Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Sourcherry, това е друг въпрос. Laughing Прахът - със сигурност.
Добре знаеш, но че перилните препарати се делят на „heavy duty” - за общо ползване, и „light duty” - специализирани. Обикновено специализираните са с по-нежни ПАВ, не съдържат ензими, предназначени са за по-деликатните програми на пералните, при които се зарежда по-малко пране. Савекс за черно е специализиран „light duty” перилен препарат и като такъв може да сравнява с Корал за черно, Первол за черно, Бурти за черно и т.н., да не изброявам, но не и със Савекс White Lilly.
Не знам, може и да изкара доматено леке. Немски Персил прах не можа да ми изпере едно миниатюрно петно от праскова от една бяла престилка. Simple Smile

А защо не ти харесва Савекс за черно? Аз имам от препарата за вълна и нямам забележки.

# 196
Гес, първо ме дразни ужасно миризмата след изпиране. Но по-важното е, че не запазва черното черно, а избелва. И изобщо не си измислям, нито внушавам. Няма да повторя вече.

# 197
Лошото е, че той вече ти е съсипал черните дрехи. И да не повториш, не можеш им върна оригиналния цвят.

# 198
  • Варна
Немски Персил прах не можа да ми изпере едно миниатюрно петно от праскова от една бяла престилка. Simple Smile

Петната от праскови са много упорити. Трудно успявам да изкарам петно дори със специализиран препарат, ако е засъхнало. Абсурд е само прах да го извади.

# 199
Още 1 глас за течния Савекс-колор,но не в бялата бутилка 2 в 1.И аз не държа особено на аромата,след като пере добре,но точно с този дрехите ми миришат странно-нещо като на препарат против насекоми.Него не бих купила втори път точно заради това.
Коментиран ли е този гел,който е в момента на промоция в Кауфланд-Бурти?Нямам спомен.
Моля,който има опит с него да сподели.Видях само отзив,че е смрад.От нисък или среден клас е?

# 200
Къде в Пловдив има Корал за цветно? Цена? В Карфур е останал само за дънки.
Трябва ми и персил за цветно- английския,лилавия. Друг магазин ,освен на Заимов? Последно взимах от там - голяма опаковка, но имам чувството ,че е разреждан с вода.
Може и магазини в Кичука , но ще искам повечко обяснения ,къде се намират.

# 201
до Душето. От заимов бяха ми продали омекотител, който като отворих капачката спадна с една трета

# 202
енито, до Душето последния път нямаха лилав персил.

# 203
  • София
Коментиран ли е този гел,който е в момента на промоция в Кауфланд-Бурти?Нямам спомен.
Моля,който има опит с него да сподели.Видях само отзив,че е смрад.От нисък или среден клас е?
Ползвах този, които е за тъмни дрехи миналата година. Не ми хареса. Дрехите избеляват, въпреки че перях на ниски градуси, даже и на програмата със студена чешмяна вода. Няма да повторя.

# 204
Все си мисля,че това с избеляването на цветовете  не е само от препарата и водата/твърдост и температура /, а и от багрилата,които се използват за боядисване на дрехите.

# 205
  • София
Разбира се, че си зависи и от багрилата, но в случая имам предвид уж качествени дрехи...ама...май не толкова, колкото струват.......

# 206
енито, до Душето последния път нямаха лилав персил.

за Персил да, бяха изпродали всичкия, но имаха Корал миналата седмица, даже и зелен, който аз харесвам. Ти не пита ли за Корала?

# 207
  • Варна
Аз пък отново ще искам отзиви за Persil Gold, и като цяло, кой течен Persil е най-добър? На един пише liquid stain remover, но не го взех, защото бе произведен за " третия свят ".А за петна от праскови и прочие - немският препарат K2R от METRO е към 5 лв и ВСИЧКО премахва, дори ми спаси дънки, които изгорих с ютията  bowuu

# 208
stedra, най-добър е немският течен Персил.
Този, който си гледал - Persil Expert с liquid stain remover е произведен в Австрия за бившите соцстрани. Ако можеш да издържиш миризмата вземи от него (този с евкалипт, между другото, мирише много приятно). Щом действаш с K2R, няма да имаш проблем с неизпрани петна. Иначе и нашия Персил си пази тъканите.

# 209
енито, да,питам и за Корала ,и за персила. На каква цена е Корала до Душето,защото там продават значително по-скъпо от др. магазини?Зеления Корал за какво пране го ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт