж пробвах, но не я заинтригува нито картинките нито смяната на интонация на гласа ми, по нататък ще пробвам пак.
marsssika много неприятна случка с мъжът ти, има много палави хлапета, важното е че са ги хванали и че мъжът ти е добре.
anbibian и аз ползвам пяната на Мустела, нямахме много крусти, но все пак я купих и изчисти всичко, доволна съм, но и аз като A_H_I_L_E_A я взимам по-евтинко, мисля че 12лв. я взех от кварталната аптека. А от промоцията с кремче и слънцезащитен крем на Юриаж и аз се възползвах и вече 3-4 пъти мажа с него при разходките, харесва ми как попива.
Храненето при нас е 5 пъти на ден (ние сме на АМ): около 6:00 - 150мл.АМ, в 10:00 - пие около 150мл. АМ, в 13:00 зеленчуково пюре + АМ колкото изпие, в 17:00 плодово пюре+АМ колкото изпие и в 21:00 АМ 150мл.
Май имаше и други теми, но само това ми остана в главата сега.

Разгледах албумчето в снимка.бг, страхотни бебоци си имаме.
Радвам се че вече по малко болнички има, пожелавам и бързо оздравяване на останалите и стига вече болести Simple Smile

# 158
Пяната на Мустела я взех за 10.89, а кремчето за крусти за 10.69, компекта на Юриаж беше 31.69 - в случай, че някой реши, че му се ходи до Ремедиум  Wink
От там купих и едно бурканче пюре на Сънвал пащърнак. Не съм наясно как вървят цените, защото в магазините, от които пазаруваме най-често не съм ги виждала тези пюрета, но това го взех за 1.39 лв. Мисля другата седмица да го въведа и пащърнака.
Иначе днес давах на Яна пюре морков с оризова каша. Много рядък ми е станал моркова и затова си го сгъстих с малко каша, а то стана по-голямо количество и останалото си го хапнах аз, много ми хареса  Mr. Green

# 159
За мамите от Варна и в Елитис памперс са намалени Active baby са на 25.99 лв. 82 бр. и към стотина броя са за 30 лв. и има разни промоции ако си купиш и кърпички на памперс участваш в някаква томбола за играчки и за блузки Laughing.
Миналата седмица в Стара Загора имаше такава промоция и си спечелихме много сладко барабанче с формички,които се вкарват през съответните отвори което много се хараса на баткото Laughing
Книжки чета на баткото,а Плами с луша с огромен интерес и само да докопа някоя леле малееее голямо мачкане.В момента много й е интересна бутилката от мин.вода особено ако има и някоя стотинка вътре Joy

Анбибиан Плами и тя не е от много ящните-сутрин яде 120гр.мляко,на обяд 40-50 гр. пюре и 60-70 гр мляко,следобяд около 150 може и малко повече ,но с 30 минути почивка и вечер пак между 120 и 150 гр.Много се притеснявах дали е достатъчно ,но щом качи за 40 дни 600гр.значи всичко е Ок. Повечето зеленчукови пюрета се харесват .На 3-4 дни си гризка и по малко ябълка и банан
Смуси и твоята не е лесна.Радвам се,че не е това което се съмнявахте Praynig
Блек,Ахилея стискам палци мъжете ви да си намерят скоро работа,Марси твоя мъж леко се е отървал,ама за бой са тези хлапета.Дано ви платят някакво обезщетение.

Цвм,честито  car003,другия път микробус.Между другото аз много харесвам тези които са тип каравана

Цеца,твое било заглавието  bouquetмного е подходящо.Зелда hahaha hahaha hahahaза бъдещия колаж тогава да ти благодаря.
Съни дано оцелее цветето Praynig и тук при нас има цигания/нямаме панаир/ и поти всяка вечер сме на блъскащите колички,а сега и на Мола откриха Луна Парк.Абе пари да имаш Peace
Днес ми беше много неврозно,корема подут като на бременна в 6 месец и бинго МЦ дойде #Cussing out ей толкова ми е криво,бях забравила какво е година и половина.

Честит имен ден на всички цветя.Бъдете живи и здрави.А това е от мен,нали и аз съм върбичка:)
Някой прави купон и музиката е на мах и не мога да спя.най-много да се присъединя към тях Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 10:28 от iveta76

# 160
  • Куциндрел
Добро утро. Днес Йоан отпусна сън до 6:40.
Съни, издържам някак си, ама си лягам с него в 8-9 вечерта. Той без мен не спи дълго вечер.
Ахилея, днес ще го пробвам с друго плодово пюре да видим. Взела съм и сладки ябълки, ще му забъркам тези дни. Ако не иска, ще му давам каша следобед с плод. Mr. Green
Онзи днес Йоан ми би една глава в устата и днес съм като боксьор. Отекла ми е устната. Много съм смешна. hahaha
Вчера Йоан ходи на първата си бира с познати. Много му се радваха и той на тях. Бира не получи, нито пилешки дробчета макар, че му се размяткваха под муцуната. Издържа около 2 часа и се изнерви.

Честита Цветница. Честит имен ден на всички, които имат цветно име.

П.П. Един познат поздрав на този ден покрай църквите: ВАААРБИЧКАА

# 161
Честита Цветница!
На именниците пожелавам да са много здрави и щастливи!

# 162
  • Някъде там
Днес с моята дъщеричка имаме троен празник и двете сме именнички и тя става на целиии 5 месеца Simple Smile. Наминавам само да ви почерпя .

Честит празник на всички цветенца бъдете живи и здрави и нека много усмивки греят на лицата ви!!!

# 163
  • София
Честита Цветница! Честит Празник на всички с имена на цветя!

За ставането сутрин - и Михаил и Самуил стават към 6:30. Всеки ден. Мишо ляга към 23:30 с редки изключения, а Самуил към 22:30 и става почти на всеки половин час през нощта. Благородно завидях на Цеца, ако можех да си лягам към 8-9 ехееее, песен Crazy

# 164
  • София
Честит празник!
Не съм ви чела, но и днес няма да мога, че в нашата фамилия сме цял букет и едвам смогваме да се изпразнуваме  Joy - влизам само да ви пожелая светъл празник  party023 newsm38

Общи условия

Активация на акаунт