Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 15-та тема

• 151 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Моята погача за Нова Година...

# 631
Маме, забелязах, че всеки ден постваш във фб, но не знаех за това предизвикателство. Би ли дала линк за него?

alina_si да съм страшна...колко да съм страшна....

Мастерче....гледах я твоята и ми хареса......Дали да не заложа отново на кифлооформянето?

# 632
Маме.аз вече само така ги правя.....Не експериментирам с други форми......Щото и на пластове става и конци огромни......Баща ми каза,че тва не било погача ,а направо било козунак  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 633
Маме, забелязах, че всеки ден постваш във фб, но не знаех за това предизвикателство. Би ли дала линк за него?

alina_si да съм страшна...колко да съм страшна....

Мастерче....гледах я твоята и ми хареса......Дали да не заложа отново на кифлооформянето?

Не си страшна  Grinning Аз си имам някакъв необясним респект към хората от форума, които харесвам, с които не съм общувала, а само засичам по темите. Simple Smile)))

# 634
Маме.аз вече само така ги правя.....Не експериментирам с други форми......Щото и на пластове става и конци огромни......Баща ми каза,че тва не било погача ,а направо било козунак  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Признавам си, че ходя, гледам, правя......но накрая пак си се връщам към нещо да завия, да усуча, да бухне....

Моделът, който Хулиганка е дала, слънчоглед, много ме впечатли, когато го видях за 1 път в един румънски сайт.......Направих го почти веднага...и установих, че това не е моето оформяне.....Нищо, че след това съм го правила десетки пъти, майка я научих също по този начин да оформя, но.....не е моя тип......И...ходя, струвам..и накрая ето за нова година формата е тази, която научих за първи път......Като съм била малка съм казвала - Оди, оди и пак доди......Та и аз сега - ходя, обикалям...и пак идвам на моето си.......

# 635
  • под тепетата
Мастерче, и твоята погача я отбелязах аз! Ма да не питам пак що не е питка, а погача ?! Прав е баща ти, а за формите си абсолютно права - безотказни са!
 Маме, признавам че нямам сили за такива проекти, а фейса помолих голямата щерка да го деактивира.
 Ditsan, питката ти изглежда като медена - усмихната, лъскава, от детска приказка ! Само Маша и Мечокът ги няма , но тях сигурно в някоя торта си ги скрила  Laughing

# 636
Мастерче, и твоята погача я отбелязах аз! Ма да не питам пак що не е питка, а погача ?!

...мИ питка тогава....Няма значение за мен..... Laughing

Баща ми тука суфлира....че питката било за Бъдни вечер.....Содената...Малка била и по-сплескана.....Пък тая била огромна с мая....И не можело да си обиколи нивката такава грамаданска и на височина и на диаметър.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 637
  • под тепетата
Извод - събираме си бащите да си суфлират, че моят тая дейност зад гърба на майка ми я развива като говорим по телефона  Joy
 А по темата - миналата есен правих на баща ми за N-годишнината от завършване на гимназията точно питка на кифли. За циганката не знам, но аз ще си се самопохваля , че резултатът беше фантастичен.

# 638
Аз още чакам фотоматериала от Новогодишната нощ, но ще ви покажа една от снимките: Всяка със своето произведение (аз съм с питката)

Скрит текст:

# 639
  • под тепетата
Сладурки!
 По една ръченица тропнахте ли му с питката и баничката?
 В другата тема е по-отблизо снимана и изглежда пИрфектно! Поздравления за такава млада питкоправачка  Hug

# 640
KaRoLa, много сте сладки, това в ръцете ви също! Heart Eyes Grinning  bouquet

TheNMaster, това му се чудя какво е, ни е питка, ни е погача, страхотна е станала! Heart Eyes  bouquet  chef

И на ditsan е някакво пито-погачище, чудесна е!  bouquet  chef

Много красиви новогодишни питки са показали всички, поздравления, момичета!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

# 641
Ето я и моята питка:

Карола чудни сте и ти и приятелката ти и вкусотиите. Simple Smile

# 642
Тук е отблизо питката

Коледната ми беше по-успешна, честно казано!

# 643
Ето я и питката.Хулиганка не я направих по твоета рецепта само се опитах да я украся като теб.Няма същия ефект но на мен ми харесва.

# 644
Каролкеееее....Сладуркааа!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лабрексче....Благодаря!  Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт